Şimdi Ara

Ottoman Sword - Yeni Web Tabanlı Köy Kurma Oyunu !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar oyunun bitmesine az kaldı yakında s.slerde vericem oyunda köyünüzü kurup diğer oyuncularla savaşıyorsunuz tabi farklılıkla var mesela denizler var ve gemiler üretim denizlere açılabiliyorsunuz.. daha ayrıntılı bilgi yakında...

not: grafik ve ya php kodlamada yardım etmek isteyen varsa bana ulaşsınlar.

yaman.batuhan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan13 -- 20 Ocak 2010; 23:21:45 >

• S.S eklendi... ( yeni s.sler yakında )
  • ne zaman acılacak
  • ya grafikleri cok hos yapiyorsunuz hakkaten

bendede kod bilgisi var ama grafik yok
  • bence ana menü sade ve şık sanırsam oyun içi grafikler için grafiker arıyorsun?
  • oyundaki grafikler fena değil ama nedne daha iyi olmasın ? tabiiki şuan için tek kişiyim ve oyunu freehostta kullanıma açacağım 1 haftaya açılacak oyun. son şeyleri hallediyorum... oyun içi s.sleri gün içinde yollıyacağım buraya...
  • Yeni bir oyun daha geliyor.Ne güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arkadaş sürekli hazır script kullanıyor.. kesin bu devena scriptidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

bu arkadaş sürekli hazır script kullanıyor.. kesin bu devena scriptidir..

Kapa çeneni sen onu bile yapamazsın.
  • demek bu oyunda hazir script
  • aslında devana denilebilir çünkü ondan yararlandım ama sandığınız gibi değil gayet güzel... bugün oyun içi s.sleri yollıyımda görün devana mı değil mi :D
  • s.s eklendi
  • ben kimseyi aşağılamadm hazır scriptten yapıor die sadece belirttim.. birde doğru söyledik diye bazılarından hakaret işitiyoruz.. olacak gibi değil :) Bu arada arkadaşada kolay gelsin, Bu tarz oyunlar piyasada çok.. Oyuna Teşvik edici birşey bulamazsa tutunması zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 22 Ocak 2010; 17:47:36 >
  • Bu oyun tutar.
  • ne zaman hazır olur bide resim yokmu ya ben göremiyorum
  • açılması tahmin ettiğimdne uzun sürecek... ama şubat tatili bitmeden bitirmeye çalışıcam. Bu arada teşvik edeci ve farklılıklar tabiiki olucak :D bu arada maksadım kendimi geliştirirken bi yandanda eğlenmek yani kalıcı bir şeye gerek yok tabii belli de olmaz tutarsa paralı hosta geçip işi ilerleteiblirim..
  • birde travian var güzel bir oyun. buraya bakabilirsiniz köy kurma oyunları
  • Güzel olmuş, geliştirmişsin kendini beni hatırlamışsındır.
  • Ufacık bir öneride bulunmak istiyorum. Oyunun ismini Türkçe yap. Çünkü son zamanlarda İngilizce'ye çok kaymaya başladı insanlarımız. Ben oyun isminin Türkçe olması taraftarıyım. Oyun gelişir, uluslar arası bir hal alırsa o zaman yabancı bir ismi de düşünülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.