Şimdi Ara

Zebra ciklitim yumurtladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
16.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selaminaleyküm ben 2 zebra alıp 35 litre akvaryuma koydum şimdi küpun içine yumurtlamiş çıkınca yavrular , anneyi ayırıyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan arkadaş ne garip balık isimleri var bi yaşıma daha girdim Zebra Cikleti isimi bak ya şaka gibi

Elbette ayır yavrusunu yemesi muhtemel anne yumurtayı suya bırkatıktan sonra erkekler bir süre kalsın ama GÖZETİM ALTINDA yumurtalardan yavru çıkmaya başladımı yavruları topla yiyilmeyecek olana kadar başka akvaryumda olsunlar biraz büyüdükten sonra yetişkin balıkların arasına koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdesevdikpanpa

selaminaleyküm ben 2 zebra alıp 35 litre akvaryuma koydum şimdi küpun içine yumurtlamiş çıkınca yavrular , anneyi ayırıyormuyuz?

akvaryumda başka balık yoksa yavru kaybınız en az olur. anneyi yavrulardan ayırmayın çünkü farkedermisiniz bilmiyorum ama anne sizin attığınız yemleri yavruların yiyebileceği boya getirip ağzından püskürtür. annelik duygusu en güçlü balık cinslerindendir. habitatı orta ameika olan bu balığın estetiğide çok güzel ve bakması zevklidir. babayı ayırabilirsiniz. aç kaldığında birkaç yavruya kıyabilir. hergün azar azar ve hormonlu yemlerle (akvaryumculara balık üreten kişilerde olur) beslerseniz hızlı büyütüp kendini koruyabilir hale sokabilirsiniz.
  • geçmiş olsun onlar ayda bir 50 tane yavru verirler. yavruları ayırmanızda fayda var.
    ama size şunu söleyeyim. annenin yavrularına gösterdiği alakayı izlemenizi tavsiye ederim. okadar güzelki yavrularını alır gezdirir, sonra ağzına alıp toplar tehlikelerden korur vs.
    iyi bakın derim onlara.onlarda hisleri olan canları olan canlılardır. BALIK DEYİP GEÇMEYİN...
  • pazartesi yumurtadan çıktılar bugün geziniyorlardı.benim motor alttan suyu çekiyor yukarıdan döngü yapıyor.yavruların yarısı oraya yerleşmiş neyse indirdim.yarın yeni küçük motor alacağım.akvaryumda sadece ikisi var
  • beyler bir sorun var benim yavrular geziyor akvaryumda ama iki ciklet yem yemiyor.ha bana imla klavuzluğu yapan arkadaş asıl cichlid diye yazılır sihlit diye okunur.

• up up up babayı ne zaman ayıracağız beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAPON BALIĞI YENİRMİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up up up babayı ne zaman ayıracağız beyler

benim bildiğim kadarıyla babayı ayırsan birşey olmaz anne kalsın yeter
  • kesinlikle ayırma annede babada yemez yawrular ıçn artemia wer çabuk buyur o akwaryumda ufak gelcktr
  • öncelikle sağolun babayı ayıracağım da anneyi ayırayımmı bilimiyorum
  • beyler bunların anne baba ikiside yem yemiyor haftasonu iki solucan attım yediler solucanlamı besleyeyim

• quote:

beyler bunların anne baba ikiside yem yemiyor haftasonu iki solucan attım yediler solucanlamı besleyeyim

yedilerse besle bak ama bir bir gariplik varmı yoksa besle varsa yem at
  • hiçbir gariplik yok yem yere düşüyor suyu kirletiyor.babam diyor yarın anne ve babayı çıkart sadece yavrular kalsın diye sadece babayı alırsan anne strese girip yavruları yer bırakırsan baba yavruları yer diyor ne yapmalıyım beyler
  • Anne ve babayı çıkartarak, işinizi sağlama alabilirsiniz. Bu arada akvaryuma yem dışında gıda atmayınız. İç parazit yapabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sağolasın gardaş.
  • babayı ayırdım beyler sadece znne var onuda hafta sonu çıkarıyorum yavrular nasıl yem yiyecek merak ediyorum

• quote:

babayı ayırdım beyler sadece znne var onuda hafta sonu çıkarıyorum yavrular nasıl yem yiyecek merak ediyorum

Yemi toz haline getirerek verebilirsiniz.
  • anneyi ne zaman alayım?erkeği 150 lik tanka attım içinde 5 astronot 2 papağan 2 yunus 2 sarı prenses 1 calico 1 zebra erkek 2 vatoz bulunan hayvan orada eziliyor :D
  • bunlar ölecek heralde hiçbirşey yemiyorlar
  • Erkek zebrayı koyduğunuz akvaryum çok kötü. Balık türleri uyumsuz. Erkeği oradan alın. Yavruların yanına atın. Aç kalmadıkları ve strese girmedikleri sürece genelde yavrulara zarar vermiyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.