Şimdi Ara

Zengin olmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne iş yaparsam ileride zengin olabilirim ?
    En çok para hangi meslekte ?

Lütfen pazarlamacılık yap filan yazmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lider bir yapın olması lazım öncelikle. Yoksa zengin falan olamazsın. Kendine güveneceksin. İşin batarsa çıkmayı bileceksin. Pes etmeyeceksin. Bazı zengin iş adamları tanıyorum. Adam iflas etti. Herşeye tekrar başladı. Hırs olmayacak gözünde sadece çok çalışacaksın. Yani herkezden zengin olayım demiyeceksin. Bata çıka zengin olursun bu yola girdiysen. Birde çalışanını seveceksin personelini yani. Köle gibi görmeyeceksin onları. Nasıl ne iş yaparsam zengin olurum diyorsan şunları yapacaksın;

- Ticaretle uğraşacaksın. Yurtdışından mal getirip satmak gibi.
    - En zoru bir şey bulacaksın. Bir icat. İnsanların hayatını değiştirebilecek birşey.
    - Tarımla uğraş, arazi al, Al sat. Organik Tarım çok para kazandırır.

Herşeyden önemlisi gerçekten isteğin olacak.
  • Siyasete gir.

• Pazarlamacılık yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardman01

Lider bir yapın olması lazım öncelikle. Yoksa zengin falan olamazsın. Kendine güveneceksin. İşin batarsa çıkmayı bileceksin. Pes etmeyeceksin. Bazı zengin iş adamları tanıyorum. Adam iflas etti. Herşeye tekrar başladı. Hırs olmayacak gözünde sadece çok çalışacaksın. Yani herkezden zengin olayım demiyeceksin. Bata çıka zengin olursun bu yola girdiysen. Birde çalışanını seveceksin personelini yani. Köle gibi görmeyeceksin onları. Nasıl ne iş yaparsam zengin olurum diyorsan şunları yapacaksın;

- En zoru bir şey bulacaksın. Bir icat. İnsanların hayatını değiştirebilecek birşey.

Bende girişimcilik var hocam. Değişik projeler düşünüyorum. Annem çok üçkağıtçısın der her zaman. İlkokulda çocuklara oyuncak satıp iyi para kazanırdım. Paraya ihtiyacım şu anda yok. Ama para kazanmayı seviyorum ve ileride zengin olmak istiyorum. Üretim yaparsam çok para kazanamam ama al sat yaparsam para kazanabilirim diye düşünüyorum. Fen lisesi 10. sınıf öğrencisine ne okumasını tavsiye edersiniz ? Ne okursam ticaret hayatımda katkısı olur.

Not: Dedemin oteli ve dükkanları varmış ama batmış. Babama hiçbir şey bırakamamış, babam hayatını sıfırdan kurmuş. Zenginlik nasip işi tabi ama dedem gibi şehrin en zenginlerindenken birden fakir olursam çok üzülürüm. O yüzden mesleğimi düzgün seçmem gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

quote:

Lider bir yapın olması lazım öncelikle. Yoksa zengin falan olamazsın. Kendine güveneceksin. İşin batarsa çıkmayı bileceksin. Pes etmeyeceksin. Bazı zengin iş adamları tanıyorum. Adam iflas etti. Herşeye tekrar başladı. Hırs olmayacak gözünde sadece çok çalışacaksın. Yani herkezden zengin olayım demiyeceksin. Bata çıka zengin olursun bu yola girdiysen. Birde çalışanını seveceksin personelini yani. Köle gibi görmeyeceksin onları. Nasıl ne iş yaparsam zengin olurum diyorsan şunları yapacaksın;

Bende girişimcilik var hocam. Değişik projeler düşünüyorum. Annem çok üçkağıtçısın der her zaman. İlkokulda çocuklara oyuncak satıp iyi para kazanırdım. Paraya ihtiyacım şu anda yok. Ama para kazanmayı seviyorum ve ileride zengin olmak istiyorum. Üretim yaparsam çok para kazanamam ama al sat yaparsam para kazanabilirim diye düşünüyorum. Fen lisesi 10. sınıf öğrencisine ne okumasını tavsiye edersiniz ? Ne okursam ticaret hayatımda katkısı olur.

Not: Dedemin oteli ve dükkanları varmış ama batmış. Babama hiçbir şey bırakamamış, babam hayatını sıfırdan kurmuş. Zenginlik nasip işi tabi ama dedem gibi şehrin en zenginlerindenken birden fakir olursam çok üzülürüm. O yüzden mesleğimi düzgün seçmem gerekiyor.

Vayy iyiymiş. Sana ben üniversite bölüm tavsiye edemem. Onu kişiiğine göre sen bulman lazım. Benimde kendi işimi kurma fikrim var. Restoran ve otel işi. Bunun için gastronomi ve işletme okusam yeter.

• akpli ol olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bankacı olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Siyaseti sevmiyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

Siyaseti sevmiyorum maalesef.

O zaman bir uzman çağıralım hep sağlam paralar kaldırır.
  • quote:

sağol hocam sayende 3.gemimi aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.