Şimdi Ara

Zengin olma hayallerim var (Ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengin olmak istiyorum ama nereden başlasam ki? İnternet ortamından zengin olmak daha cazip geliyor. Örneğin program tasarlamak istiyorum ama yardım edecek birilerine ihtiyacım var. Tasarladım diyelim, bu benim için geç mi olur? Hem zengin olursam aileme ve akrabalarıma yardım etmeyi düşünüyorum. Belki konuyu yıllar sonra uplatırım belki. Zengin insanları kıskanıyorum gibi. Zengin insanların geneli kendini sahip oldukları şeylerle övüyor gibime geldi. Bende zengin olup lüx mekanlarda takılmak, lüx şeylere sahip olmak istiyorum. Böylece zenginleri kıskanmam ve istediklerimi elde edebilirim. Beni zengin olma fikrinden caydıracak bir şey söyler misiniz? Ya da zengin olmaya nerden başlamamla ilgili. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ClearNOS kullanıcısına yanıt
    Lüks şeylere neden sahip olmak istiyorsun ve neden para kazanmak istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Lüks şeylere neden sahip olmak istiyorsun ve neden para kazanmak istiyorsun?

Mutlu olurum ve keyifli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende istiyorum.ama senin gibi boş boş durmuyorum.şu anda üzerinde çalışıtıgım bi web sitesi var.ayrıca 4 internet sitesi projem var.bu yıl içinde bitireceğim.4 tane uygulama,2 uygulama projem var.uygulamaların tasarlaması bitti.kodlama kısmına 1 ay içinde başlıyorum.benim için zengin olmanın tek yolu internet ve bilim.
  • Mamarink kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

Kolay gelsin

sağol.seninde bu işe isteğin varsa hemen başla derim.
    Kodlarda ve uygulamayı dağıtımda sıkıntı yaşarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dağıtım derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

quote:

Dağıtım derken?

Google play, app store ve piyasaya sürmede. Ayrıca çok uğraş gerektirir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

quote:

Dağıtım derken?

Google play, app store ve piyasaya sürmede. Ayrıca çok uğraş gerektirir

Uğraş gerektirmeden para kazanılan bir iş varsa lütfen banada söyleyin hocam.
    Tabii ki yok. Bu iş uğraş gerektirir ama kodlamalarda zor

• quote:

Tabii ki yok. Bu iş uğraş gerektirir ama kodlamalarda zor

zor olacak tabi.matematiğin neresi kolay ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Benim Sen Kimsin

dünya zevkine kanma bence dicemde saçma olucak

Saçma değil

• Oturduğun yeri bilemem ama bizim buralarda arsa fiyatları "yeni gelişen yerlerde" 200.000TL civarı. Git kredi çek dilen babandan annenden topla bu parayı arsa al, kat karşılığı ile müteahhit'e ver zengin ol

27-28 yaşında arkadaşım birikmiş parasını ve babasının iş yerini ipotek gösterip kredi çekti 170.000TL arsa aldı 4 daire ile anlaştı müteahhit ile şuan köşeyi dönmüş vaziyette.

Not:Daireler 150-170bin TL arası geçiyor o mevkiide.
  • ByCeLLaT kullanıcısına yanıt
    Satılan dairelerin parasını müteahhitle mi bölüşüyor?

• Ah siz liseliler . Hayallere fazla kapilmamak gerek

• quote:

Paranı kimse ile bölüşmüyorsun, zaten anlaşmayı yaparken bu konular konuşulur. Arkadaşın aldığı arsaya 10 daire yapabiliyordun. 6 tanesi müteahhite kalıyor, 4 tanesi sana kalıyor. Bu durum hem senin, hemde müteahhitin işine geliyor. Adam 6 daire alıyor ama kumu çimentosu betonu demiri hepsi müteahhite kalıyor bu durumda 6 daire adamın hakkıdır yani

Size kalan 4 daireyi kimse ile bölüşmüyorsun. Arkadaşın olayı sende olduğunu var sayarsak;
    Arsaya 170bin TL verdin şimdilik zarardasın, müteahhit ile anlaştın 4 daireden diyelim her biri 150bin TL'den satıldığını sayarsak 150x4=600 buda demek oluyor ki arkadaş oturduğu yerden 600bin TL para kazandı

müteahhit 900bin TL kazanıyor ama inşaat malzemelerin hepsi adamdan gidiyor neticede sen %40 / %60 müteahhit kazanmış oluyor ortalama. %10'luk kaybın senin evinde oturup TV başında çekirdek çitlemenden kesiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

Paranı kimse ile bölüşmüyorsun, zaten anlaşmayı yaparken bu konular konuşulur. Arkadaşın aldığı arsaya 10 daire yapabiliyordun. 6 tanesi müteahhite kalıyor, 4 tanesi sana kalıyor. Bu durum hem senin, hemde müteahhitin işine geliyor. Adam 6 daire alıyor ama kumu çimentosu betonu demiri hepsi müteahhite kalıyor bu durumda 6 daire adamın hakkıdır yani

Size kalan 4 daireyi kimse ile bölüşmüyorsun. Arkadaşın olayı sende olduğunu var sayarsak;
    Arsaya 170bin TL verdin şimdilik zarardasın, müteahhit ile anlaştın 4 daireden diyelim her biri 150bin TL'den satıldığını sayarsak 150x4=600 buda demek oluyor ki arkadaş oturduğu yerden 600bin TL para kazandı

müteahhit 900bin TL kazanıyor ama inşaat malzemelerin hepsi adamdan gidiyor neticede sen %40 / %60 müteahhit kazanmış oluyor ortalama. %10'luk kaybın senin evinde oturup TV başında çekirdek çitlemenden kesiliyor

Teşekkürler. Güzel bilgiler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Ah siz liseliler . Hayallere fazla kapilmamak gerek

Sanırım burada liseli olan sensin biz sadece fikir alış-verişi yapıyoruz Hayaller Aleminde dolaşmıyoruz. Bunlar yapılabilecek bir iş hayal değil yani
  • İdealini para olarak koyarsan o paraya ulasamazsin, ulassan da mutlu olamazsın.

Ayrıca öyle senin bahsettiğin tarzda zenginlik internetle, uygulama yazmakla felan olmaz. Cissi işlerle olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.