Şimdi Ara

Zenfone 5 veya başka bi alternatif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700 Tl butcem var.zenfone 5 dusundum ama islemcisi 2560 oldugu icin fazla guncelleme olmicagi soyleniyo.bu dogru mu veya alternatif hangi modeller var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moto G veya T50 ye bakabilirsiniz.
  • Zenfone 5 nasil?? guncelleme moto g de daha fazla mi gelir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5 i çok fazla tanımıyoruz. Satın alan arkadaşlar çoğaldıkça incelemeler falan da gelecektir. Ama Moto G daha fazla güncelleme alıcak. Sonuçta arkasında Google var.
  • Bekleyebilirim ama guncelleme isi kafami karistiriyor.

• İki modelden biri samsung gibi ilerde performans dusuklugu,kasma,donma yapar mi?

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu işlemcisi 2560 olduğu için güncelleme veya rom desteği olmayacağını söyleyenler neye dayanarak bunu söylüyor ben de merak ediyorum. işlemci saat hızı farkı nedeniyle güncelleme gelmemesi olmaz. zenfone 5 veya 6 neyse güncelleme aldığında tüm hepsi alır. ha ilerde belki 1gb ram versiyonlarında sıkıntı olabilir orası ayrı ama işlemci yüzünden bu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. yine de karar sizin.

ama alternatif arıyorsanız t50 olabilir. güncelleme konusu zenfone'lardan daha belirsiz.
    herkesin söylediği çirkinlik abidesi moto g olabilir. çirkin olmasına rağmen güncelleme alır.
  • Qullcommlar kadar olmayabilir bu acidan moto g daha cazip bence.

• Quatro f1453 (inew v3) ü bir inceleyin isterseniz mtk lı cihaz düşünürseniz. Eşime almıştım tavsiye ederim. Hem paranızda cebinizde kalır

• Moto g veya t50 ye bakabilirsin.

Birde zenfone 5 in kullanıcı yorumlarını bekle.

• telefon en güncel sürüm olupta ne olucak ben onu anlayamıyorum. 1-2 sene samsung galaxy young kullandım ne kasma vardı ne donma taş gibi telefondu güncel de değildi. ama çok küçüktü oyun oynanmıyodu anca küçük oyunlar bide sosyal medya. güncelleme olayına çok fazla takılıyorsunuz
  • Bu insnlardaki gunceleme meraki nedir cozemedim : ) telefonda duzeltilmesi gereken sorun yoksa guncellense ne olur guncellenmese ne olur. Ha bazi uygulamalar bu surum desteklenmiyor der o ayri. O da ayda yilda bir kere : )

• Zaten her zaman guncelleme cihazi daha iyi yapmıyor,kaldiki telefon guncelleme almazsa ne oluyor netemi girmiyor sms mi atmiyor..
    Saniyrnin 300de 1 i kadar hizli acilacak bilmem kac milisaniye hizli odaklanacak kamerasi diyr o kadar onemli dil,guzel ama sart,zaruri degil guncelleme,telefon hali hazirda stabil ise yeterli zaten bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Zaten her zaman guncelleme cihazi daha iyi yapmıyor,kaldiki telefon guncelleme almazsa ne oluyor netemi girmiyor sms mi atmiyor..
    Saniyrnin 300de 1 i kadar hizli acilacak bilmem kac milisaniye hizli odaklanacak kamerasi diyr o kadar onemli dil,guzel ama sart,zaruri degil guncelleme,telefon hali hazirda stabil ise yeterli zaten bence.

Kafam karisti simdi

• Zenfoneyi bilmemde bende Samsung Galaxy Tab 3 10.1 var Intel z2560 işlemcili oda. Samsung olduğundanmıdır artık bilemem oyunlarda gmd discoverye göre perfomansı daha kötü.
  • Benim kuzenimde de var ama sonucta arayuz touchwiz.

• Zenfone 5in alternatifi yok bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.