Şimdi Ara

Zeki Müren'e yapay zeka ile istediğimiz şarkıyı nasıl söyletiriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ChatGPT


    Öncelikle Zeki Müren'in ses örneklerinden oluşan bir veritabanı oluşturmanız gerekiyor. Daha sonra yapay zeka algoritmalarını kullanarak bu ses örneklerinden Zeki Müren'in tarzına uygun bir ses sentezleyebilirsiniz.

    Bunun için öncelikle deep learning ve ses sentezi konularında uzmanlaşmış bir ekip veya yazılım kullanabilirsiniz. Bu ekip veya yazılım, Zeki Müren'in tarzını analiz ederek yeni bir şarkı söylemesini sağlayabilir.

    Ancak unutmayın, yapay zeka ile gerçekçi bir şekilde Zeki Müren'in sesini taklit etmek oldukça zor bir süreç olabilir ve tamamen doğal olmayabilir. Bu nedenle sonuçların beklentilerinizle aynı olmayabileceğini göz önünde bulundurmanızda fayda var.


    ---


    Bu anlatılanı tek başına yapabilecek olan var mı? Mesela Ahmet Kaya'nın tabancasını helada unuttuğu (Başım Belada) şarkısını Zeki Müren'den dinlemek çok eğlenceli olurdu diye düşünüyorum. Var mıdır yapabilecek olan buralarda?  


    (Daha önce Parla Marşı'nı söyletmişlerdi.)



    NTVyoutube
    Norm Ender tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak bestelenen "Parla" marşı yapay zeka kullanılarak Zeki Müren'e söyletildi. Türkiye ve Dünyadan son dakika haberleri NTV Canlı Yayınında Sizlerle Buluşuyor... NTV YouTube Kanalına Abone Olun → youtube.com/@NTV Son Dakika Haberleri İçin → https://www.youtube.com/playlist?list=PLW6WtLG3vGgSIaXALoSkwmwxO6ETCIf35 Güncel Haberler İçin → https://www.youtube.com/playlist?list=PLW6WtLG3vGgTgkAF8-knqF04qhvrzm0q4 NTV Canlı Yayın → https://www.ntv.com.tr/canli-yayin/ntv NTV Web Sitesi → https://www.ntv.com.tr 👇 DAHA FAZLASI İÇİN 👇 Twitter: https://twitter.com/ntv Instagram: http://instagram.com/ntv Facebook: http://facebook.com/NTV Google News: http://bit.ly/ntvgoogle #haber #gündem #sondakika
    https://www.youtube.com/watch?si=vRZvOP4llNAbaaeD&v=MOrvzZ17L5U&feature=youtu.be







  • Suno ai

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.