Bildirim
ZAYTUNG'un ayıbı,terbiye eksikliği !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok yanlış bir davranış duyarlı olmamız gerekli. -
Siyasi bir şeydir diye tahmin ettim, ama gerçekten ayıp etmişler. -
Ayıptır ya. -
Facebook'ta paylaşalım bence... Yaptıkları terbiyesizlik. -
terbiyesizler -
zaytung u severim takip ederim ama gerçekten bu olmamıs -
bunları bu denli abuk subuk espri yapmaya yönelten kim?? bizleriz her paylaşımlarını hahara kikiri yapıp paylaşırsak olacağı bu.. daha nicelerini yapacak bu kansızlar görürsünüz -
son zamanlarda böyle çk şey yapmaya başladı zaytung..bu da tam bir facia yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
South Park'ı anıra anıra izlersiniz ama...
south park izlemiyorum. ve adamları itin burnuna soktum biraz önce. -
Zaytung çok bozdu , eskiden güzeldi güldürüyordu ama artık farklı arayışlar içine girdiler . -
Olay ekşiye taşınmış mı diye baktım, ve evet taşınmış.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=zaytung -
yuh ! -
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=188878
Benim anladığım kadarıyla, amaç terbiyesizlik değil. Gönderme yapmaya çalışıyorlar, halkın büyük çoğunluğu uyuşuk geri zekalı gibi davranıyor diye. -
Adamların sloganı ; dürüst,tarafsız, ahlaksız haber. Yaptıkları yanlıs tabikide ama kalkıpta terbiye , ahlak aramak dogru degil yani .
Bu arada zaytungu düzenli olarak takip etmiyorsanız zaten anlamamıssınız demektir olayı adamların amacı down sendromluları ti ye almak degil toplumda ki bazı otları ( bu haberi yanlıs anlayanlar gibi ) ti ye almak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 31 Ağustos 2012; 17:13:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=188878
Benim anladığım kadarıyla, amaç terbiyesizlik değil. Gönderme yapmaya çalışıyorlar, halkın büyük çoğunluğu uyuşuk geri zekalı gibi davranıyor diye.
Hayır, bilmiyorsunuzdur belki de ama down sendromlu kişilerin tipik bir yüz görüntüsü vardır. Haber bununla dalga geçmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
quote:
Orijinalden alıntı: JayJack
Olay ekşiye taşınmış mı diye baktım, ve evet taşınmış.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=zaytung
Evet taşınmış ve hala umut var!
quote:
ne kadar kıt zekalı sözlükçü ile birarada olduğumuzu bir kez daha gözler önüne sermiş sitedir. beyefendilik buraya kadar...
ulan gerizekalı, ulan zeka seviyesi o resimdeki down sendromludan düşük dangalak, ulan ulan!
o espri de down sendromlu genç mi ti ye alınıyor? yoksa polisin zekası ve güç kullanımı mı hıyar!?!
şu hayatta bir ot kadar çevrenize faydanızın olmadığına o kadar eminim ki...!
2 yorumunuz birbirini tutmuyor.
-
Abartılacak birşey yok. Hepiniz neye gaza geldiniz ki??
-
ne kadar kıt zekalı sözlükçü ile birarada olduğumuzu bir kez daha gözler önüne sermiş sitedir. beyefendilik buraya kadar...
ulan gerizekalı, ulan zeka seviyesi o resimdeki down sendromludan düşük dangalak, ulan ulan!
o espri de down sendromlu genç mi ti ye alınıyor? yoksa polisin zekası ve güç kullanımı mı hıyar!?!
ekşiden alıntıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: CappyDH
ekşiden alıntıdır.
Bu adamın neyi kastettiğini anlamadım ekşideki.
Benzer içerikler
- engeli kaldıran kızın amacı
- kontrplak ile oda bölme
- yaştan gün almak ne demek
- otobüs tekerlek üstü numaralar
- cpf nedir
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X