Şimdi Ara

Zengin Olmak İcin guzel Bir Yontem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iki gun once 8 tane +5 roque chitin aldım 320m ye aldım iclerinde 6 tane +7 bastım ve hemen 300m den koydum koydugum anda satıldı YAni Bence Parası cok olanlar biraz anvilde roque chitin +5 den +7 ye denesinler cıkmassa bile fazla zarar yok cıkmtımı ii kar oluor ben 3 gunde orda 30gb ye yakı para kastım

Orjinalden alıntı: P4n1cRoom

arkadaslar iki gun once 8 tane +5 roque chitin aldım 320m ye aldım iclerinde 6 tane +7 bastım ve hemen 300m den koydum koydugum anda satıldı YAni Bence Parası cok olanlar biraz anvilde roque chitin +5 den +7 ye denesinler cıkmassa bile fazla zarar yok cıkmtımı ii kar oluor ben 3 gunde orda 30gb ye yakı para kastım

İnsanlar anvilde 10 dk. da 300gb kaybedebiliyo yanlız.Şans işi bu..

Daddy, daddy cool!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearmemex

Yanarsa ?

yanarsa fazla zarar olmuor Bu arada Ben ozellikle edanadakiler icin soluorum Edana +5 chitin (roque) ucuz 40m den felan satılıor cyhperda ogun 100m den bulamıordum :D

Edanada +7 de pahalı 300m den hemen gidior
  • 4 chitin +5 1 stiletto +8 2 sb +7 bi +1 warrior sword def vardı 1 tane +7 2 tane +6 çıktı sattım 3ünü 500m para oldu o da başka id de bi char vardı maneste ona bi bakim dedim neler var die +5 chitinleri görünce letterla yolladım kendime yani 0 dan 500m kar hiç yoktan iidir şimdi de +7 cleaver aldım 2 tane 15m den 90 a satıorum

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

Orjinalden alıntı: P4n1cRoom

arkadaslar iki gun once 8 tane +5 roque chitin aldım 320m ye aldım iclerinde 6 tane +7 bastım ve hemen 300m den koydum koydugum anda satıldı YAni Bence Parası cok olanlar biraz anvilde roque chitin +5 den +7 ye denesinler cıkmassa bile fazla zarar yok cıkmtımı ii kar oluor ben 3 gunde orda 30gb ye yakı para kastım

İnsanlar anvilde 10 dk. da 300gb kaybedebiliyo yanlız.Şans işi bu..

10saniyede
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

bu oyunda bılgı,teknık pek ıse yaramıo.Sans lazım!!!!

sans lazımda edanada bana nedense hep cıkıor :D
  • şansında varmış 8 tane +5 ten
    6 tane +7 ohaa!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.