Şimdi Ara

Zero Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zero Onlinewww.zero3000.com buradan ulaşabilirsiniz.
    şuan bende yeniyim ama sorularınızın genelini yanıtlaya bilirim

quote:

Arkadaşım git 500 tane böcek kes yok 798 tane bandit kes olmuyor artık bayıldık birazda bilim kurgu olsun şenlensin ortalık,lazer silahlarımız olsun zıplayalım kaçalım bişeyler yapalım artık diyenler içinwww.zero3000.com yeni çıkacak bir diğer alternatifiniz.

Irklar:

Melee: Kılıç,Mızrak tipi şeyler Kullanır.

Ranged: Lazer Silah Lazer Tabanca,Lazer Tüfek,Lazer taramalı FAlan Kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 12 Kasım 2007; 21:09:24 >

• biraz açıklama yaaprmısn acaba nasıl bir oyun acaba
  • Minimum 128 MB Ram istiyor oyun ve boyutu da 975 MB falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

biraz açıklama yaaprmısn acaba nasıl bir oyun acaba

Robotlar Arasında geçiyor bir tür MMORPG yani her zaman hayvan,canavar kesceğimize artık robotlar kesiyoruz.oyunun enm zevkli yanı(bence) çok çabuk lvl atlanması her türlü detayı sorabilşirsiniz ama benim de bilmediğim bazı şeyler var.

quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Minimum 128 MB Ram istiyor oyun ve boyutu da 975 MB falan.

arkadaşımızın dediği doğru ama normal oyunlardaki sıkıcılık yok bence itemlerin çok yakın lvlarda olmasıda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 12 Kasım 2007; 20:54:26 >
  • arkadaşlar oynamak isteyen olursa rehber yapabilirm internete bakarsanız oyunn hiç türkçe rehberi yok
  • güzel oyuna benziyor ama 900mb ya
  • bence çok güzell 2 günde 38lvlımRehber yapıyorum hayırlısıyla(iişim gücüm yok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla sitesine fln baktım güzel bişiie benzio ama bilemicem.. indirmeye değermiki ?????
  • bence değer rehbere bakabilirsin

video
    http://www.youtube.com/watch?v=feJyM5GV54E

benim lvllarda birinin videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 14 Kasım 2007; 15:25:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.