Şimdi Ara

Zayıfım diye zorla benzin içirecekler, (KORKUYORUM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
4
Favori
22.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence biyodizel çek. Hiç değilse olmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurşunsuz olsun
    Sakın bağımlılık yapmasın çok maliyetli olur sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benzin içtim 30 kilo fazlam var nasil veririm?

• bu mantıkla sana çok çektirirler kardeş git hastaneye bağırsak kurduyla alakalı tahlil yaptır benzin ney laan ! hatta doktorlar eğer böyle bi korkunuz varsa büyük tuvaletinize bakıp içinde beyaz ufak taneler görürseniz kurt olduğunu anlarsınız diyor kurdun bağırsağa bıraktığı yumurtalarıymış onlar sonra musil ilacı gibi ilaç kullanıp bir iki gün içinde bütün içini boşaltıyosun temiz yani

• Benzinin kokusu hafif tonlarda hep hoşuma gitmiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalp krizi geçirirsin ya da zehirlenirsin . kurtarılman çok zor . bu sivri fikirleri nerden buluyorlar bilmiyorum ama daha önce de duymustum taksicinin biri midesi sürekli bulanan bir çocuga benzin içirilmesini önermiş . bizim mahallede bir aile anlattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Geçen sene 48 kiloydum 1 hafta düzenli lpg çektim şuan 74 kiloyum saygılar.

• Benim kuzenimede aynısını yaptılar hala zayıf fark yok ciddiyim. Demekki benzin işe yaramıyo dizel çek sen euro olsun kalteli olsun
  • Ben de kerosen içiyorum.Motor çalıştı mı durduramıyorlar.Bi Ankara-İstanbul yapıyorum.

Bir de sentetik yağ iç.Damar tıkanıklığı falan kalmaz.Köpürmez,kimyasal kararlılığı var,donmaz.2-3 numara kullan.Pahalıdır ama kesin sonuç verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 12 Mart 2013; 23:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Wright

kan tahlili yaptır, temiz çıkarsa body building'e başla. benzine vereceğin parayla da whey proteini al. saçma sapan hurafelere de inanma kardeşim.

Kan tahlili temiz çıktı. Ve nadiren de olsa tuvaletimi yapınca görüyorum kurtları :(
  • cok guldum burda

• bişey yapmaz merak etme sanki yarım iltre içircekler ama,koku epey bir sıkıntı yaratır
  • sek 95 oktan çektim geçen fazla kaçtı 110 oldum zayıflamaya çalışıyom saygılar.
  • Yıl olmuş 2013 hala benzinin faydasinı bilmeyenler var!

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

bişey yapmaz merak etme sanki yarım iltre içircekler ama,koku epey bir sıkıntı yaratır

Abi sabahtan beri tripteyim , şuraya konu açim dedim ama iyice tribe soktular sen az birşeyde olsa rahatlattın hocam eyvallah
  • Kurtla yemisler seni oldutmeye calisiyolar soylemedi deme bak...

• Ya adam bi kova içecek değil ya.Çay veya çorba kaşığıyla içecektir.Olmaz bişey olmaz.Hem işe yaramadığını da kanıtlamış olursun.Heheh..

• quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

kardeş motormusun?

• benzin içmek mi ? sen benzinin kokusunu duy takla atarsın zaten benzine vericeğin paranın yarısına git aç karnını doyur

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ya adam bi kova içecek değil ya.Çay veya çorba kaşığıyla içecektir.Olmaz bişey olmaz.Hem işe yaramadığını da kanıtlamış olursun.Heheh..

Yarım çay bardağı diyolar. Bir şey olmaz dimi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.