Son zamanlarda forumda zayıflamak isteyipte zayıflayamayan arkadaşlara düşüncelerimi açıyorum 1 ayda 8 kilo verdimn ve gayet başarılı gidiyor hemen yazıyorum :Zayıflamak isteyen arkadaşlara tavsiyem Bol bol su için lafı her ne kadar klişe olsada en çok dikkat edeceğiniz suyun Ph değerine (Sertlik) bakın 7.5 den yüksek su yapısı itibari ile yağ yakmada en büyük etken olduğunu biliyormuydunuz .Bol bol lahana tavsiye ediyorum özellikle çorba felaket yağ yakıyor birde yoğurt yiyyeceğiniz zaman yoğurta pul bibber atmayı unutmayın hem tadı anlaşılmıyor hemde metabolizmayı %25 hızlandırıyor kesinlikle uygulayın derim gece yatmadan önce ılık su metabolizmaya büyük bir etkendew yardımcı olur kırmızı etten daha doğrusu hayvansal yağlardan korkmayın çünkü vücudun hayvansal yağlara çok ihtiyacı var ve bu yağ pek fazla yağ depolaması yapmıyor ve kesinlikle diyette proteinlerden ve bunun gibi çeşitli şeylerden eksik olmamak için haftada 1 defa balık yemeniz şart! buğulama olmak şartıyla tabi ekmeği kesinlikle azaltın ama kesinlikle light ekmek kullanmayın her besini almaya çalışın ama azar azar almaya çalışın vücudunuzun şoka uğramaması için ayrıca en önemli noktalardan biride çok sevdiğimiz hamur işleri pizaalar fast foodlar börekler vs vs hiç yememek kesinlikle yalnız altını çizmek istyorum nedeni ise şu vücut sürekli yediği şeyi haftalar boyunca almazsa şoka uğruyor ve hamur işlerinden alamadığı yağı karbonhidratı alamyanca vücut yağ depolamaya başlıyor bu yüzden 3 haftada 1 abartmadan yiyin derim hiçbişey yemeyim zararlı kilo aldırır diye devam etmeyin herşeyden yiyceksiniz ama tabi abartmadan spor olarak ise çeşitli spor lara yazılın derim ama olmazsa evde sürekli harekt halinde olun hiç olmazsa egzersiz yapın en kömtü ihtimale duvara yaslanıp poponuzu sanki bir sandalyeye oturuyormuş gibi bükün yani sırtınız duvara dayalı bi şekilde hayali bir sandalyeye oturun bu hareketin normalden 2 kat daha fazla yağ yaktırdığını unutmayın bunların hepsini uygulayarak 1 ayda 8 kilo verdim en önemlisi dojtora görünün belkide hormonaldir yada guatr olabilir ve kesinlikle doktora gitmeniz şiddetle tavsiye edilir
Anlaşıldı.
kilo vermek istiyorsanız karbonhidrat tüketimini en aza indirmeniz gerekiyor özellikle kola, meyve suyu vb. şeyleri içmeyeceksiniz ve kek, bisküvi,çikolata benzeri satılan şeyleri de yememelisiniz, bu ürünler sindirim sistemini çok zorlamadan sindirildiğinden ve yüksek kalorili olduğundan ciddi anlamda kilo yapıyor. Beslenme alışkanlığını düzene sokmak çok önemli haftada 2-3 gün yarım saat kadar yürüyüşler yapmak da etkili olur.