Bildirim
Zeki bu takimin oyuncusu degil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Milli maç arasından sonra Bosingwa oynar zaten muhtemelen. Ama bizim daha büyük sorunlarımız var. Hoca ya kafayı yemiş, ya da futbolcuların mevkilerini bilmiyor, o yüzden yanlışlıkla, yanlış yerlerde oynatıyor. Yoksa başka açıklaması yok bunun -
Gün gelecek zekiyi oynattığım her maç için bana küfür edeceksiniz. - Heil Akçay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61
Milli maç arasından sonra Bosingwa oynar zaten muhtemelen. Ama bizim daha büyük sorunlarımız var. Hoca ya kafayı yemiş, ya da futbolcuların mevkilerini bilmiyor, o yüzden yanlışlıkla, yanlış yerlerde oynatıyor. Yoksa başka açıklaması yok bunun
Yeni bir seyler denemeye calisiyor sanirim ama basaramiyor.
Zaten Volkan-Zeki-Colman bunların yerine daha iyi adamlar bulabilsek takım güzel işler yapacak ama yok. Hayırlısı bakalım zamanla göreceğiz olan biteni. -
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
quote:
Milli maç arasından sonra Bosingwa oynar zaten muhtemelen. Ama bizim daha büyük sorunlarımız var. Hoca ya kafayı yemiş, ya da futbolcuların mevkilerini bilmiyor, o yüzden yanlışlıkla, yanlış yerlerde oynatıyor. Yoksa başka açıklaması yok bunun
Nesini deniyor anlamıyorum ki. Malouda dediğimiz adam EPL'de Chelsea'nin en iyi oyuncusu seçilmiş sol açık oynarken. Sen bunu adamı niye forvet arkası denersin, elinde Adrian varken ve Adrian kanatlarda verimsiz oynarkenYeni bir şey deneyecekse ne bileyim yeni oyun taktiği denesin, futbolcularla azıcık adam gibi geçinmeyi denesin, formayı hak edene vermeyi denesin, yeni diziliş denesin, denenecek dünya kadar şey var. 3 futbolcuyu da verimsiz olduğu yerde oynatıyor. Volkan zaten hiçbir yerde verimli değil, ne diye ısrar ediyor bu adamda anlamak mümkün değil
Olmayacak bu hocayla belli. Şimdi de çıkmış saçma sapan açıklamalar yapıyor. Adam gibi kadro çıkarsın sahaya yenilelim, ağzımı açmam. Ama böyle saçma seçimler yapmamalı.
-
quote:
quote:
Takım iyice deneme tahtasına döndü zaten, her gelen bişeler deneyip gidiyo. Deneyeceksin madem antrenmanda iyice dene bi sonucunu gör, hadi maçta da denedim olmadıysa nie ısrar ediyosun.
-
Hocanın birşey denedigi yok.Trabzonspordaki baskıya dayanamıyor hoca o kadar.Tolunay hocada Fantezi yapıyordu ama yine bir düşüncesi vardı.Amatörden hoca getirdik ama Hoca uçmuş.Kaç kez söyledim Playofftaki galibiyetleri abartmamak lazım diye.O rakipler çok hafifti.Akhisar bile bu Takımları kolayca yenerdi. -
quote:
quote:
quote:
Nesini deniyor anlamıyorum ki. Malouda dediğimiz adam EPL'de Chelsea'nin en iyi oyuncusu seçilmiş sol açık oynarken. Sen bunu adamı niye forvet arkası denersin, elinde Adrian varken ve Adrian kanatlarda verimsiz oynarkenYeni bir şey deneyecekse ne bileyim yeni oyun taktiği denesin, futbolcularla azıcık adam gibi geçinmeyi denesin, formayı hak edene vermeyi denesin, yeni diziliş denesin, denenecek dünya kadar şey var. 3 futbolcuyu da verimsiz olduğu yerde oynatıyor. Volkan zaten hiçbir yerde verimli değil, ne diye ısrar ediyor bu adamda anlamak mümkün değil
Olmayacak bu hocayla belli. Şimdi de çıkmış saçma sapan açıklamalar yapıyor. Adam gibi kadro çıkarsın sahaya yenilelim, ağzımı açmam. Ama böyle saçma seçimler yapmamalı.
Ne dedi aciklamada? Ben kapattim izlemedim de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne dedi aciklamada? Ben kapattim izlemedim de.
Takımın mücadelesinden memnunmuş. Gerisini konuşmaya bile gerek yokSinirden ilk yarının sonlarına doğru izlemeyi bırakmış o yüzden görmedim ama sanırım en çok koşan Malouda'ymış ilk yarı. İki kişi 5 km üzerine çıkabilmiş. Hoca çıkıp takımın mücadelesinden memnunum diyor, çıldırmamak elde değil ya
Adam Aykut Akgün'ü sağ açık oynattı maçın sonlarına doğru
-
Biraz daha zaaman tanimaliyiz bence.
quote:
Yok, cidden zamanlık işi yok bu hocanın. Eğer önceki yorumlarımı bulabilirsem gösteririm. Ben Şenol Güneş ayrıldığından beri MRA'nın gelmesini istiyordum. Ama böyle olacağını hiç beklemiyordum. Mesela 1461'de 7 hafta istedi, ilk 7 hafta çok kötüydü, sonra aldı başını gitti takım zaten. Aynısını burda da yapar diyordum. 6 hafta süre istedi, ama bu kafayla giderse 34 hafta da olsa düzelemez. Böyle oyuncu tercihi olmaz. Adım gibi eminim Adrian'ı sırf kötü oynuyor diyebilmek için sağ tarafta oynatıyor. Oyundan çıkarken yüzünden belli adamın Adrian'a olan nefreti. Adam kendi mevkisi sağ açık olan Volkan beyi sol tarafta oynatmak için 40 yıllık sol açık Malouda'yı forvet arkası oynatıyorBunun açıklaması olamaz ya. Malouda-Adrian-Volkan yapmak çok zor değil. Adam artık nasıl bir kafaya büründüyse Aykut Akgün'ü sağ açık oynattı son yarım saat
-
2010 kadrosu efsaneydi vallahi. Trabzon'a yakismayan baskanlar geliyor surekli.O kadro korunsaydi 3 4 yil rahat gotururdu Ts.
quote:
quote:
Yok, cidden zamanlık işi yok bu hocanın. Eğer önceki yorumlarımı bulabilirsem gösteririm. Ben Şenol Güneş ayrıldığından beri MRA'nın gelmesini istiyordum. Ama böyle olacağını hiç beklemiyordum. Mesela 1461'de 7 hafta istedi, ilk 7 hafta çok kötüydü, sonra aldı başını gitti takım zaten. Aynısını burda da yapar diyordum. 6 hafta süre istedi, ama bu kafayla giderse 34 hafta da olsa düzelemez. Böyle oyuncu tercihi olmaz. Adım gibi eminim Adrian'ı sırf kötü oynuyor diyebilmek için sağ tarafta oynatıyor. Oyundan çıkarken yüzünden belli adamın Adrian'a olan nefreti. Adam kendi mevkisi sağ açık olan Volkan beyi sol tarafta oynatmak için 40 yıllık sol açık Malouda'yı forvet arkası oynatıyorBunun açıklaması olamaz ya. Malouda-Adrian-Volkan yapmak çok zor değil. Adam artık nasıl bir kafaya büründüyse Aykut Akgün'ü sağ açık oynattı son yarım saat
Bence bu haftadan sonra 2-3 hafta daha sabretmeliyiz. Belki 3 haftada 9 puan kaybederiz ama asla boyle erken davranmamaliyiz. Volkan,Adrian ve Malouda bolgelerinde oynamadilar belki evet ama bence Malouda su anki bolgesini benimsemis duruyor. Ilk yari Henrique ile baya pozisyona girdiler. Henrique biraz becerikli olsaydi bugun boyle olmazdi bence. Karsi karsiya kaliyor kosamiyor, kossa da topu tutamiyor vs. Kaliteli bir forvet bizi ucurur. Ahanda buraya yaziyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Volkan bu takimda oynuyorsa her basarisizligi hakediyoruz mustafa hoca trabzonu köyünün takimi saniyor malesef trabzon ona coookkkkk uzak biran once bıraksın siradan bir taraftar bile boyle sacmalamaz volkan derdine dusmus takim çöküyor
quote:
Bence bu haftadan sonra 2-3 hafta daha sabretmeliyiz. Belki 3 haftada 9 puan kaybederiz ama asla boyle erken davranmamaliyiz. Volkan,Adrian ve Malouda bolgelerinde oynamadilar belki evet ama bence Malouda su anki bolgesini benimsemis duruyor. Ilk yari Henrique ile baya pozisyona girdiler. Henrique biraz becerikli olsaydi bugun boyle olmazdi bence. Karsi karsiya kaliyor kosamiyor, kossa da topu tutamiyor vs. Kaliteli bir forvet bizi ucurur. Ahanda buraya yaziyorum.
İnşallah senin dediğin gibi olur ama ne yazık ki pek ümidim yok. Adrian'dan verim alamıyoruz böyle. Zaten Malouda, forvet arkasında iyi oynasa bile sol açıkta muhtemelen daha iyi oynar, buna bir de Adrian'ın verimli olması eklenir. Ama böyle olunca Adrian acayip derecede etkisiz oluyor. Zaten hepsini geçtim adamın Volkan inadı bitmek bilmiyorAma dediğim gibi İnşallah senin dediğin gibi olur da doğru düzgün bir takım izleriz.
-
Hocam biz simdi hep teknik direktoru, Volkan'i, Adrian'i elestiriyoruz ama Henrique dallamasina ne demeli? Ulan bir forvet aldigi her topu mu oldurur yahu? Kanser etti kanser yemin ediyorum. Sadece fizik var adamda baska hic bir sey yok. Sut atmayi dahi bilmiyor adam akilli. Batuhan desen o baska bir dunyada ama hic olmazsa hirsli. Henrique topu kaybedince baski yapmiyor. Bildigin Burak. Takimin uzerinde bi olu topragi var sanki. Kaliteli,zeki ve cevik bir forvete Henriqueye cikardigimiz toplari cikarabilirsek takimda sikintidan eser kalmaz.
İsterse Cavani gelsin forvete yine olur o sıkıntı. Bugün Akhisar'ı yenersin, ama gidersin Kasımpaşa, Eskişehir, Bursa'ya falan yenilirsin, İstanbul büyüklerine yenilirsin. Takımda sağ ve sol açık mevkileri resmen yok. Adamlar sahada yoklar sanki. Adrian çıkarken sonuna kadar haklıydı. Normalde çıkarken tepki veren futbolcuyu hiç sevmem ama ben onun yerinde olsam daha ağır tepki verirdim. Hoca bu hafta da hatalarını göremedi, muhtemelen önümüzdeki hafta da göremeyecek. Eğer böyle giderse o 6 haftayı bile tamamlayamaz. -
geçens ezona kadar hiç sevemediğim adrian şimdi hoca oynatmıyor diye kızıyorum...
4 gün kaldı transfer sezonunun kapanmasına hala elde sol bek ve forvet yok
en korktuğum da gidip gekası almaları olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
geçens ezona kadar hiç sevemediğim adrian şimdi hoca oynatmıyor diye kızıyorum...
4 gün kaldı transfer sezonunun kapanmasına hala elde sol bek ve forvet yok
en korktuğum da gidip gekası almaları olacak
Bu haber e göre antalya alacaktı ama ses çıkmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X