Şimdi Ara

Zebra ciklitim yumurtladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
16.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet papağan çok uyumsuz ama babam renklerini şeklini falan seviyorum kalsın dedi.astronotu 2 ye indireceğim zaten.yavruların gözleri belli olmaya başladı.şimdi suyu yüzde 25 azaltıp yenilesem anne strese girip yer mi
  • Ani hareketler yapmadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
  • çok sağolun oğuzhan bey.anneyi alayım mı?alırsam yavrular yem yemez ölebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdesevdikpanpa

ha bana imla klavuzluğu yapan arkadaş asıl cichlid diye yazılır sihlit diye okunur.

Bana demişsin sanırım hocam.Yok est.frl ne alaka sana neden imla kılavuzu olayım işte netin kötü yanı yüz görmüyoruz diye sadece yazı var diye yadıklarımız bazen sert bazen yanlış anlaşılıp tartışmalara yol açıyor.Sen doğru söylüyorsun o lafı ben sana yanlışsın demek istemedim ki nette araştırdım gerçekten zebra cıklet diye yazılıp okunuyor latincesi veya ingcesi beni ilgilendirmez.Sadece balığa öyle isim konması şaşırttı beni senle alay etmek için söylemedim yanlış anlamışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 ten 1923 e -- 27 Şubat 2012; 1:33:15 >
  • ben yanlış anladım kardeşim özür dilerim :D
  • anneyi ne zaman alayım sizce
  • Evde zebra besliyon sandım
  • beyler bugün bir solucan attım anne yedi ufaltıp yavrulara attı.artema alma şansım yok burada satılmıyor.ben yem atıyorum ama yemiyorlar sonra yiyorlar mı bilmem.ama yemeseler ölürler neyse hangi yem dersiniz?
  • beyler kötü haberim var.dün misafir gelen çocuk ısıtıcının fişini çekmiş benim haberim yok.sabah baktım hepsi yatıyor su 18 derece olmuş neyse yaşıyorlar ama giderler.suyu azalttım sıcak su ekledim şuan 24 derece
  • balıklar zımba gibi.beyler ben bunları delikli bir yoğurt kabına koysam yine akvaryumda beslesem olmazmı çünkü ben yem atıyorum yiyorlarmı belli değil
  • anneyi de aldım beyler yavruların yanına bir vatoz attım akvaryumu mis gibi yaptı.yem önerin
  • 80*40*40 BOYUTLARINDA AKVARYUMUM VAR (SARI PRENSES, CÜCE GURAMİ, YAŞAYAN KAYA,VATOS VE ZEBRA)1 AY ÖNCE DİŞİ VE ERKEK ZEBRAYI AKVARYUMUN ORTASINA CAM KOYARAK AYIRDIM.
    BİR SÜRE SONRA BARDAĞIN İÇİNDE KAHVERENGİMSİ YUMURTALAR OLMAYA BAŞLADI 3-4 GÜN SONRA BİRDE BAKTIMKİ TÜM YUMRTALAR KAYBOLMUŞ VEDE BULAMADIMDA. YEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

BUGÜN YİNE YUMURTALARIN OLDUĞUNU FARKETTİM BU SEFER ERKEĞİ AKVARYUMUN DİĞER GÖZÜNE KOYDUM İYİMİ ETTİM KÖTÜ MÜ ETTİM BİLMİYORUM. KÖTÜ ETTİM İSE NE YAPMAM GEREKLİ YARDIMCI OLURMUSUNuz?
     Zebra ciklitim yumurtladı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1453 ten 1923 e

lan arkadaş ne garip balık isimleri var bi yaşıma daha girdim Zebra Cikleti isimi bak ya şaka gibi

Elbette ayır yavrusunu yemesi muhtemel anne yumurtayı suya bırkatıktan sonra erkekler bir süre kalsın ama GÖZETİM ALTINDA yumurtalardan yavru çıkmaya başladımı yavruları topla yiyilmeyecek olana kadar başka akvaryumda olsunlar biraz büyüdükten sonra yetişkin balıkların arasına koy

Hocam açıkçası senin balıklar hakkında hiç bi bildiğin yok.Hocam bu arkadaşın dediğin yapma.Konu biraz eski ama Google aramalarda çıkıyor diye cevaplıyorum.Zebraları anne baba ayrılmaz.Onlar yavrularını büyütene kadar yemezler hatta yuvadan çıkarıp gezdirirler.Tabi büyüyünce çıkarmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: volki855

80*40*40 BOYUTLARINDA AKVARYUMUM VAR (SARI PRENSES, CÜCE GURAMİ, YAŞAYAN KAYA,VATOS VE ZEBRA)1 AY ÖNCE DİŞİ VE ERKEK ZEBRAYI AKVARYUMUN ORTASINA CAM KOYARAK AYIRDIM.
    BİR SÜRE SONRA BARDAĞIN İÇİNDE KAHVERENGİMSİ YUMURTALAR OLMAYA BAŞLADI 3-4 GÜN SONRA BİRDE BAKTIMKİ TÜM YUMRTALAR KAYBOLMUŞ VEDE BULAMADIMDA. YEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

BUGÜN YİNE YUMURTALARIN OLDUĞUNU FARKETTİM BU SEFER ERKEĞİ AKVARYUMUN DİĞER GÖZÜNE KOYDUM İYİMİ ETTİM KÖTÜ MÜ ETTİM BİLMİYORUM. KÖTÜ ETTİM İSE NE YAPMAM GEREKLİ YARDIMCI OLURMUSUNuz?
     Zebra ciklitim yumurtladı

Hocam, akvaryumunuz çok karışık tür olarak, size tavsiyem zebraları çift olarak ayırmanız. Farklı bir yere ayırdığınız zaman anne veya babayı ayırmayada gerek yok onlar kendileri büyütürler yavrularını.

• http://www.akvaryum.com/Tatlisu/

Beslediğiniz türler birbiriyle uyumlumu değilmi
    Kaç litre akvaryum lazım.
    Ne yerler ne içerler.
    Nasıl ürerler.
    Bakıp okumakta fayda var.
    Zebra ile afrika gölü balıkları uyumsuzdur.
    Maaşallah ne bulursanız doldurmuşsunuz :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.