Şimdi Ara

Zeki İnsan mı Yoksa Aptal İnsan mı Daha Mutludur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lizzy92

Aptal insan hiçbirşeyin bilincinde olmadığı için gevşek yaşar yani Nabbbeeer Lağğyn gibi bir yaşam tarzı yaşar buda onu mutlu eder.
    Zeki insan geleceğini hesaplar ve kötü şeyler düşünür mutsuz kalır.Zeki insan çok düşünür morali bozulur..

Ben Ortaokul 8.ci sınıftayken karne gününden 2 ay sonra notlarımı ilk kez notlarımı gördüm şok oldum
    Full 4-5 o zamanlar biraz gevşektim açıkçası Ama mutluydum hala da öyleyim

zekadan bahsederken tarifin "kaygı bozukluğuna" kaymış. beyin bedava yaw niye istemiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

benim iki tane denizli erbakır fen lisesinde kuzenlerim var çocuklar sabah akşam çalışmaktan ot gibiler çoğu şeyden uzaklar.

bilmiyorum cs de o kadar pro oynarım ama o kadarda eğlenmem internet kafede yön tuşlarıyla cs oynayan çocuklara bakarımda acayip eğleniyorlar.
    bunlardan hala varmı mouse a nasıl ulaşıyorlar peki

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

benim iki tane denizli erbakır fen lisesinde kuzenlerim var çocuklar sabah akşam çalışmaktan ot gibiler çoğu şeyden uzaklar.

bilmiyorum cs de o kadar pro oynarım ama o kadarda eğlenmem internet kafede yön tuşlarıyla cs oynayan çocuklara bakarımda acayip eğleniyorlar.

cs her zaman oynandı ve oynanacaktır csyi oklarla oynanyanlar her zaman vardı ve yine var olacaktır

• mutluluğun zeki veya aptallıkla alakası yok ama ortalamaya vurursan zekiler daha yalnız ve mutsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hakkinda epeydir dusunuyordum cevap kesinlikle aptallar.Cunku aptallar hicbir seyi sorgulamaz herseyi oldugu gibi kabul eder.Zeki insan boyle degildir sorgular neden geldigini,nereye gidecegini,neden insanlarin acimasiz ve bencil oldugunu neden dunyadaki sistemin boyle oldugunu vs vs.

Ayrica soyle bi soz hatirliyorum kim demis hatirlamiyorum belki de ben demistim
    "Bu dunyada mutlu olmanin tek yolu sorgulamamaktir"

• quote:

quote:

zaten bir yürüyüp bir mouseyi hareket ettiriyorlar yere silah atarken g yi arıyorlar bot karşılarına çıktımı ilk bakışıyorlar sonra ateş ediyorlar ama bayada keyif alıyorlar

• quote:

quote:

quote:

zaten bir yürüyüp bir mouseyi hareket ettiriyorlar yere silah atarken g yi arıyorlar bot karşılarına çıktımı ilk bakışıyorlar sonra ateş ediyorlar ama bayada keyif alıyorlar

• Aptallar gençliğini yaşar eğlenir çoşar her ortama girer ama sonra askere gidip gelince kalır ortada hayatı biter.
    Zekiler gençliğini yaşayamaz hayatı eleştirmekle geçer büyüdüğünde rahat eder parası olur güzel bir ailesi olur kötü bir gençlik ama güzel bir hayat yaşar.
  • aptal aptallık yapar, daha mutsuzdur çünkü çözüm bulamaz! gerisi hikaye. bu arada aptallık misyonerleri varmış buralarda, bilmezidim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 3 Temmuz 2012; 23:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Aptallar gençliğini yaşar eğlenir çoşar her ortama girer ama sonra askere gidip gelince kalır ortada hayatı biter.
    Zekiler gençliğini yaşayamaz hayatı eleştirmekle geçer büyüdüğünde rahat eder parası olur güzel bir ailesi olur kötü bir gençlik ama güzel bir hayat yaşar.

Bu daha çok çalışan ve çalışmayan karşılaştırması gibi olmuş.
  •  Zeki İnsan mı Yoksa Aptal İnsan mı Daha Mutludur?
  • Zeki adamın tahsili de yüksek olur yani öğrenim durumu bu nedenle daha iyi paralar kazanıp hayatını yaşar, ama aptal adam ise bunun tam tersidir tahsili yok parası yok çulsuz çulsuz ortalıkta gezinir ve böyle bir durumda mutsuz olur. Unutma ki apaçi diyorsunda kızlar bunların imajına önem veriyor gün geldiğinde bunlar çulsuz olacak apaçileri bir kenara itecekler ve zeki insanlara doğru adım atmaya başlayacaklar.
  • Alakası yok.

• cahil insan mutludur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

Zeki İnsan mı Yoksa Aptal İnsan mı Daha Mutludur?

oradan üzgün mü gözüküyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

cahil insan mutludur bence.

Bu da güzel bir bakış açısı hatta daha kesin oldu galiba.
  •  Zeki İnsan mı Yoksa Aptal İnsan mı Daha Mutludur?

• Zeki insan bazı şeylerin daha farkındadır.Mesela einstein üzerinde çalıştığı teknolojilerin insanları öldürmek için kullanıldığında üzülmüştür.
  • dusunemezsen dusunmezsin, dusunmezsen kafaya takmazsin.kafaya takmazsan mutlu olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Aptallar gençliğini yaşar eğlenir çoşar her ortama girer ama sonra askere gidip gelince kalır ortada hayatı biter.

gençliğini yaşayamaması yeterince zeki olmadığını gösterir, yani tabi başka özel bir durumu yoksa.
    sırf eleştirmek zeki olmanın göstergesi değildir, eleştirdikleri için çözüm üretip, harekete geçebiliyorsa zeki demektir, ama oturduğu yerden kendini heba ediyorsa benim gözümde aptaldır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.