Şimdi Ara

Zed Solotop Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sir balık

Oyuna gelmeyin beyler mid de daha iyi mid oynayın

Edit: Zorlayacak rakiplere Jayce de ekleyebilirsin bence.

Earlyde Jayce bir hiç. İşini bilen zed late kalmadan parçalar
  • zed için bence botrkdan önce hydra en önemli item verdiği can yenilemesi can çalma +75ad en önemli özelliği farmı aşırı kolaylaştirıyor.solo top için değilde mid için zed daha iyi çünkü karşında 25 30 zırhla başlayan apc yi kesmek çok kolay oluyor ve daha kolay sb oluyorsun.birde rehberde kombo eksiği var ultiden sonra 2.gölge atılmalimi vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BottenFLoww

ilk q fullemıssn ben e fulluyorum e daha ıyı olmazmı.(Hiç q fullemedım)

E fullemek sadece sana saldirmak kcin yakinina girmek zorunda olan herolara karsi (garen gibi) iyi bir secenek onun disindada e fullenebilir ama q daha iyi bir secenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Zorlayacak rakiplere rengarı da ekle bence

Kısaca önemlileri yazdım Rengar'a karşı pek zorlanılcağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Zed midde daha iyi bence. Midde Kayle ve Lissandra hariç nerdeyse hiç bir heroya karşı zorlanmadım.

Belirttim midde daha iyi olduğunu zaten midde de aynı itemler alınıyor genelde.Ben topta oynuyorum.

@outemre46 Zed'in zaten pushlama sorunu yok.Çok rahat pushlar sadece ad'si fazla diye hydra alcaksan BT al daha faydalı.Midde daha iyi olduğunu belirttim zaten.Comboları da eklicem yakında.Hangi durumlarda W atılmalı atılmamalı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

Zed midde daha iyi bence. Midde Kayle ve Lissandra hariç nerdeyse hiç bir heroya karşı zorlanmadım.

Belirttim midde daha iyi olduğunu zaten midde de aynı itemler alınıyor genelde.Ben topta oynuyorum.

@outemre46 Zed'in zaten pushlama sorunu yok.Çok rahat pushlar sadece ad'si fazla diye hydra alcaksan BT al daha faydalı.Midde daha iyi olduğunu belirttim zaten.Comboları da eklicem yakında.Hangi durumlarda W atılmalı atılmamalı vs.

lolmathsin bir videosunda izlemiştim teorik olarak hydra btden daha fazla vuruyor.çok hızlı pushlamak için weq yapmak lazım ama w cdye girdiği için karşıdan bir rakip gelirse kaçmasi sıkıntı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: outemre46

quote:

quote:

lolmathsin bir videosunda izlemiştim teorik olarak hydra btden daha fazla vuruyor.çok hızlı pushlamak için weq yapmak lazım ama w cdye girdiği için karşıdan bir rakip gelirse kaçmasi sıkıntı :)

Sanmıyorum bt stackle en fazla damage itemi olması lazım.W atmana gerek yok zaten push için.Botrk alsan bile çok rahat pushluyor.

• bakacağım bir ara da rehbere dikkatimi çekti, counterları arasında shen de var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

Zed mainim benim de yaklaşık 100 maçım var rankedde 70 winrate ama e fullemek daha mantıklı bence,combo anında çok daha iyi vuruyor çünkü

Yukarda açıkladım nedenini.Ayrıca topta ranged champlere karşı E fullemek gereksiz olur.Farm için yaklaşsan adam bi ton aa atar.W+E yapsan lane pushlarsın sağlıklı last hit atamazsın.Q fulleyip hem iyi cs toplarsın hemde arada harraslarsın.

aslında lane e göre değişiyor.karşıdaki eğer sizi outfarm bıraktıysa q fullemek daha mantıklı rahat cs yapabilmek için ama e nin ad ratiosu daha yüksek diye biliyorum ve cd olarakta q dan düşük verdiği slowda haıtrı sayılır o yüzden e fullemek lanede sıkıntı yoksa daha mantıklı bence.
    bu arada rehber güzel birşeyler daha ekliyebilirsin.item seçenekleri topta zorlayabilecek rakipler yada gölgeyle ilgili tüyolar falan
    bence b.t core item mom yerine de qss nin büyük itemı alınabilir hatta daha iyi olur(biraz pahaı gerçi) cc asasinlerin düşmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 3 Ağustos 2013; 2:01:42 >

• tryna karşı nasıl bir taktik build önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

tryna karşı nasıl bir taktik build önerirsin ?

Tryna karşı oynamayı bende sevmiyorum iyi oynayanı sinir ediyor.Itemler değişmez ama 6 olmadan adamı alırsan çok sorun yaratmaz derim.Farmda geri kalma.Zaten avantajlı olursun 3-4 olup tüm skilleri açınca.Adam e ile gelirse geriye w+w+e+q yapıp yollarsın.

• Tek önerim başlangıçta 5 pot yerine 4 pot alıp onun yerine 1 tane daha ward alman, onun dışında güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Tek önerim başlangıçta 5 pot yerine 4 pot alıp onun yerine 1 tane daha ward alman, onun dışında güzel olmuş

Warda alerjim var beni camplesin bende blame jungle yapıyım.

• Eskidende oynayamazdım top Zed ne zaman picklesem feedlerim , sustain olmadığı için pek viable değil bence hele şu potlara sınır getirilmesinden sonra oynayabilenlere helal olsun derim, mid çok daha iyi gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hornymeydan

Eskidende oynayamazdım top Zed ne zaman picklesem feedlerim , sustain olmadığı için pek viable değil bence hele şu potlara sınır getirilmesinden sonra oynayabilenlere helal olsun derim, mid çok daha iyi gibi geliyor

Öyle assasin top oynamak zor ama eğlenceli oluyor oynarken zevk alıyorum shen,malp falan gelince armorlar havada uçuşsa da ölmesini görmek zevkli.

• gj. güzel rehber olmuş. + kısmına outplay bırakma imkanını/zevkini da yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

gj. güzel rehber olmuş. + kısmına outplay bırakma imkanını/zevkini da yazarsan sevinirim.

Sabah yada öğlen eklemeler yapıcam + ve - kısma onu da yazayım.

• Eline saglik cok guzel olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Oyuna gelmeyin beyler mid de daha iyi mid oynayın

Edit: Zorlayacak rakiplere Jayce de ekleyebilirsin bence.

Earlyde Jayce bir hiç. İşini bilen zed late kalmadan parçalar

Earlyde Jayce hiç? Ok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

tryna karşı nasıl bir taktik build önerirsin ?

Tryna karşı oynamayı bende sevmiyorum iyi oynayanı sinir ediyor.Itemler değişmez ama 6 olmadan adamı alırsan çok sorun yaratmaz derim.Farmda geri kalma.Zaten avantajlı olursun 3-4 olup tüm skilleri açınca.Adam e ile gelirse geriye w+w+e+q yapıp yollarsın.

aynı şekilde denedim haras artı minyonu ama iş jung da bitiyormuş onu öğrendim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.