Şimdi Ara

zemzem suyu nasıl getiriliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uçakla getirmenin de bir sınırı var diye biliyorum ama valizde falan fazladan getirebiliyorlar. Birde benim bildiğim zemzem bobreklere gitmiyor vücuttan ter yolu ile atılıyor sadece. Doğrumu emin değilim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zemzem suyunun uçması suyun kutsallıgını alır haaa uçakla getirirsin ama o sana olur erikli su bi işe yaramaz, zemzem suyunu devenin sırtında getirmek daha makbuldür...
  • Gavur icatlarıyla giderse haram olur tabii. Deve sırtında gitmesi lazım helalini oradan alıyor

• Hacca gidenlerin getirmesini geçtim dükkanlarda bile pet şişelerde kasa kasa satılıyor. Hangi çeşmenin zemzemi bilmiyorum. 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler zemzemi gümüş kaplamalı minik fincandan içeceksiniz, ancak o zaman tadını alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

beyler zemzemi gümüş kaplamalı minik fincandan içeceksiniz, ancak o zaman tadını alıyorsunuz

her işin bir adabı vardır xd
  • Bu suyun bizim normal doğal sular arasında acaba ne farkı var? gerçekten bilimsel bir veriler varmı örn artıları bizim doğal sularımıza göre nedir? misal ph değeri nedir? ne eksisi var vs öğrenmek isterdim... bir çok kez içtim sasımsı tadı tuzu olmayan yavan bir su olarak aklımdan kalmış
  • zemzem çok faideli bir su'dur. bu zamanda gerçeğini bulmak zordur ama faydalı mı değil mi araştıran öğrenir. araştırmayan gelip burda dejenerasyon yapmaya çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

zemzem çok faideli bir su'dur. bu zamanda gerçeğini bulmak zordur ama faydalı mı değil mi araştıran öğrenir. araştırmayan gelip burda dejenerasyon yapmaya çalışır.

Ben zaten faydasız demedim ki?

• Olm bigün misafirlikte çay bardağıyla getirdiler enfesti lan bardak küçük diye ağlıycaktım görgüsüzlük olmasın diye isteyemedimde

• Benim tanıdığım, yaşı büyük biri de getiriyor zemzem suyu.

Yeşil varillerle, uçakla getiriyor zemzemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

zemzem çok faideli bir su'dur. bu zamanda gerçeğini bulmak zordur ama faydalı mı değil mi araştıran öğrenir. araştırmayan gelip burda dejenerasyon yapmaya çalışır.

muhatabım değilsin.
  • Konuyu okuyunca cidden üzüldüm. Hala böyle bir şeye inanan var mıydı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Konuyu okuyunca cidden üzüldüm. Hala böyle bir şeye inanan var mıydı ki?

İnanıp inanmamayı sizden mi öğrenecek millet . Boş boş insanların inançlarını sorgulamayın . Forum da hiç faydalı konular açılmıyor diyorsunuz , sonra da girip insanların dini değerleriyle dalga geçiyorsunuz .

Cevap yazmazsan sevinirim . Hiç tartışacak halim yok . Ama , yazmam gerekiyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

muhatabım değilsin.

Ohhhhh ne güzel bir cevap seni yüce insan. Tabii ki senin muhatabın bile olamam çok özür dilerim başkan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.