Şimdi Ara

Zed , Irelia , Renekton Hangisi Daha Kullanışlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsi kullanışlı vallahi ama oynaması kolay olsun diyorsan renenkton derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladıklarım şunlar sanırım : irelia late gamede bişeyler yapabilir diyosunuz iyi hasar verir diyosunuz ama üçlü ve mahvolmuş gibi 2 tane gerekli itemini tammalamış olması gerekiyor.

renekton : lanede geleni ezen lane i kolay kolay kaybetmeyen bir hero ama late de biraz düştügünü söylüyosunuz

zed : fazla zed yorumu göremedim.biraz zor diyosunuz anladıgım kadarıyla

beyler bende syhvana ve trundle var zaten tank metası için bunu söyliyim.bende hasar çıkarıcak late de güçlenicek bir hero arıyodum.bilen varsa beni aydınatırsa sevinirim.
  • Zed oynamasını çözersen kan alırsın. Ayrıca çok cool. Renekton ile early de önüne geleni ezebilirsin çok kullanışlı bir hero. Ayrıca Renekton'un late de düştüğü söylenmiş fakat o eskidendi çünkü insanlar ad kasıyordu. Şimdi ise tank kasmış bi Renekton late game de bile etkili. Top lane için Renekton mid için Zed al. Irelia biraz daha fighter bi hero renekton gibi burst atıp çekilemez early de itemleri çekmesi lazım yani.

• Solotop için renekton irelia ikiside olabilir. Karşıya göre pick yaparsın ama öyle bir şansın yoksa renekton daha safe gibi. Cünkü öldürmesi harraslamasıda kolay. Ancak 2 side instalock yapılırsa lanede oynatılmayacak biçimde counterlanabilirr. Bana göre earlyde renekton cok güçlüde latede gücünü düşürüyor. İrelia ise late efsanesi denilir. Zed ise mide gidersen ve gölgeni yönetmeyi öğrenirsen kolay kolay counter yemezsin bir şekilde kasabiliyorsun

• bence kesinlikle irelia. renektonun çözümü var zedin çözümü var irelianın çözümü yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

bence kesinlikle irelia. renektonun çözümü var zedin çözümü var irelianın çözümü yok bende.

Let me olaf :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

bence kesinlikle irelia. renektonun çözümü var zedin çözümü var irelianın çözümü yok bende.

çözümü bende yok dedim :)
    ayrıca late gamede ben irelia jax derim solotopta takımımda olmasını istediğim hero olarak.
  • quote:

quote:

quote:

ayrıca late gamede ben irelia jax derim solotopta takımımda olmasını istediğim hero olarak.

Bak late game konusunda haklısın dediklerinin her ikiside cok güçlü ama sorun şu ki early kastırmıyoruz late olmadan oyun bitiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak late game konusunda haklısın dediklerinin her ikiside cok güçlü ama sorun şu ki early kastırmıyoruz late olmadan oyun bitiyor

doğru diyorsunda geçen khazix oynuyorum solotopta . irelia yı resmen tokatladım farmda fark açtım 3 kill aldım ama o lanet hero bi mahvolmuşu bi bitirdi 3-7 cıktık laneden :D :D

• DEĞİŞİR. Hepsi farklı görevler üstlenen championlar.
  • Irelia
  • renekton koridor safhasında hayvan gibi hasar vurup maf edersin nezaman istersen ozaman takasa girer nezaman istersen ozaman çıkarsın koridorun iplerini eline alırsın.Oyun sonuna doğruda daha çok tank özelliğin ön plana çıkıcak.

Irelia oynamadığım için yorum yapamıyorum.

Zed Çok iyi bi suikastçi rolünü üstleniyosun.adc yada apc yi kolayca içeriden alıp çıkabiliyosun combosuna çok bağlı bi karakter.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.