Şimdi Ara

- Zed - Mid Lane - Rehberi - U sux shen - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
7.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mid Zed oynamanın şöyle bir sıkıntısı var.Karşına Leblanc , Ahri , Brand , Ryze , Kayle gibi herolar gelirse oyuna dar ediyolar sana.Hele bir oyunda Leblanc geldi karşıma zaten bir kombo yediğinizde canınız direk %40-%50 ye düşüyor ve adama saldıramıyorsunuz çünkü aşırı mobil hero + stunu var ve silence(susturma) ya sahip olduğu için o skilleri saydırırken siz bakabiliyorsunuz.

Keza yukarda saydığım diğer herolarda öyle eğer skillerinizide adama kullanıcaksanız farm için enerji ve skill kalmıyor kullanmadığınız zamanda karşıdaki adam size sürekli baskı yapıyor ve sonucunda ya baseye gitmek zorunda kalıyorsunuz ya da ölmek seçim sizin
  • Öncelikle emeğine sağlık.

Genelde okuduğum rehberlerde, özel durumlar hariç E makslanması öneriliyor. Gölge attığımızda 2 kere E kullanabiliyoruz, cooldown düşük.

E çok iyi farm sağlıyor. Q'yu bazen kaçırabiliyoruz ve minyona çarparsa, hasarı düşüyor.

Bu arada hatırlatayım Ignite'ın verdiği hasarı Death Mark saymıyor.

Benim kombom şöyle: R - E - Q - (Hydra/BOTRK) - R - AA - Ignite şeklinde.
  • MegriM kullanıcısına yanıt
    E-Q Herkese göre değişir ancak q nun damage i daha fazla olduğundan q fullemek "bana" göre daha yararlıdır.

İgnite'ın verdiği hasar Death Mark sayıyor diye biliyorum ben , hem okuduğum diğer rehberlerde de böyle görmüştüm.

Combo olarak fazladan bi gölge ( w ) çıkarırsak daha fazla damage atacağımız için lane de oynarken w çıkarmak mantıklı gibi ancak tflerde odak olacağımız için w ile kaçmalıyız

Yorumunuz için teşekkür ederim
  • ZeusunAmcası kullanıcısına yanıt
    quote:

When the mark calculates its damage it will count all of Zed's physical and magic damage from all sources, including his Living Shadows, items, buffs and summoner spells.

Damage used for calculation is damage done pre-mitigation.

True damage such as from Ignite is not counted.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Zed/Ability_Details

Haklısın, lane'de jungler tehlikesi yoksa, all-in girdiysek, W 2. gölge olarak çıkılmalı.

Q fazla damage vuruyor, fakat E hem daha az enerji tüketiyor, hem bir gölgede hızlı olursa 2 kere E atabiliyor, hem de farming'de oldukça faydalı.

Fakat attığı Q'yu kaçırmayan, ilk isabetini minyona değil de şampiyona yapabilen yetenekli oyuncu için Q mantıklı olabilir.

• Güzel rehber
  • o vidyo olmamış paşa o hareketleri yaparken adam da öyle izleyecek değil ya vede w yi kaçarken kullanmak daha mantıklı fail olma riski de ortadan kalkar yani r e q w w gg wp easy
  • Zed khazix rengar gibi herolara artik botrk falan cikmiyorum bt , lw , bt yine bt , g.a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır lol oynuyorum, Zed ücretsiz şampiyonlarda yayınlanınca deneyeyim dedim.

Comboyu şöyle yapıyorum ben;

ultimi atacağım yerin çaprazına W gölgemi bırakıyorum, ultimi atıyorum, tam adamın dibine geldiklerinde E skili atıyorum, ardından Q skili ile rakibe vuruyorum ve W ile geri dönüyorum.

Doğru bir şekilde mi yapıyorum bilmiyorum.

Rehberinde güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Bu arada sormak istediğim bir şey var, bazı arkadaşlar combo sıralamalarında hydra felan eşya isimlerini yazmışlar, bunların özelliklerini otomatik kullanmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

2 haftadır lol oynuyorum, Zed ücretsiz şampiyonlarda yayınlanınca deneyeyim dedim.

Comboyu şöyle yapıyorum ben;

ultimi atacağım yerin çaprazına W gölgemi bırakıyorum, ultimi atıyorum, tam adamın dibine geldiklerinde E skili atıyorum, ardından Q skili ile rakibe vuruyorum ve W ile geri dönüyorum.

Doğru bir şekilde mi yapıyorum bilmiyorum.

Rehberinde güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Bu arada sormak istediğim bir şey var, bazı arkadaşlar combo sıralamalarında hydra felan eşya isimlerini yazmışlar, bunların özelliklerini otomatik kullanmıyor mu?

Combo doğru her gölgeden çıkan e-q daha çok hasar vermemizi sağlıyor

O eşyaları basıp adamı seçiceksin kullanılması için kendiliğinden kullanılmıyor maalesef :(

Ayrıca yorumun için teşekkürler

• kombolarını yanlış buldum. R-E-Botrk-Q yapa canına bakarsın ignite atabilirsin hala lmadı w ile takip eder alırsın.
    Ez gibi kaçış mekanizması varsa. R-R-W-E-W-Botrk-Q kaçmak için R yapar dönersin.
  • Ufak düzenlemeler yaptım , up
  • Düşmüş bu konu , up
  • Kabiliyetlerde büyü dokura verip kılıç dokura vermemek ne kadar mantıklı bilemedim bence zaten önemli olan kılıç dokur olduğu için o sıraya verilebilir. Büyü dokurun Zed'de işe yarayacağını düşünmüyorum. Rehber güzel olmuş bu arada eline sağlık.
  • zed' i midde oynuyorsun ve arpen rünleri saçma. karşıda ki ap carry mana veya ap ihtiyacından önce sen daha az vur diye armor mu cıkıcak koç ?

imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 18 Mart 2014; 2:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varusschlacht

zed' i midde oynuyorsun ve arpen rünleri saçma. karşıda ki ap carry mana veya ap ihtiyacından önce sen daha az vur diye armor mu cıkıcak koç ?

imla.

Karşıda ap carry varsa zedin ultisini counterlamak için zhonya rushlanır , zhonyanın alt itemini veren armorluk şey bile çok armor verebiliyor ayrıca arpen rünleri damageimizi dahada arttırıyor 6 dan sonra
  • Zed jungle op şu sıralar

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Zed jungle op şu sıralar

+1

• abi bence zed her oyuna göre buildi değişebilen herkezin kendine özgü taktikleri olan bir herodur zed. Zede alınması gerereken itemler hakkında kesinlikle katlıyorum mahvolmuş kara balta son parıltı bundan sonrası oynuuncunun isteklerine göre değişebilir . Zed ile kayle karşısında avantaj yakalamak nerdeyse mümkün bile değil anca botta zedin ulti süresi kayle ulti süresi bir değil zed ile lisandrayı kesmek zordur ama kayle kadar değildir ama lisandrayı kesmek oyuncunun yeteneklerine bağlıdır :) konu zed hakkında gerçekten çok iyi bilgi vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr-loli

abi bence zed her oyuna göre buildi değişebilen herkezin kendine özgü taktikleri olan bir herodur zed. Zede alınması gerereken itemler hakkında kesinlikle katlıyorum mahvolmuş kara balta son parıltı bundan sonrası oynuuncunun isteklerine göre değişebilir . Zed ile kayle karşısında avantaj yakalamak nerdeyse mümkün bile değil anca botta zedin ulti süresi kayle ulti süresi bir değil zed ile lisandrayı kesmek zordur ama kayle kadar değildir ama lisandrayı kesmek oyuncunun yeteneklerine bağlıdır :) konu zed hakkında gerçekten çok iyi bilgi vermiş

Hocam kayle in ultisi bir levelken rahat counterlaniyor , yakında bir video koyunca onun hakkinda

• Güzel Rehber
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.