Şimdi Ara

ZenMate eklentisini mutlaka kurun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu eklentiyi Google Chrome'a kurdum bütün sansürler ve yasaklar kalktı.
    Bütün sitelere hızlı bir şekilde giriyorum. Ayrıca Youtube'ta 720p videoları takılmadan izliyorum.
    Üstelik tamamen ücretsiz.

Sansürden ve yavaşlıktan şikayetçiyseniz mutlaka kurun . ( Not:Google Chrome içindir. )

https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 18 Şubat 2014; 3:45:38 >

• Beyler email adresini girdikten sonra Google Chrome' sayfasından sağ üst köşedeki yeşil ikonu tıklayıp ülke değiştirin.

Ben Almanya yaptım , giremeyeceğim site kalmadı.

ZenMate eklentisini mutlaka kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 18 Şubat 2014; 8:40:30 >
  • karasoy kullanıcısına yanıt
    Ben bu eklentiye kullandigim zaman kimse pek bilmiyordu simdi milyonlar kullaniyo.
    opera icin de cikti sanirim. Firefox icin de cikicak deniliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagol dostum bu iyi oldu

• evet kaç zamandır kullanımını tavsiye ettiğim eklentilerden. Ama ben firefox kullanıyorum tabi ki . Firefox için foxyproxy kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah önemli değil.

Hızlı olmasına şaşırdım . Normalde proxy çok yavaş olurdu.
  • Ben dün öğrendim bu eklentiyi. İlaç gibi mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aynen

• Bu eklentinin Mozilla için olanı var mı ?
    Çıkacak diye biliyorum ben. Opera 12 sürümü için çıktı sanırım.
  • Yanlız sizi şifreleriniz kaybetmemeniz için uyarayım !

Zenmate gibi vekil sunucu üzerinden internete çıkışınızı yapan programları bilinçli kullanmassanız forum üyeliklerinizin şifresi olmak üzere email şifrelerinizi kaybedebilirsiniz.

Çünkü eğer giriş yaptığınız forumlar yada email sunucuları ile aranızda şifreleme yoksa vekil sunucuda ki adminde eğer log tutuyorsa sizin de isim + şifrenizi görmekte hiç zorlanmaz.

Ayrıca bir de tarayıcınızda otomatik giriş yapma sistemi varsa ve zenmate açıkken forumlara giriş yapıyorsanız, şifrelerinizi kaybetme riskiniz vardır.

o yüzden forumlara giriş yaparken zenmatei kapatıp girin.

öbür türlü yarın öbür gün emailim çalındı yardım diye başlıklar görmeye başlarız.
  • Benim bildiğim ZemMate Şifreleme Yöntemi kullanıyor yani güvenilir olarak biliyorum.

Yanlış mı biliyorum ?
  • Son birkaç haftadır ben de kullanıyorum bu programı.Gerçekten çok işime yarıyor.Sansür işini geçtim yayını sadece Britanya'ya açık olan BBC'yi de izleyebiliyorum

• saxomen S kullanıcısına yanıt
    Facebook'a ya da Hotmail'e bu eklentiyle girsem bir sorun çıkar mı ?

Proxy ile girmiştim Facebook'a Face beni tanımamıştı Fransa'dan giriş yapıldı dedi hesabınıza
    Gir bi sıkıntı olucağını sanmıyorum ama yine de kişiye kalmış birşey tabii
  • zenmate kendisi kendi vekil serverinden şifreleyebilir ama problem kendi şifrelediği veriyi görebilmesidir.

Yani zanmate serverleri dışında kimse verileri ve şifrelerinizi göremez ancak zenmate görebilir.
  • Bu durum da ne öneriyorsun o zaman ? Şimdi dediğin gibi bakıcak olursak şifre çalınma vs vs her yerde bu durum aynı değil mi. Sonuçta da bu sitede de olsun gmail olsun tüm veriler görünmüyor mu.
  • telekomun engellemediği sitelere girerken ve isim+şifre ile girdiğiniz sitelerle girerken zenmate açık olmamasında fayda var.

onun dışında zenmate güvenli şekilde kullanılabilir.
  • Youtube'taki çoğu 720p videolarda hız uçuyor. Bu kadar işe yarayan bir eklenti daha önce görmemiştim.

2 sebepten dolayı Firefox'u bırakamıyordum :

1 . **** reklam engelleme eklentisi

2. Proxy

İkisi de şimdi Google Chrome'da var. Artık Firefox'a bağımlı değilim...
  • firefox ta zenmate yok ama onda da ProxMate i kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.