Şimdi Ara

ZENIT 11 ALDIM , YARDIM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: McYC

Ne tür bilgi istiyorsunuz?

bu makine ile nasıl fotoğraflar çekebilirim fotoğraf çekmeye dair hiç bir bilgim yok. üzerindeki lens de 58mm yazıyor, ne tür çekimlere elverişli bir makinedir zenit 11?

ZENIT 11 ALDIM , YARDIM ?

Orijinalden alıntı: Be Original

quote:

Orijinalden alıntı: McYC

Ne tür bilgi istiyorsunuz?

bu makine ile nasıl fotoğraflar çekebilirim fotoğraf çekmeye dair hiç bir bilgim yok. üzerindeki lens de 58mm yazıyor, ne tür çekimlere elverişli bir makinedir zenit 11?

Ne türden kastınızı anlamadım? Makro hariç istediğiniz her şekilde fotoğraf çekebilirsiniz elinizdeki 58mm objektif ile İster portre çekin ister manzara çekin. Fakat fotoğraf çekmeye dair bilginiz yoksa öncelikle diyafram ve enstantane terimlerinin ne anlama geldiğini, nasıl kullanıldıklarını çok iyi öğrenin. Şu an piyasada en kolay bulabileceğiniz filmler kodak' ın 200 asa filmleri. 5-6 lira civarında bir fiyatı var. Alın onlardan 4-5 tane. O 4-5 makara filmden bir şey beklemeyin. Çekebildiğiniz kadar fotoğraf çekin sonra. Aynı fotoğrafı farklı farklı ayarlarda 6-7 kere çekin gerekirse. Ama bir ayarı değiştirdiğinizde fotoğrafa nasıl bir etkisi olacağını öğretsin size bu çekimleriniz. Deneme çekimleri olsun onlar. Öğrendikten sonrası da size kalmış zaten, istediğiniz fotoğrafı çekebilirsiniz

D7000 - Zenit 122 - Lubitel 2 - Nikon FM
    Nikkor 28mm AI - Nikkor 135mm AI - Nikkor 18-105vr - Nikkor 70-300vr - Jupiter9 85mm - Helios 44m6 58mm - Pentacon 200mm - Kata Dr-467i - Lowepro Stealth Reporter d550aw
    Yiğitcan Sümbelli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.