Şimdi Ara

Zero Kolalar Nasıl 0 Kalori Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktaki gibi 0 veya 0.x li bi kaloei degerine sahip oluyor 100mlsi. Bunu nasil yapiyolar. Yillar once bisey okumustum ama ne kadar digeu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalan normalde 0.01 dava açın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam sifir degil. belli deger altindakiler urunlerde 0 diye yaziliyor. belli kalorisi var ama tabiki azicik. nasil yapiyorlar bende bilmiyorum
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Acaba tadlandiricilar 0 kalori mi oluyor?

• bildiğimiz şeker olan glukoz kullanılmaz aspartam denilen tatlandırıcılar kullanılır
    vücut şekerin farklı bir hali olan aspartamı tanımaz böylece yapısına katmaz yani o sahte şekeri pek sallamaz.

ha ama canan karatyın dediğine göre bu tatlandırıcı vücut ısısına ulaşınca vücuda zarar veriyormuş
  • Uludağ limonatada da öyle

Bir tarafında enerji 0.05 yazıyor diğer tarafında enerjisiz yazıyor.

• 0 kalori yazıyorsa yalan söylüyorlardır hiç zero içmediğimden bilmiyorum kaç yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim kadarıyla 0 kalori diye bir iddaası yok ama 0 şeker diyor. 0 kalori olabilmesi için içinde ne karbonhidrat, ne yağ, ne protein olması lazım. Karbonhidrat hızlı kana karıştığı için kalori değeri hesaplanırken genelde ona bakılır. Yaklaşık kh*4.6 joule kalorilik bir değer olması lazım.
  • STR Priest kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 0 yazmiyo 0.0x 0.x tarzi seyler yaziyo şekersiz ćaydan bile daha dusuk kalorili oluyo

• Suyun bile 0 değildir kalorisi

• Yapay tatlandirici kullanır insülin direncine sebep olur ve kilo aldırır. Her türlü kola halk ağzında şeker hastalığı olarak bilinen diyabet hastalığının baş kahramanlarindandir. Ayrıca kola asit ihtiva ettiğinden mide ulserine sebep olmaktadır. En tehlikelisi ise haftada iki bardak kola içen bir kişinin pankreas kanserine yakalanma olasılığı %90 artar. Pankreas kanserinden kurtulma oranı ise %1. Karar sizin...

• Bir kutu zero kola 0.5 veya 0.7 kalori diye biliyorum ben.

İçinde şeker yerine tatlandirici olduğu için kalorisi yok. Benim bazi arkadaşlar var bunun kalorisiz olduğuna inanmıyor. Bir de bunlar üniversite okuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.