Şimdi Ara

ZeI3aNixWaSxHeRe Krallık Adaylığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cem abininde (Cem1976) soyledigi gibi Cem1976 çarı satılmıştır üzülerek söylüo olsamda.Krallık konusuna gelince bildiginiz gibi cem abi tüm knight online tarhinde en fazla ve hakkıyla krallık yapmış tek insandır 16 ay krallık gibi bi süre ile. Bi cogunuz şahit oldugu gibi cem abinin krallığa aday olmadıgı süre boyunca yapılan krallıklara erzincan pm block suz gezmedi unto zaten adam gibi online olmadı bunun gibi bi çok sorunlarla karşılaştınız ben şunu yapıcam bunu yapıcam kimseye demiycem arkadaşlar benim tek diyebilcegim şey cem abinin izinden elimden geldiginin en iyisini yapmaya çalışmak olucaktır sadece bunun garantisini verebilirim başka ne diyiceksem yalan olur ki zaten onun izin gitmeye çalışmakta bence krallık için en iyisini yapmaya çalışmaktır arkadaşlar.Bilindiği gibi 80 lwlım ex kasma gibi bi sorunun olmıcak diceksiniz ama unutulmamalıki bende 80 lwl olurken eventlar sayesinde baya bi ilerleme kazandım bunu göz önüne tutarak eventlarda elimden geldigince fazla yapmaya çalışacağım 80 lwl oldugumdan dolayı ex kasma gibi bi sorunumda olmadıgından dolayı krallıkla ilgili daha fazla çalışmam olucaktır arkadaşlar en azından herkesle ilgilenme şansım olucaktır.Uzun lafın kısası cem abinin 75 lwlda yaptıgını elimden geldigini en iyi şekilde yapmaya çalışarak ben 80 lwlda deneyecegim. Herkese saygılar ZeI3aNixWaSxHeRe

• tamam

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

tamam

• @domdomcan, esnet güvenilir değil kanımca
  • Adını beğenmedim ama bu beni ilgilendirmez :D Genede oyum senn...

Orjinalden alıntı: Myst!que

Neden sadece seçim zamanlarında Oy yakalalıgı yapılıyor ki Forumlarda?

+1
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.