Şimdi Ara

Zed , Irelia , Renekton Hangisi Daha Kullanışlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler başlıkta belirttiğim gibi zed , ırelia ve renekton arasında kaldım.hangisi daha kullanışlı + yönleri , - yönleri nelerdir bilenler aydınlatırsa sevinirim.

• renekton late tank lane kisminda adc gibi vurur ama .

irelia offtank asassin-fighter karisimi birsey. late game de burst var sustain var tanklik var early de falan pek guclu degil.

Zed asassin herosu mid oynar oynamasini cozersen can yakarsin.
  • renekton mainim . bana göre renekton sorunun cevabı . öncelikle lanede herkesi dümdüz edebilirsin rahatça . e-w-q-e ile girip rahatça adamın canını azaltırsın . bir yerden sonra zaten kesersin . fakat early mid gamede 3v1 yapacak kadar güçlü olan hero latede çok düşüyor . bu nedenle early game mid game civarında diğer lanelere gitmen kill aldırman felan lazım . yani taşıyamazsın lateyi fakat taşıtırsın . ayrıca late için iyi bir tank oluyor. tavsiyem renekton .

not : zed becerebilirsen oyunları taşırsın , tamamen sana bağlı zed ile neler yapacağın , feedlersin veya taşırsın ^^
  • Renekton Top Lane in vazgecilmesi gibi bir sey. Fakat Irelia da iyi bir burst u var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Main top lane olan biri olarak lane ve mid-late gamede en korktuğum düzgün bir irelia oyuncusudur.

• Merhaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Merhaba

ölmedimi bu XD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba

Hoşgeldin valla yoktun ortalarda

• Hiç birine şuana kadar elimi sürmedim ama gördüğüm ve duyduğum kadarıyla irelia'nın çöp olduğunu, Renekton'un early game inin çok güçlü olduğunu ve zed'in zor olduğunu söyleyebilirim

• Zed renekton irelia sıralamada bana göre zed sup bile oynarım

• 3'ü de birbirinden ayrı sınıfta herolar alakaları yok. Tank lazımsa Renekton-Shyvana-Trundle şu anki metanın tankları, assassin lazımsa Zed, fighter lazımsa Jax ve Irelia.
  • Uzun zamandır renekton oynuyorum plat eloda görüşüm çok iyi bir champ earlyde ezemiyeceğin yok az bilirsen sorun latede tank ama hasar yok istediğin kadar farm yap ve kas renekton ile taşıyamazsın taşıman için laneni ittirip roam gitmen ve takım arkadaşlarınıda kastırmak midden kule almak olsun böyle oyun taşıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Merhaba

Hoşgeldin valla yoktun ortalarda

Hoşbulduk. Nadiren foruma girip bakabiliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: zydan

quote:

Merhaba

ölmedimi bu XD

Yok yav komadayız diye hemen öldü demeyin şimdi

• Ooo oba gelmiş

• Renekton ile flask almış pantheon'a bile lane vermezsin

• Renekton ve İrelia al ...

• quote:

Merhaba

Adam sadece merhaba demiş oda yeter
  • Renekton mainim evet gerçekten herkesi ezebiliyosun ama karşıma Ryze geldiğinde bi tek ben mi zorlanıyorum?
  • renekton ilk 15-20 dakika birşeyler yapar sonra useless malesef lanede ezdiği jax yada irelia oyunu taşırken bu timsah kaybetmeye mahkumdur.
  • irelia hem tanklayıp hem iyi damage çıkarır fakat core itemlerini alması lazım yani late game herosu,renekton lane bully

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.