Şimdi Ara

zayıf,çelimsiz arkadaşlar yazın nasıl t-shirt giyiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben zayıf,çelimsiz birisiyim.Yaz/kış farketmez yazlık gömlek ve kışlık gömlek giyerim.Farklı farklı gömlekler almaktan sıkıldım artık.T-shirt giymek istemiyorum ince kollarımı çok belli ediyor Siz ne yapıyorsunuz? tavsiye lütfen.

• Sokağa çıkmıyoruz hocam utancımızdan. Yazın ben hiç çıkmıyorum ama çıkanlardan duyduğuma göre sadece atlet giyen badiciler oluyormuş her yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyleyim, ve asla sadece tişört giymem. Üstüne kapuson ceket bir şekilde kapatırım kollarımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben cok büyüdüm. Artık tişörtlere sığmıyorum. Hatta geçen metroya bineyim dedim inanırmısınız metroya bile sıgamadım. O kdr büyügümkü artık üstsüz dolanıyorum ve heryere yürüme gidiyorum kıyafetlere araçlara sıgmıyorum artık.

• Baya zayıf biriyim ve t-shirtten baska bir sey giymem. Biraz bol giyinmeyi de seviyorum. İnsanların dediklerini neden umursayayım ki?

• çok ince kollarım var ama yaz kış tişört giyerim :)
  • mrslimshady diye girdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haki yaka gömlek
  • Hocam benim gibi siskolarda gobegim veya jinekomastili memem cikiyor diye giymiyor o zaman t-shirt'leri direk kaldiralim Ben hic takmiyorum valla hayatim boyunca bir daha gormeyecegim birine rezil olacagim diye niye rahatligimdan odun vereyim? Ayrica kollar ciliz olsa ne olur ben de onu anlamiyorum. Herkes kas yapmak zorunda degil ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Sokağa çıkmıyoruz hocam utancımızdan. Yazın ben hiç çıkmıyorum ama çıkanlardan duyduğuma göre sadece atlet giyen badiciler oluyormuş her yerde
    lan gözümde dünyanın sonu temalı bir film canlandı
  • Arkadaşım ne garip tiplersiniz ya.

25 cm biceps'im var, bayağı zayıfım, kısa kollu tişörtümü giyer çıkarım, havanın sıcaklığına göre şortumu da giyerim, sağlığım yerinde, kilolu olup her an kalp krizi riskin olması daha mı iyi?

Şişko birine ayı, öküz desen ortalığı ayağa kaldırırlar, ama zayıf birine hakaret edilince aynı tepki yok ikiyüzlüler

Bütün zayıf arkadaşlarımı bunu tavsiye ediyorum, zayıflık utanılacak bir şey değil, zayıflık üstünlük göstergesidir, ben senin gibi çer çöp yemiyorum, nefsime hakim oluyorum, vücudum daha sağlıklı demektir, bence asıl göbeğinden şeyini göremeyenler ne giyeceğini düşünsün

• Bence kilolu olmak daha kötü. Lömbür lömbür memeler fışkırıyor t-shirtten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

lan gözümde dünyanın sonu temalı bir film canlandı

Alıntıları Göster
    Hayallerinin peşinden git miniğim

• göbekten iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.