Şimdi Ara

Zengin Olmanin Yolu (Denedim Calisiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 yildir deniyorum. 2 daire, 1 yazlik ve araba aldim.

- disardan yemek soylemeyin. Yaz aylarinda cikin gezin mutlaka bir dugun veya pilav yemek dagitan hayir falan bulursunuz. Bedavaya karniniz doyar.
    - sikayetvari duzgun kullanin. Bi markadan aldiginiz urununden bocek ciktigini falan soyleyin. Hatta forografini atin bu cikti diye. Firma size ulasip ucretsiz koli yolluyor. Evimde 5 yillik mutfak erzagi var. 5 yil market alisverislerinden yirttiniz.
    - kot pantalon giyin. Disarda yemek falan yedikten sonra hesap oderken parayi cuzdani birturlu cepten cikartamayacaksiniz ve arkadasinizda " tamam abi bu seferlik benden olsun" diyecektir. Sizde eheheh cikmio olm fln deyin arada.
    - dusu 5 litrelik damacana ile alin. Su israfindan kurtulacaksiniz. Hatta hic yikanmayi . Kebapcidan aldiginiz islak mendiller ne gune duruyor.
    - telefoni satin. Telefon etmeniz gerektiginde yoldan gecelerden rica edin. Annem babam hasta kardesim hasta tilifonunuzu kullanabilirmiyim diye kibarca sorun. Takim elbise giymek isinizi kolaylastiracaktir.
    - bilgisyarinizi satin, net acliginizi cafelerde giderin. Bir pc bosaldiginda hemen oraya gecerek tarayicidan sitelere girin. Bazen hesap odendikten sonra pcyi kapatmiyor cafe sahibi.

Simdi cikmamlazim cafe sahibi farketti. Iyi dusunun bunla.sridks vnejxkissaofvnvridnxk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• :D fakir adama bak kebabcidan aldiginiz mendilleri kullanin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A09B98E5 -- 26 Temmuz 2015; 12:50:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide tablet sürümden yazıyor
  • Senarist ol! Direk isin hazir flash tv.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boqye
  • cafede telefon mu var xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mağara
  • - sifonu çekmeyin. biriken dışkıları arakladığınız bim poşetine koyup camdan aşağı atın. hem sineklerde faydalanır hemde malum su kıtlığı yaşanıyor dünyaya bir katkınız olur.
  • Zengin oldum Sağol

• Benim Bunları Denememe Gerek Yok En Rahatı Sağlam Meslek Bul O Sana Yeter

• Güzel hikaye
  • Disardan yemek soylemeyin demis sonrada kebapcilardan aldiginiz islak kendil demis. Konu kilit uye ban pls

• durun suna bi bakcam düzelir beki
     Zengin Olmanin Yolu (Denedim Calisiyor)
  • Hakkım olmayan şeyler ile ve etik olmayan biçimde rahat yaşayacağıma aç bile olsam alın terim ile kazandığıma şükreder geçerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır CSB güzel troll

2 yılda 2 ev 1 araba almıdım yazmış
    ayda max 2 bin tl maaşın olsa ayda 48 bin tl para yapar 2 ev 1 araba alınmaz. Ayda 3-8 bin tl para alsa zaten bunlarla uğraşmaz

• quote:

Simdi cikmamlazim cafe sahibi farketti. Iyi dusunun bunla.sridks vnejxkissaofvnvridnxk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 22 Ağustos 2015; 12:59:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.