Şimdi Ara

ZAYIFLAMAK İSTİYORSAN TIKLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer zayıflamak istiyorsanız dediğimi yapmanız gerekiyor. spor, az ye, falan cart curt demicem . kendi denediğim ve işe yarayan bir taktiği sizlerle paylaşmak istiyorum.

Görgü kurallarına ve yemek yeme ahlakına uygun olarak yiyeceksiniz. her zaman çatal bıçak kullanacaksınız. atıyorum mesela et yiyosunuz dimi. eti elinize alıp hapır hupur gömmiceksiniz. çatalınızı bıçağınızı alacaksınız kibar kibar küçük dilimler halinde yiyeceksiniz. ben yalnız olduğum zaman bile böyle yiyorum. yemeği yerken kendinizi hep çok lüx bir yerdeymiş gibi hissediceksiniz. çorba içerken mesela hızlı hızlı kaşıklamıcaksınız. her seferinde kaşığa çorbayı doldurduktan sonra kaşığın altıyla zarif bir şekilde tabağın kenarında kaşığın altını temizleyip o şekilde yiyeceksiniz. pilavı çatal ile yiceksiniz, yerkende çorbadaki işlemi uygulayacaksınız. adam kalkmış biber dolmasına çatalı batırıp komple ağzına atıp çiğnemeden yutuyor böyle olmaz. çatal ve bıçakla biber dolmasını güzelce kesip her seferinde öyle yiyeceksiniz. mesela kahvaltıda 2 yumurta kırdınız onu böyle tavada ekmek banarak yemiceksiniz. önce o yumurtayı güzel zarif bir tabağa koyacaksınız sonra pizza gibi dilimleyip her seferinde çatalla yiyeceksiniz. demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. şişman insanlara yemek yerken bakın. hiçbiri görgü kurallarına uymaz

• dolaylı olarak az yiyin demek istiyor.
  • Değişik bi bakış açısı, işe yarayabilir.
  • ben o dolmayı tek hamlede yiyemeyeceksem niye yaşıyorum
  • O kadar vaktim yok kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş görgü kurallarına uyunca yemeğin tadı çıkmıyor ki bazen bana tost yapmak bile zor geliyor elime 1 kangal sucuk 1 tekerlek kaşar 1 somun ekmek alıp ısıra ısıra gömüyorum ne zaman doyarsam bırakıyorum
  • Arkadaş güzel açıklamış.
    Sıra ile
    1. Bol su için
    2. Yemekleri iyice çiğnemeden yutmayın.
    3. Gece yemek yemeyin.
    4. Şekeri çok aza indirin.
    5. Hayvansal yağlardan uzak durun.
    6. Az yağlı yemekler yiyin.
    7. Beyaz ekmek kullanmayın.
    8. Günde en az 3 km yürüyün.
    9. Yeşil çay tüketin şekersiz.
    10. Düzenli uyku ve düzenli yemek saatleri.
    11. Yemeklerden önce bir bardak su için. Ağzınıza çok tuz sürmeniz faydalı olacaktır.
    12. Sofradan doymadan kalkın.
    13. Sık sık ama az yediğinizden emin olun.
    Not: Bu önemli yemek yemeden diyet yapılmaz. Neden?
    Yemek yemediğiniz zaman vücud önceden aldığınız besinleri depolamak adına, yağa çeviriyor.

Bunları yapıyor muyum? Hayır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kısa Vadeli Al Sat Yöntemi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.