Şimdi Ara

ZAVVI de şok fiyatlar !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ASlında buradan move ve navigatison + ve Castlevania toplam 74 euro geliyor,gümrük limniti kaç liraydı arkadaşlar.Bİrde kargo ücretsizmi bunda?

GALATASA|RA|Y
  • arkadaşlar yakın zamanda buradan oyun alan varmı ne kadarda gelıyor ve odemeyı paypal ile yapıcam benden bir şey istiyormu sistem onayı ıcın kredi extresi falan ve kargosu kaybolan oldumu

Orijinalden alıntı: dimitradon

Zavviden Suana kadar 40'dan fazla alısverisim oldu Hepsi Sorunsuzca Elime Geçti.Takipsiz Kargo ama İzmir / Bornovaya getirmeleri ortalama 8-11gün sürüyor hepsi sorunsuzca geldi 1tane sorun yasadım Kane and lych 2 Limited edition almıstım promosyon vardi normal gönderdiler mail atmıstm geri gönderin dediler degistirelim dediler gerek görmedim.

hocam benden 3. siparişimde adres kanıtı istediler :) dijital imzalı fatura gönderdim vodafone tr'den, ayrıca belirttim, kağıt scan'i isterseniz gönderirim diye... adamlar açıklama bile yapmadan üyeliğimi sildi... aldığım ürün de nedense zamlandı bu işlemler olurken... o yüzden kendilerini terbiyesiz ve dolandırıcı olarak görürüm

• kargo ne kadar a geliyor peki bu sitede?

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • saol usta valla,harikaymış resmen.pes 2011+rdr:undead beni bekler

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

kargo bedava, bazen 1 paund kesiliyormuş

parça başı 1 pound kargo...

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Zavviden Suana kadar 40'dan fazla alısverisim oldu Hepsi Sorunsuzca Elime Geçti.Takipsiz Kargo ama İzmir / Bornovaya getirmeleri ortalama 8-11gün sürüyor hepsi sorunsuzca geldi 1tane sorun yasadım Kane and lych 2 Limited edition almıstım promosyon vardi normal gönderdiler mail atmıstm geri gönderin dediler degistirelim dediler gerek görmedim.

hocam benden 3. siparişimde adres kanıtı istediler :) dijital imzalı fatura gönderdim vodafone tr'den, ayrıca belirttim, kağıt scan'i isterseniz gönderirim diye... adamlar açıklama bile yapmadan üyeliğimi sildi... aldığım ürün de nedense zamlandı bu işlemler olurken... o yüzden kendilerini terbiyesiz ve dolandırıcı olarak görürüm

benimde 2. siparisimde adres kanıtı istemislerde K.kartımın ekstresini Fax cekmistim sonra onlar mail atıp gönderdm dedim faxladım vs ogün kargoya verdiler su ana kadar sorunsuzca geldi

• EDIT; Castlevania ve PES11 tekrar fırlamış, dün ikisi de £17.95 gibi bi fiyattaydı

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.