Şimdi Ara

Zed'i nasıl kullanırsınız (Uzmanlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki gündür Zed oynuyorum ve nazar değmesin hiç kaybetmedim. 17 oyunun 17sinide kazanmışım fakat hala kendimi yeterli görmüyorum. Aramızda bu karakterin uzmanı olmuş insanlarlar vardır oynayış tarzınızı laneye göre çıktığınız itemleri mümkünse Türkçe şöyler misiniz? Taktiklerinizi de söylerseniz mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ryze oynayan bir arkadaşın videosu ile örnek vericem ultiyi attıktan sonra bunları yapıyorsun

şaka bir yana ultiyi iyi kullanman lazım rakibi sürekli W,E,Q ile harraslaman lazım sonra ultini atıp gir al (enerjinin miktarına dikkat et)

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

ben ryze oynayan bir arkadaşın videosu ile örnek vericem ultiyi attıktan sonra bunları yapıyorsun

şaka bir yana ultiyi iyi kullanman lazım rakibi sürekli W,E,Q ile harraslaman lazım sonra ultini atıp gir al (enerjinin miktarına dikkat et)

video böyle 1 sınıftaki kenar süsü gibi oldu o diğer dediğini yapıyorum dediğim gibi baya baya alıştı elim zede kaçırdığım incelikler varsa öğrenmek isterim

• klavyeyle kullanıyorum ben diğerlerini bilmem
  • Midde oynuyosan ve karşında agresive bi ap hero varsa q nu sakla ve onunla farm yap farm kaçırmamaya özen göster late game e doğru 1 kille itemlerimi tamamladığımı bilirim farm sayesinde neyse eyer canı azsa ve kule altı duruyosa w ni kuleden uzak bi yere atıp ulti ile adama girerek (r+e+q varsa ignite (gerekiyosa ) + w ile rahatlıkla adamı alabilirsin) normalde ulti ile girmeden önce ben w yu adamın yanına atarımki gölgelerden gelen damage i maximum kullanabilmek için...

• El çabukluğu gerek. Bjergsen'i izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GROBOCOP

Midde oynuyosan ve karşında agresive bi ap hero varsa q nu sakla ve onunla farm yap farm kaçırmamaya özen göster late game e doğru 1 kille itemlerimi tamamladığımı bilirim farm sayesinde neyse eyer canı azsa ve kule altı duruyosa w ni kuleden uzak bi yere atıp ulti ile adama girerek (r+e+q varsa ignite (gerekiyosa ) + w ile rahatlıkla adamı alabilirsin) normalde ulti ile girmeden önce ben w yu adamın yanına atarımki gölgelerden gelen damage i maximum kullanabilmek için...

eyer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görevini yerine getir yeterli, en çok kasan ama en çok damage yiyen şampiyona(adc/apc) gir parçala çık başka bir şey yapmana gerek yok. Oynayış olarakta skilleri dikkatli kullan lane de farm yaptırmıyorlarsa w-q-e şeklinde farm almaya çalış harass çok önemli sonra komboyu yapar çıkarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

Arkadaşlar iki gündür Zed oynuyorum ve nazar değmesin hiç kaybetmedim. 17 oyunun 17sinide kazanmışım fakat hala kendimi yeterli görmüyorum. Aramızda bu karakterin uzmanı olmuş insanlarlar vardır oynayış tarzınızı laneye göre çıktığınız itemleri mümkünse Türkçe şöyler misiniz? Taktiklerinizi de söylerseniz mutlu olurum.

Oynadıkça ögrenirsin zatende 6olunca direk r w q e yapıp 2düz vurunca adam gg.6 olana kadar pasif oynama bide zedin fakeleri vardır ustalar anlatsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    öldü gülmekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.