Şimdi Ara

Zed neden devre dışı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen var mı? oynayan birisi değilim de ne gibi bi hatası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 10 Temmuz 2015; 9:28:19 >

• Y
    A
    Ş
    A
    S
    I
    N

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome pack kaynaklı bir bug olabilir.
  • Şu arkadaşın paylaştığı hile olayı Zed den kaynaklanıyordur belki fixlemek için yapmışlardır

•  Zed neden devre dışı?

Type of Bug: champion zed
    Description: zed ability makes ENEMY minions go out of the nexus at 40-50% health and ranged minions at 20-30% health and late game even with less health and this started from first wave. IF zed makes enough dmg to oneshot minions with Q, minions on every lane just spawn dead and zed gets money from them
    Video / Screenshot:https://store.donanimhaber.com/7a/44/45/7a44453a1057d0cd4aa6e4613e619d6e.png
    Steps to reproduce: pick zed and cast Q at lvl 1 at the minions i guess
    Expected result: minions not spawning with 30% HP
    Observed result: minions spawn with 30% HP
    Reproduction rate: one game, every minion wave at every lane
    System specs: Irrelevant

• aslında tam ranked sırası şu an. hazır 1 tane ban hakkı da kalmışken yasuo banlayıp win alıcan. az önce odadaydım. adam tahm almış ranked.
  • Hem istteki arkadasin attigi resim hemde bu linktekiler zedde bug oldugunu kanitliyor o yuzden kapatıldı
    https://store.donanimhaber.com/67/4b/4d/674B4D84DEE7E8E05AF64D2D580AACC4.png
    https://store.donanimhaber.com/21/c3/62/21C362B8C79639EBA80202A2999C53B9.png
    Benim diil fotolar dunku arkadas attiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bronz küme yasta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Bronz küme yasta

• Olamaz olamaz milli sampiyonumuz nasil devre dışı kalabilir

• Silver ın geleneksel herosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Silver ın geleneksel herosu.

milli hero :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 10 Temmuz 2015; 17:41:09 >
  • arkadaşlar şimdi yorumlarınızı okudum bende oyunda yeniyim ve zedde ustalaşmak istiyodum ama bu yorumlardan sonra herodan soğudum gerçekten okadar fazla kişi zed mi kullanıyo yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symphatic

arkadaşlar şimdi yorumlarınızı okudum bende oyunda yeniyim ve zedde ustalaşmak istiyodum ama bu yorumlardan sonra herodan soğudum gerçekten okadar fazla kişi zed mi kullanıyo yani ?

10 maçın 11 inde zed var
  • NA'deki Sırp arkadaş demese haberim olmayacaktı
  • quote:

arkadaşlar şimdi yorumlarınızı okudum bende oyunda yeniyim ve zedde ustalaşmak istiyodum ama bu yorumlardan sonra herodan soğudum gerçekten okadar fazla kişi zed mi kullanıyo yani ?

zed fazla oynansa dahi emin ol oynayanların yüzde 80 i zede hakim olmadıkları için feedliyorlar o yüzden ustalaşmak istersen çok kişi oynuyor diye bırakma bence ben 3 buçuk ayda zede tam anlamında hakim oldum o yüzden zaman alan bir şey ...
  • quote:

Sakın oynama

• Zed değil şok bıçaklı zeddir o

• quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

10 maçın 11 inde zed var

10 macin 11 inde zed yok ama 10 macta 20 zed var. Hatta one 4 all moduysa 100 e kadar cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zedi öyle herkes oynayamaz çok kolay bi hero değildir fakat işte youtubeda falan böyle sağlam zedi görüp gaza gelen bronz silverlar yüzünden heronun adı çıktı :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.