Şimdi Ara

Zayıf LG G5 satışları, yeniden yapılanmayı gündeme getirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm telefonlar artık hızlı tüm telefonlar artık iyi fotograf çekiyor en büyük fark tasarımda ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yap şunu 1500 bak nasıl satıyor.

    2800 lik Telefon yapmamışsın ki satılsın. Bak s7'ye? Bugüne kadar samsunga çamur atardım ama ilk defa olmuş dedim

  • modüler yapılar batarya çıkarılmadan eklenebilmeliydi. en büyük yanlışı budur lg'nin.

  • Demek ki LG'nin üst düzey yöneticileri bu sene hiç çalışmamışlar "amiral battı" oynuyorlar. :)

  • Hangi telefonu alsak sony X performans beklesek anlayamadım ki TRT payıyla 200 civarında pahalılandı gözler

    doysın TRT yetkilileri
  • lg g2 de çok güzel bir başarı yakaladı f/p ürünü segmentinde.eğer bunu devam ettirebilseydi çok güzel olurdu ama g3 ve varvasyonları g4 g5 derken iyice kaybetti.modüler telefon senin neyine LG ? ! android kullanan tüm firmalar sadece telefon satışından para kazanıyor.apple yapsa anlarım adamlar appstore falan sistem tamamen onlarında,sana noluyoki

  • LG G4'ün anakart yakma sorunundan dolayı çok müşteri kaybetti kötü bir şöhrete sahip oldu. Birde G5'in fiyatının aşırı yüksek çıkması yüzünden millet almadı. LG'nin çoğu kullancısı gördüğüm kadarıyla hep Samsung'a kaçtı. G5 satıcıların elinde kaldı ve jet hızında fiyatları düşüyor. LG'nin sonu iyi değil.
  • Gflex 3 cikartin. Tasarim harikasi alet resmen. En azindan sekilli droid arayanlari kazanirsiniz.

  • R.I.P Lg mobile

  • Lg önce anakart yapmayı öğrensin g4 sahipleri koşarak uzaklaştı lg den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen g4c diye bir telefon uret duzgun yazilim destegi verme sonrada lg niye satmiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglaratilgan

    Sen g4c diye bir telefon uret duzgun yazilim destegi verme sonrada lg niye satmiyor

    G4C ara model ne yazılım desteği bekliyorsunuz anlamadım. Destek istiyorsanız amiral gemisi cihaz alacaksınız. Tüm markalarda böyle. Ara modellere anca 1 kere güncelleme verirler. Bazıları hiç vermez çıktığı sürümde kalır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uretilen telefon bes para etmez. Devamli kasip donuyor. Multitasking var ama bir halta yaramaz arkada muzik calarken webde gezemezsiniz. Herseyi android 756 guncellemesi gelmesi zannetmeyin. Ayrica ara modelse bana bedavaya satmiyor bu paraya satip boyle sacma telefon ureteceksin sonrada bahanesi ara telefon olacak. Boyle sey olmaz. Tuketici olarak kendinizi boyle kandirmayin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglaratilgan

    Uretilen telefon bes para etmez. Devamli kasip donuyor. Multitasking var ama bir halta yaramaz arkada muzik calarken webde gezemezsiniz. Herseyi android 756 guncellemesi gelmesi zannetmeyin. Ayrica ara modelse bana bedavaya satmiyor bu paraya satip boyle sacma telefon ureteceksin sonrada bahanesi ara telefon olacak. Boyle sey olmaz. Tuketici olarak kendinizi boyle kandirmayin.

    Bence siz kendiniz kandırıyorsunuz. 1.5 GB ramli cihaz alıp multitasking beklemek kendini kandırmaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakin ben lg ismine guvenip telefon aldim. Ben ramini bilmek zorunda da degilim ve bir tonda para verdim. Bana bu fiyat seviyesindeki performansi vermek zorunda. Ram 1gb bu arada. Discoveryde kullandim bu arada onunla en azindan bu konularda hic sikinti cekmedim akici ve sorunsuzdu. Simdi isin teknik boyutuna gelecek olursak bundan birkac sene oncesine gidin ve 1gb ramli telefonlarin piyasa hakimiyetine ve basarimina bakin. Yani ben atomu parcalamak pesinde degilim Lg savunuculugu yapmaninda bir alemi yok. Lafi fazla uzatmanin alemi yok. Yine dediginiz dogru kabul edelim bukadar ramli telefon bir halta yaramiyorsa bu firma neden bu telefonu uretiyor bu daha buyuk bir suc oldu mu sana dolandirici lg. Lutfen savunurken makul bir sekilde savunalim firmayi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglaratilgan

    Bakin ben lg ismine guvenip telefon aldim. Ben ramini bilmek zorunda da degilim ve bir tonda para verdim. Bana bu fiyat seviyesindeki performansi vermek zorunda. Ram 1gb bu arada. Discoveryde kullandim bu arada onunla en azindan bu konularda hic sikinti cekmedim akici ve sorunsuzdu. Simdi isin teknik boyutuna gelecek olursak bundan birkac sene oncesine gidin ve 1gb ramli telefonlarin piyasa hakimiyetine ve basarimina bakin. Yani ben atomu parcalamak pesinde degilim Lg savunuculugu yapmaninda bir alemi yok. Lafi fazla uzatmanin alemi yok. Yine dediginiz dogru kabul edelim bukadar ramli telefon bir halta yaramiyorsa bu firma neden bu telefonu uretiyor bu daha buyuk bir suc oldu mu sana dolandirici lg. Lutfen savunurken makul bir sekilde savunalim firmayi.

    LG'yi savunduğum yok. Bir kaç sene önce 1 GB ram tabi yeter. Zira o zamanki uygulamalar farklı şuandakiler farklı. Uygulamalara her güncellemede ek özellik geliyor ve ram tüketimleri artıyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

    Android telefon alırken donanımına bakmak zorundasınız. Donanıma bakmam ben nasıl çalıştığına bakarım derseniz iPhone alıp rahatınıza bakacaksınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok hızlı bir şekilde fiyatı düşecek sanırım snapdragon 820 li en ucuz cihaz olma yolunda emin adımlarla ilerliyor diğer yandan ghost efekti ve ekran sararması yine devam ediyor işi çok güç bu yıl lg nin

  • Uygulama neyi degisti muzik ve internet diyorum elbetteki paraya gore basarim alirsiniz fakat benzer fiyattaki telefonlarin verdigi basarimini veremiyorsan bu ayri bir durumdur. neyse size anlatmak zor olacak gibi sizde g4 gibi amiral gemisi alin keyfinize bakin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    LG ve HTC telefonları heyecan uyandırmıyor.

    Lg anlarim da htc ne alaka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence LG G5 te önemli eksikler batryanın 2800 mah le sınırlanırken hem 2k hem de IPS ekrana yer verilerek pil ömrü tarafında cihazın daha da zayıflatılması. Ekran kasa oranının önceki modellerden geriye gitmesi.
    Çıkarılabilir batarya çift kamera ve kamera kaliteleri cihazın olumlu tarafları olarak görünüyor.
    Yine lg v10 da aslında başarılı kamera yükssek kalitede 32 bit ses çipi geniş ekranı malzeme kalitesi vb birçok artıyı barındırmasına rağmen pil ömrü nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi.
    Zaten pili her gün şarja takmak eziyet.Bir de yoğun kullanımda bir günü çıkarmayan bataryalar koymak bence hiç de akıllıca bir hareket değil.
    Bu yıl cihazına 5100 mah lik pil koyan firma da var. Demek ki istenirse büyük piller de kasayı fazla kalınlaştırmadan koyulabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 15 Ekim 2016; 11:58:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.