Şimdi Ara

Zed ile Oyun Taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar gümüş 2 yim zedle nasıl oyun taşıyabilirim (item build,oynanış vs)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba saatlik açılan zed konusuna hosgeldiniz

• Ağrılık çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reqqqqeewqqqeeeqqeewweeqqrrqqwweeeqqww

• Gölgenle birlik ol.
  • r tusuna bastiktan sonra klavyeye bodoslama giriyosun iki saniye sonra kill sende

• 1993erochun 1 kullanıcısına yanıt
    ya zedi çok iyi oynarsın yada feedlersin ortası yok başka heroya yönel. ben aldım pişmanım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun taşıma oynayışa bağlı builde değil nette builde baksan yeterince açık
  • Seviye 6 ya kadar pasif dur 6 olunca rewq tuşlarına aynı anda bas.
  • Zed ve Rengar isimlerini forumda yasaklamak lazım
  • şu oyunda picklenme oranlarını bilmem ama en çok alınan mid şampiyonlarında zed ilk sıradadır. önlemi kolay olsa da iyi bir zed tf sırasında adcyi çok güzel aradan çıkartıp devam edebiliyor. hele ki takımda riven darius gibi hasarı yüksek ve dikkat edilmesi gereken champ varken. o imkanı daha rahat buluyor. eğer kasılmada buildde sorun yoksa iyi pozisyon olarak çok güzel işler yapabilirsin
  • Suikastçi bir şampiyon ile oyun taşımak zordur hele ki Zed ile daha zor. Bu arada Diana daha uygun bir pick gibi duruyor. Hiç değilse Q ile alana falan vurursun bence bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

şu oyunda picklenme oranlarını bilmem ama en çok alınan mid şampiyonlarında zed ilk sıradadır. önlemi kolay olsa da iyi bir zed tf sırasında adcyi çok güzel aradan çıkartıp devam edebiliyor. hele ki takımda riven darius gibi hasarı yüksek ve dikkat edilmesi gereken champ varken. o imkanı daha rahat buluyor. eğer kasılmada buildde sorun yoksa iyi pozisyon olarak çok güzel işler yapabilirsin

kardes hem picklenme oranini bilmem diyosyn hemde en fazla zed alinir diyosun

• İlk önce minionlardan 2. grup bitince adamların redine ward atıyorsun adam kesmeye gelince ignite atıp onu kesiyorsun 1 kill + red geliyor sonra 6ya kadar safe lane. B atıp brutalizer alıyorsun bota gidiyorsun direk adc supp farketmez kesiyorsun sonra durdurabilene aşk olsun zaten baktın yine zorlanıyorsun midden inhib açıyorsun dakika 20ye gelmediysen bütün herkes o minionları kesmek için mide gelir yoksa nexusu bile alırsın. Bu taktikle çıkmıştım ben tabi Zed en kolay yapanı ap herolarla bile yapınca kazanıyorsun o eloda.
  • Oynayamazsin

• Herkes mi zed zed zed zedd diyor ya başka şampiyon kalmadı sanki

Edit: yardımımız dokunsun en azından
    Zed tek bir kişiyi alıp aradan kaçmak üzerine kurulu bir şampiyon zed ile oyun taşınmaz ama karşı takımın adcsini aradan çıkarırsan üstüne düşeni yapmış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 13 Nisan 2015; 13:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

şu oyunda picklenme oranlarını bilmem ama en çok alınan mid şampiyonlarında zed ilk sıradadır. önlemi kolay olsa da iyi bir zed tf sırasında adcyi çok güzel aradan çıkartıp devam edebiliyor. hele ki takımda riven darius gibi hasarı yüksek ve dikkat edilmesi gereken champ varken. o imkanı daha rahat buluyor. eğer kasılmada buildde sorun yoksa iyi pozisyon olarak çok güzel işler yapabilirsin

kardes hem picklenme oranini bilmem diyosyn hemde en fazla zed alinir diyosun

oran bilmediğimden rakam veremiyorum. yazacağım tek şey. her oyunda görüyorum.
  • Split ama o eloda def kalıp adamları oyalayacak takımı nereden bulacaksın

• Zed ile oyun taşınmaz.

• Saatlik hero konusunu açtığın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.