Şimdi Ara

ZEBRA BALIKLARIM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUNDAN 3HAFTA ÖNCE zebra balığı aldım iki tane adam bunlar eş diye verdi.Akvaryumda ikiside çok sakinler kavga felan etmiyorlar.Ama birbirleriyle de hiç samimi değiller hep birbirlerin uzak yerlerde geziniyorlar.Bunlardan yavru almaya çok istiyorum ama hiç alacakmışım gibi durmuyor.Şimdi aklıma soru işaretleri takılıyor.İnternette araştırdığıma göre bunlar çok kolay eş tutabilen balıklarmış 3 hafta oldu biraz dahamı beklesem.Balığımın birisinin erkek olduğundan eminim ama diğerini bişeye benzetemiyorum oda erkek olabilir(kafama takılan soruda bu aslında akvaryumda sadece 2 erkek zebra olsalar böyle uyum sağlayıp kavga etmeden durabilirlermi eğer durabiliyorsa)kafam dahada karışacak lütfen yorum yazın yoksa yarın gidip 1 kaç tane dişi zebra alacağım.heralde biriyle eş tutar yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dimarik

ARKADAŞLAR BUNDAN 3HAFTA ÖNCE zebra balığı aldım iki tane adam bunlar eş diye verdi.Akvaryumda ikiside çok sakinler kavga felan etmiyorlar.Ama birbirleriyle de hiç samimi değiller hep birbirlerin uzak yerlerde geziniyorlar.Bunlardan yavru almaya çok istiyorum ama hiç alacakmışım gibi durmuyor.Şimdi aklıma soru işaretleri takılıyor.İnternette araştırdığıma göre bunlar çok kolay eş tutabilen balıklarmış 3 hafta oldu biraz dahamı beklesem.Balığımın birisinin erkek olduğundan eminim ama diğerini bişeye benzetemiyorum oda erkek olabilir(kafama takılan soruda bu aslında akvaryumda sadece 2 erkek zebra olsalar böyle uyum sağlayıp kavga etmeden durabilirlermi eğer durabiliyorsa)kafam dahada karışacak lütfen yorum yazın yoksa yarın gidip 1 kaç tane dişi zebra alacağım.heralde biriyle eş tutar yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar :)

zebraların eşleşmeme gibi bi durumunu hiç görmedim 2zebra eşleşmiyorsa orda bi terslik vardır akvaryumunuz müsaitse içini zebra doldurun petshopda seçerken irili ufaklı seçin balıkları. şahsen ben akvaryumumu zebra türünden zor arındırmıştım her taraf zebra yavrusu dolmustu ve ciftlesme zamanlarında akvaryumu dagıtıyolardı çok. erkek olanları çok cabuk büyüyor dişileri biraz daha ufak ve yuvarlak sekilli oluyorlar ve çiftleşme dönemlerinde yan tarafları pembe beyaz tozumsu bir parlak renk oluyor. aynı zaman dogan yavrularda 1aydan sonra yavas yavas erkek dişi belli oluyor büyük olanlar erkek ufaklar genelde dişi. bu yüzden zebra üretmek için alıyorsanız irili ufaklı 4 5 zebra koyun akvaryuma ve 1ay geçmeden görün curcunayı deniz salyangoz kabukları koyun akvaryuma yumurtaları salyangoz kabuguna yapıstırmayı cok severler böylece yumurtaları fark ettiginizde anne-baba zebrayı ve kabugu dikkatlice içi su dolu sekilde alıp baska bir akvaryuma aktarıp hiçbir yavru ölmeden büyütebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.