Şimdi Ara

ZEKİ KAYAHAN COŞKUN-MATRAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeki son bir kaç yıldır biraz fazla mı egolu kasıntı? Yanlış anlamayın amacım yermek değil. Önceden sohbeti muhabbeti daha iyiydi artık önüne geleni aşağılarcasına konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep öyleydi. Egoist maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Hep öyleydi. Egoist maalesef...

Hocam önceden hiç değilse biraz mülayimdi veya ben öyle hatırlıyorum. Ama kimse buna bir şey diyemiyor mu? İnsanları aşağılaması vsvs

• Ben eskiden cok dinlemezdim ama ekşide hakkında girilen entrylere bak ilk sayfalarda bile senin yaptığın eleştirilerin aynısını görürsün, adamda çok bir değişiklik yok gibi bence artık seni sıkmaya başladı herhalde bu tavrı
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Yok ben bir kaç aydır adam akıllı dinlemiyorum bıraktım sayılır çoktan. Ama aklıma takıldı sormak istedim. Kimse bunu şikayet etmiyor mu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

quote:

Hocam önceden hiç değilse biraz mülayimdi veya ben öyle hatırlıyorum. Ama kimse buna bir şey diyemiyor mu? İnsanları aşağılaması vsvs

Gerek dinlediğim zamanlar gerekse forumdaki konusunda çok aşağılıyor dendiğini hatırlıyorum. Bir şey değişmemiş demekki. Olmadık kişilerin üstüne gitmesinde bir numaradır. O yüzden pek sevmezdim ve zamanında ayten teyze falanda filan diyip saçma sapan kişileri baş tacı yapması sebebiyle de dinlemeyi bırakmıştım.

Tvde de gördük o hani egoistliği varya o egoistliği (anlayana)

• quote:

quote:

quote:

Gerek dinlediğim zamanlar gerekse forumdaki konusunda çok aşağılıyor dendiğini hatırlıyorum. Bir şey değişmemiş demekki. Olmadık kişilerin üstüne gitmesinde bir numaradır. O yüzden pek sevmezdim ve zamanında ayten teyze falanda filan diyip saçma sapan kişileri baş tacı yapması sebebiyle de dinlemeyi bırakmıştım.

Tvde de gördük o hani egoistliği varya o egoistliği (anlayana)

En son bir ara evinin tepesini açılır kapanır yapmıştı canı sıkılınca açıp kapatıyormuş onu hatırlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poncikyasemin = Harun abi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok ben bir kaç aydır adam akıllı dinlemiyorum bıraktım sayılır çoktan. Ama aklıma takıldı sormak istedim. Kimse bunu şikayet etmiyor mu diye.

yani radyonun okanı diyorlar adam için haksız da sayılmazlar , piyasada hala ikisininde alıcısı var açıkçası ben denk geldikçe ikisini de takip ederim boş vaktinde insanı oyalıyorlar bi şekilde :)
  • Lisedeyken 2-3 sene yatarken dinliyordum sonra sıktı.
  • Ben 11 yıldır dinliyorum, şu anda da dinliyorum yayın banttan ama olsun. Zeki egoist filan da değil, sadece samimi bir insan o kadar. İnsanlar olduğu gibi samimi davranan insanlara alışık olmadığından garipsiyor. Ayrıca haklı olduğu yerlerde tahammül edemiyor o kadar. Diğer türlü haksız yere kimseye ters davrandığı yok. Mesela türkçeyi dikkatsiz kullanır kızın biri, zeki de ona sen ygs'yi filan kazanamazsın diyor o kadar. bunca yıldır dinliyorum, dinleyici tahammül sınırını zorlamadığı sürece gayet sabırlı, hoşgörülü davranıyor. yukarıda da ayten hanıma saçma sapan demişler, k.bakmasında hoşuna gitmiyorsa değiştirirsin kanalı olur biter. Zeki bizzat kendisi der, beni herkes dinlemesin diye.
    Yayında olan bitenlerin hepsi mizahi, ciddi bir şekilde söylenmiyor onlar. Artı olarak da ekşide yorumlara bakmanıza gerek yok, hepsi ekşi sözlük hiçbir miki beğenmeyenler timinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Ben 11 yıldır dinliyorum, şu anda da dinliyorum yayın banttan ama olsun. Zeki egoist filan da değil, sadece samimi bir insan o kadar. İnsanlar olduğu gibi samimi davranan insanlara alışık olmadığından garipsiyor. Ayrıca haklı olduğu yerlerde tahammül edemiyor o kadar. Diğer türlü haksız yere kimseye ters davrandığı yok. Mesela türkçeyi dikkatsiz kullanır kızın biri, zeki de ona sen ygs'yi filan kazanamazsın diyor o kadar. bunca yıldır dinliyorum, dinleyici tahammül sınırını zorlamadığı sürece gayet sabırlı, hoşgörülü davranıyor. yukarıda da ayten hanıma saçma sapan demişler, k.bakmasında hoşuna gitmiyorsa değiştirirsin kanalı olur biter. Zeki bizzat kendisi der, beni herkes dinlemesin diye.
    Yayında olan bitenlerin hepsi mizahi, ciddi bir şekilde söylenmiyor onlar. Artı olarak da ekşide yorumlara bakmanıza gerek yok, hepsi ekşi sözlük hiçbir miki beğenmeyenler timinden.

Zeki geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

quote:

Ben 11 yıldır dinliyorum, şu anda da dinliyorum yayın banttan ama olsun. Zeki egoist filan da değil, sadece samimi bir insan o kadar. İnsanlar olduğu gibi samimi davranan insanlara alışık olmadığından garipsiyor. Ayrıca haklı olduğu yerlerde tahammül edemiyor o kadar. Diğer türlü haksız yere kimseye ters davrandığı yok. Mesela türkçeyi dikkatsiz kullanır kızın biri, zeki de ona sen ygs'yi filan kazanamazsın diyor o kadar. bunca yıldır dinliyorum, dinleyici tahammül sınırını zorlamadığı sürece gayet sabırlı, hoşgörülü davranıyor. yukarıda da ayten hanıma saçma sapan demişler, k.bakmasında hoşuna gitmiyorsa değiştirirsin kanalı olur biter. Zeki bizzat kendisi der, beni herkes dinlemesin diye.

Zeki geldi

• Gecelerin parlak isigi Zkc.

Bazen dediginiz gibi biraz hadsizlesir fazla acik olmaktan.Fakat bi ara kendisi soylemisti.Yayin bittikten sonra telefonla arayip dinleyiciden ozur diledigini.

Seven de var sevmeyen de.Ama gercekten ozgun ve orjinal adamdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • battaniyem kareli battaniyem değerli. Saçma sapan şarkıları onun kanalında öğrenmiştim. Eskiden iyiydi benim düşünce yapım mi değişti bilmiyorum zevk vermiyor artık

• Çekirdek değil canım Zekirdek.

• Ben bayağadır dinlemiyorum 4 5 senedir aktif dinleyicisiydim.İnsanları aşağılamayı bırakırsa tekrar dinlerim.
  • quote:

Kaç kişinin lafını tamamlamasına izin vermeden yüzüne kapatması, hakaret etmesi, gecenin ikisinde, üçünde sokağa çıkarttığı insanların sözünü kesip yüzüne kapatması, bağırıp çağırması vs. bunlar tabii ki normal... Mazlumların yüzüne kapatsın anca.

Tv programında gördük mü o halini onu söyle sen. Bir şeyi beceremedi.
    Ayrıca benim söylediğime de hoşuna gitmiyorsa değiştirirsin kanalı demişsinde zaten ben dinlemeyi bıraktım

• quote:

quote:

Kaç kişinin lafını tamamlamasına izin vermeden yüzüne kapatması, hakaret etmesi, gecenin ikisinde, üçünde sokağa çıkarttığı insanların sözünü kesip yüzüne kapatması, bağırıp çağırması vs. bunlar tabii ki normal... Mazlumların yüzüne kapatsın anca.

Ayrıca benim söylediğime de hoşuna gitmiyorsa değiştirirsin kanalı demişsinde zaten ben dinlemeyi bıraktım

birader zeki insanları zorla mı çıkarıyor ? adam diyor çatacak yer arıyorum ama zeki ne derse tam tersini yapıyor , şunu söyle esnafa diyor ama adamda tık yok , gidip söylemiyor karşıdakine ve doğal olarak yayının süresi kısıtlı olduğundan madem aktaramıyorsun iyi geceler diyip son veriyor. iyi geceler demeden kapatsa diyeceğim evet ama zeki daha ne yapsın . TV programının neden yürümediğini zeki açıkladı , kanal sürekli daha fazla reyting peşindeydi dedi . sözleşmede belirtilenlere de uymamış kanal bu yüzden yollarını ayırdılar. yoksa zeki kayahan kitaplar çıkarmış, gösteriler yapmış , yıllardır gece programlarının birinci sıralarında yer almıştır. sen ise boş bi insansın ancak tv'de bir şey yapamadı dersin . sen çık o zaman seni izleyelim sanki bi naneye derman olmuşsun da insanlara beceremedi diyorsun . Daha okuma dahi bilmiyorsun bir de sözde sana kanalı değiştir demişmişim , önce bi önceki mesajımı oku ben orada zekinin herkes beni dinlemesin dediğini söyledim . benim lafım değil yani anladın mı ? ha dinlemeyi bırakmışsın adamın umurunda mı ? zaten boşsun senin gibiler dinlemesin zaten .

edit ;https://www.youtube.com/watch?v=S6pzr6SkwPE sen kesin bu radyocunun programa giriş şarkısını dinlesen gider radyoyu kırarsın herhalde sonrada egolu yeaaa dersin . ama bu adamda egolu olmamasına rağmen mizah babında takılıyor yani zeki gibi ve radyoculuk hayatı senin yaşından fazladır ve milyonlarda dinler bu adamı . sen de anca anlamadan boş boş bakarsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 21 Eylül 2016; 15:17:19 >

• quote:

quote:

quote:

birader zeki insanları zorla mı çıkarıyor ? adam diyor çatacak yer arıyorum ama zeki ne derse tam tersini yapıyor , şunu söyle esnafa diyor ama adamda tık yok , gidip söylemiyor karşıdakine ve doğal olarak yayının süresi kısıtlı olduğundan madem aktaramıyorsun iyi geceler diyip son veriyor. iyi geceler demeden kapatsa diyeceğim evet ama zeki daha ne yapsın . TV programının neden yürümediğini zeki açıkladı , kanal sürekli daha fazla reyting peşindeydi dedi . sözleşmede belirtilenlere de uymamış kanal bu yüzden yollarını ayırdılar. yoksa zeki kayahan kitaplar çıkarmış, gösteriler yapmış , yıllardır gece programlarının birinci sıralarında yer almıştır. sen ise boş bi insansın ancak tv'de bir şey yapamadı dersin . sen çık o zaman seni izleyelim sanki bi naneye derman olmuşsun da insanlara beceremedi diyorsun . Daha okuma dahi bilmiyorsun bir de sözde sana kanalı değiştir demişmişim , önce bi önceki mesajımı oku ben orada zekinin herkes beni dinlemesin dediğini söyledim . benim lafım değil yani anladın mı ? ha dinlemeyi bırakmışsın adamın umurunda mı ? zaten boşsun senin gibiler dinlemesin zaten .

edit ;https://www.youtube.com/watch?v=S6pzr6SkwPE sen kesin bu radyocunun programa giriş şarkısını dinlesen gider radyoyu kırarsın herhalde sonrada egolu yeaaa dersin . ama bu adamda egolu olmamasına rağmen mizah babında takılıyor yani zeki gibi ve radyoculuk hayatı senin yaşından fazladır ve milyonlarda dinler bu adamı . sen de anca anlamadan boş boş bakarsın .

Evet işte tipik bir zeki(a)sızlık?
    Beğenip beğenmeme olayı tamamen benle alakalı bir durum. Zeki sen misin? veya avukatı mısın? Sanane beğenmiyorum ne hala bana sataşıp duruyorsun. İzlemiyorumda beğenmiyorumda allah allah. Yok neymiş bir de "sen çık o zaman seni izleyelim".

Ciddi ciddi soruyorum avukatı mısın? Herkes zekiyi beğenecek diye bir dünya mı var? Yorum yaparım eleştiririm niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadım. Ayrıca emin ol zekiden katbekat güzel bir işim var (yazılım). Boş insanı tartışacaksak zeki ile seni tartışmamız lazım. Sen anca burada millete zekiyi savunup "boş insansın" de dur

• siyasi görüşü yayının tamamına nüfuz ediyor bence ha benlik sorun yok ama başka insanlar tarafından sorun olarak algılanabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.