Şimdi Ara

Zenginler neden bu kadar bencil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zenginlerin çoğu bakın hepsi demiyorum , çoğunluğu cimri , kendini düşünen insanlar , mallarının kendilerini ebedi kılacağını zannediyorlar , bir garibanı , fakiri , yetimi düşünmüyorlar , hiç ölmeyecek gibi servet topluyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zengin olup aynısını yapmadan büyük konuşmamak lazım. Aynı konuda sınanırsan görürsün. Seni laubali şekilde dini nutuklar çekerken görüyorum sürekli, ne konuştuğuna dikkat et.

• Zenginler değil de yaşlılar çok bencil. Frued Reis ise bunu ölüm korkusunu bastırmak için yaptığını söyler. Senin bu dediğinden kıyasla aslında zenginler için de benzerini söylemek mümkün. Zengin öleceğini biliyor ama yine de çok daha fazla para kazanmak için çabalıyor. Asıl nedeni ise benim bu dünyada yapacak çok seyim var demesi ve ölümü bilinçaltına itmesi.

Noktalama işaretleri için kusura bakmayın mobilden yazıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim malların ölünce kalacağını düşünür? Böyle saçmalık mı olur? Çocuğuna kalır anca.

Ayrıca sen nasıl yemek yemekten zevk alıyorsan zengin de para kazanmaktan zevk alıyor.

• Öyle zengin oluyorlar çünkü

Bencil olmamaları için de pek bir neden yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm insanlar bencil zaten.Bir sınıfa bağlamamak gerek bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 30 Haziran 2020; 15:38:7 >
  • Para çünkü sadece bir şeyler almalarına işe yaramıyor, aynı anda onları güçlü kılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencilliginin kötülüğü ve gücüyle zengin oluyorlar çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.