Şimdi Ara

zed support deneyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen oyunculukla ilgili oneride bulunmussun, haklisin ama nispeten.
    Sona ulti ile ve e ile slow verebiliyor, o da 3 stack oldugu surece. Ayni sekilde jungler sona ulti bekler oyle girer diyebiliriz. rakip adc Zed q ve w dodgeleler demissin fakat w ve q range gayet iyi. Cok sacma sapan kullanman lazim ki w e q ile harrass fail olsun. Zed dememin sebebi tamamen pasifi ve q harrasi. Kennen diyebilirdim fakat skillshot oldugu icin zed kadar garanti cikamazsin lane den. Ha tabii bu onerimi yeni support sistemi geldigi icin yazdim, oluru var mi henuz bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Kasım 2013; 0:19:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kişi zed support denemiştir
  • Sacma

• quote:

Orijinalden alıntı: onrakyldz

Tamamen oyunculukla ilgili oneride bulunmussun, haklisin ama nispeten.
    Sona ulti ile ve e ile slow verebiliyor, o da 3 stack oldugu surece. Ayni sekilde jungler sona ulti bekler oyle girer diyebiliriz. rakip adc Zed q ve w dodgeleler demissin fakat w ve q range gayet iyi. Cok sacma sapan kullanman lazim ki w e q ile harrass fail olsun. Zed dememin sebebi tamamen pasifi ve q harrasi. Kennen diyebilirdim fakat skillshot oldugu icin zed kadar garanti cikamazsin lane den. Ha tabii bu onerimi yeni support sistemi geldigi icin yazdim, oluru var mi henuz bilemiyorum.

kennen skillshot tazed degilmi:D
    ben zedi botta jaxla beraber oynamistim jax tam kara murat kivamindaydi-.-yari canla full canli supp + adc ye atliyordu(ez.thresh bide) o yuzden pek verim alamamisdim(tumminyonlari ben kestim jax suppdu:D)

• CastellonA C kullanıcısına yanıt
    İşte, simdi gir normal bir bot lane de dene, 6 ya kadar full harrass, 6 dan sonra trade girmek isterlerse double kill. Farm yaptirmamak laneden ustun cikmak tamamen olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Kasım 2013; 0:27:34 >
  • quote:

İşte, simdi gir normal bir bot lane de dene, 6 ya kadar full harrass, 6 dan sonra trade girmek isterlerse double kill. Farm yaptirmamak laneden ustun cikmak tamamen olay.

bro ne yalan soyliyim cok gereksiz geliyo ya:D
    ashe supp fala oynarim yrin galio deniycemsupp olarak ama ne bileyim zed supp:D

• CastellonA C kullanıcısına yanıt
    galio tam useless oluyor sup oynarken:) soyle soyliyim, gecen biryerde gormustum banada cok sacma gelmisti, sonraki gun oyuna girdim sup kaldi, last pick trolleyip mid pickledi ve bende zed var. Mecbur sup gittim, cok hosuma gitti girdim tekrar oynadim tekrar ayni sey, rahat kazandik.

• quote:

galio tam useless oluyor sup oynarken:) soyle soyliyim, gecen biryerde gormustum banada cok sacma gelmisti, sonraki gun oyuna girdim sup kaldi, last pick trolleyip mid pickledi ve bende zed var. Mecbur sup gittim, cok hosuma gitti girdim tekrar oynadim tekrar ayni sey, rahat kazandik.

hem ucuyo galio traplarada yakalanmaz

• Olayın fantezisine kaçmıssın, maden early de burst vurmak istiyorsun, Rengar pickle. Level 2, 5 ferocity fb.
  • Rengar olabilir fakat melee, karsida stun varsa rahat rahat harrasslayamazsin, slowunun range i kisa, gank yedigin zaman aoe slow atamiyorsun zed gibi. Istedigin zaman gap closer degilsin ve fake atamiyorsun. Ama oracle silindikten sonra ultisi late de is yapabilir, tabii sup rolunde degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Kasım 2013; 1:01:06 >
  • ADC ye nasıl iteliyosun bu fikri. Kill ve öndeki minyonlar senin arkadakiler benim mi?
  • forumid_12 kullanıcısına yanıt
    Neden kardesim? support diyorum, trde low elo duo ad bot demiyorum. Metadan kopun ufkunuzu acin biraz, zed ad bruiser kill alir cikar baskada bisey yapmaz kafasinda dusunmeyin. Adc 5.dakikadan sonra kral gibi cikiyor laneinden zaten farmi kill i ustun bi sekilde.
    Ki yukarda izah ettim durumu, bir arkadasta ne demek istedigimi anlamis. Zed i itemli dusunmeyin, saglikli rune ve masteries ile girip early gamede domine etmek icin konustum ki, suanki yeni gelen supportlara yonelik olan patch ile gold sikintisi cekmeyip bir yandan ufak ufak ad rushlayabiliyorsunuz, bu da late de ise yarar bir zed ortaya cikariyor. Nasil annie sup late e dogru ap yoneliyorsa ayni sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Kasım 2013; 3:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Sen yorumları takma net bağnaz forum
    Adam gibi gold itemleride geldi gold derdin olmadan itemde alırsın
    Turnuvada syndra oynandı çok mu cc si var sanki
    Botta 6 olduktan sonra rakip jungler olmadan asla trade baişlatamaz rakip adc out farm kalır bu artı bile bişeydir
    Sonuçta diamond seviyesinde oyun oynamiyoruz
    Çok işlevsel olmasanda iş yaparsın

Tesekkur ederim olumlu dusunup fikir yuruttugun icin. Dedigin gibi outfarm birakmak, hatta 6 dan sonra trade e girip supriz killer almak gercekten iyi olur. Harrass mekanizmasi cok iyi. ote yandan diger assasinlere kiyasla mesela kennen butun olayi q ve stun olur, tutmama ihtimali var ve early zed e gore zayif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Kasım 2013; 3:31:05 >
  • Botta adc nin yanındaki heroya support denmez anlayın artık şunu. Support olması için belli kriterler var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Sen yorumları takma net bağnaz forum
    Adam gibi gold itemleride geldi gold derdin olmadan itemde alırsın
    Turnuvada syndra oynandı çok mu cc si var sanki
    Botta 6 olduktan sonra rakip jungler olmadan asla trade baişlatamaz rakip adc out farm kalır bu artı bile bişeydir
    Sonuçta diamond seviyesinde oyun oynamiyoruz
    Çok işlevsel olmasanda iş yaparsın

Tesekkur ederim olumlu dusunup fikir yuruttugun icin. Dedigin gibi outfarm birakmak, hatta 6 dan sonra trade e girip supriz killer almak gercekten iyi olur. Harrass mekanizmasi cok iyi. ote yandan diger assasinlere kiyasla mesela kennen butun olayi q ve stun olur, tutmama ihtimali var ve early zed e gore zayif.

Evet karşı adc yi outfarm bırakabilirsin, lanede ezebilirsiniz, bu mantıukla oyunu da kazanabilirsiniz. Ancak supportsuz oyun olur. Şu şekilde izah etmen gerekir kendini. " supp almak yerine bota bir adc bit assasi gitmek makul" demen gerekir. Öyle adc nin yanındaki her hero support olmuyor.

• Rengar sup denemistik biz fena olmamisti slowu ve burst dmgi var cok olmasa da item yapip(ki artik daha da raat yapilacak) adc veya apclere saglam hasar veriyordu tfde biir skill atip olmek ya da kacmaktan daha faydali gibi.

Edit:ADcnin lanede kalabilmesi icin kesinlikle lifesteal runleri lazim. Ayni zamanda daha agreaif oynamaya izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 22 Kasım 2013; 7:27:02 >
  • quote:

2 kere falan denedim, gercekten sahane oluyor. Sinirsiz harrass, early burst, anti carry, roam kapasitesi. Mid oynamadigimiz icin takiminizda fazladan bir apc ve assasin olmus oluyor. Fightta carry her halukarda eritiyorsunuz, geri kalani da takim hallediyor. Oynadigim maclarda rahat rahat lane i domine etmistim ustune oyunu late de rahat rahat oynadim. Rakip kime focuslanicagini sasiriyor. Zed ile iyi oynamak gerekiyor tabii ki. Karsi carry e nefes aldirmamistim adam outfarm kaldi. Viable mi sizce? Yoksa su yonden eksik kalir ya da baska alternatif var mi bunun gibi? Ben iyi gibi gordum, deneyen 1-2 streamer gormustum sanirim ama cok oncedendi.

Edit : arkadaslar tamamen yeni support sistemi uzerine kurdugum bir oneri idi, konuyu sildirmek istemiyorum. sadece tatli bir tartisma olsun istedim, hoşgörün lütfen.

kardeşim yüksek elo da olmaz ancak silverda çok iş görüyor bende denemiştim ve gayet op adc outfarm kalıyor ultiyle ilerde belki tek atamasanda kalan damageyide adc veriyor zaten sen yılmadan oynamaya devam et

• mid'de o kadar roam kapasitesi olan zedi support yapan zihniyete

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.

Slow hariç cc yok. Fightlarda nasıl koruyacaksın adc'yi?

Fightlarda ADC korumak gibi bi kavram yok ki. TR sunucusunda tek bir durum var kill, kill, daha fazla kill. Carry korunmuş falan bunlar hikaye. Kill alırım mantığı ile jungle a exhaust + ignite ile gidip red buffta ölen jungler gördüm.

Okula gidiyorlar sonra arkadaşlarına anlattıklar; dün bi maç atmışım 20 kill aldım yeaaaa aktım ama takım maldı qnq QQ.
  • audision kullanıcısına yanıt
    Adc korumak butun takimin gorevi, sadece adc degil apc de ayni sekilde. Bunu yapan da late de tank rushlayan bol bol slow stunu olan champlar seju gibi. Ha support a da gorev dusuyor ama biryere kadar. Taric in stunu ile nereye kadar koruyabilirsin ki, ya da 4skill castten sonra gelen annie stun. Buraya gelip bos bogaz konusmayin, detayli detayli okuyup yazicaksaniz yorum yazin. Yasim 24, cok sukur sacmaliyacak kadar dusmedim bu forumda. Biraz ac bastan oku, herkese mantikli bir cevap vermisim. tamamen Olay yeni support sistemi icin dusunuldu.
    Server west, gold 3 idim. Tr degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Kasım 2013; 11:05:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.