Şimdi Ara

Zengin İnsanlar Neden Yaşar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim milyon dolarlarınız var. Her ülkeyi gördünüz, her şarabı içtiniz, her milletten kızla seviştiniz, her spor arabaya bindiniz. Bu insan neden yaşar? Yoksa ben çok mu fakirim ve vizyonsuzum?

• Hayatının amacı bunlarsa bunları elde edince intihar edebilirsin, yapan da baya var sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Hayatının amacı bunlarsa bunları elde edince intihar edebilirsin, yapan da baya var sanırım

Herhangi bir dine inanmıyorum.
  • Zaten bunları tam anlamıyla yapana kadar ömür biter. Adam mutlu şekilde ölür.

Misal bi ülke 1 ayda gezilip öğrenilmez uzun kalmak yaşamak lazım.

Kız olayınin da sonu yok ki. Her milletten çesit çesit kız var. Değisik güzellikte değisık karakterde kızlar var.

Yani bu dediklerin bir ömür alır zaten hatta daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Zaten bunları tam anlamıyla yapana kadar ömür biter. Adam mutlu şekilde ölür.

Misal bi ülke 1 ayda gezilip öğrenilmez uzun kalmak yaşamak lazım.

Kız olayınin da sonu yok ki. Her milletten çesit çesit kız var. Değisik güzellikte değisık karakterde kızlar var.

Yani bu dediklerin bir ömür alır zaten hatta daha fazla.

Her ülke derken, belli başlı ülkeler hocam. Mesela Kuzey Kore, Arap ülkeleri, Afganistan, Afrika vs. gibi yerler değil tabi ki. Gezmek diyorum, kültürünü dilini falan öğrenmek değil ne 1 ayı.

Her milletten kız derken, demek istediğim sarı saçlı siyah saçlı esmer beyaz gibi kavramlardı.

• Ben dediklerini yapsam çok param olsa. Boğazda bi yali alirim bahçeli domates biber ekerim. Sabahları yürürüm kitap okur tv izlerim işe giderim arada.

Yapacak bisey kalmaz heralde.

• İnsanın eline bir ömür verilmiş, istediği gibi harcama hakkı verilmiş. İster yaratıcı de istersen evrim. Sonuçta kendi kararlarınla yön verebilecek senelerin var elinde. Süper bir şey değil mi? Ama yok. Sahip olduğuna değil sahip olamadıklarına bakarsan ömür böyle düşüncelerle geçer gider sen de izlersin.

Mevcut sistemde Dünyanın %70'inde para yokluğu var. O yüzden paraya sahip olmak ihtiyacında hissediyorlar. Paraya sahip olan küçük kesim kendinde ne eksik varsa onun ihtiyacını duyar. Yani kızla seviştim, param var ölebilirim diye bir şey yok. Her zaman daha fazla sahip olunacak şey var, her zaman... O yüzden cevap "sahip olmak" değil. "Var olmak." Var olanların değerini bilirsen her şeye sahipsin gibi hissedersin. Aksi takdirde ölene kadar "daha fazlası"nın peşinde koşar durursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    insan ne için yaşar ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Charm kullanıcısına yanıt
    Güzel bir şey yazdın galiba gece gece kafam almadı, sabah bakarım.
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    http://paratic.com/servetlerini-cocuklarina-birakmayacak-unluler/

10. sıradaki kadın haklı biraz.

"Nitekim başarılı isim, insanların para kazanmak için çalışmadıkları takdirde, büyük bir boşluğa düşeceklerini düşündüğünü belirtmiştir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Hayatının amacı bunlarsa bunları elde edince intihar edebilirsin, yapan da baya var sanırım

Herhangi bir dine inanmıyorum.

Hayat amacı din olmak zorunda değildir, saydıkların olmak zorunda da değildir. Aslında yaşamak için amaca da ihtiyacın yok, hayatı seviyorsan yaşarsın bu kadar, illa bir bahane olması gerekmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Charm

İnsanın eline bir ömür verilmiş, istediği gibi harcama hakkı verilmiş. İster yaratıcı de istersen evrim. Sonuçta kendi kararlarınla yön verebilecek senelerin var elinde. Süper bir şey değil mi? Ama yok. Sahip olduğuna değil sahip olamadıklarına bakarsan ömür böyle düşüncelerle geçer gider sen de izlersin.

Mevcut sistemde Dünyanın %70'inde para yokluğu var. O yüzden paraya sahip olmak ihtiyacında hissediyorlar. Paraya sahip olan küçük kesim kendinde ne eksik varsa onun ihtiyacını duyar. Yani kızla seviştim, param var ölebilirim diye bir şey yok. Her zaman daha fazla sahip olunacak şey var, her zaman... O yüzden cevap "sahip olmak" değil. "Var olmak." Var olanların değerini bilirsen her şeye sahipsin gibi hissedersin. Aksi takdirde ölene kadar "daha fazlası"nın peşinde koşar durursun.

Verdim artını

• fakir tesellisi
  • milyon dolar çok büyük bi para değil. milyar desen anlarım

• muradisdan kullanıcısına yanıt
    Milyon dolarLAR dedim. Ben de farkındayım 1 milyon dolara İstanbul'dan daire alınabildiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Milyon dolarLAR dedim. Ben de farkındayım 1 milyon dolara İstanbul'dan daire alınabildiğini.

gece gece kahkaha attım yanlış okumuşum.

bunun açıklaması doygunlukla alakalı para ile alakası yok.

bi insanın içinde dünya hırsı varsa onun açlığını hiçbirşey doyurmaz. insanlar genel olarak doyumsuz olduğu için. hiçbi kadın kesmez dünyanın en güzel kadınını elde etse daha gencini ister. 1 milyarı olsa 100 milyar ister.

doygun olan insanlarda genelde dini inancı sağlam olan. din merkezli yaşayan dünyevi zevklerde gözü olmayan bu dünyadan bi beklentisi olmayan insanlardır (artık öyleleri kaldımı bilinmez tabi). onlarda dini inancı için yaşar.

• Fakirleri sömürmek için.

• para varsa yapacak bir şey mutlaka bulunur, zira onlarda kendilerine göre bitti sandıkları için abuk subuk şeylere para harcıyorlar.
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Milf seviyordur belki?
  • Siz fakirleri ezmek için nihahaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.