Şimdi Ara

ZAVOLİ AVANTAJLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zavoli LPG ve CNG sisteminin avantajlarını su şekilde sıralayabiliriz;

    Zavoli Enjeksiyonlu Oto Gaz Sistemleri, İtalya'da EURO2, EURO3 ve EURO4 standartlarına uyumlu olacak şekilde üretilmektedir. Enjeksiyonlu araçlarda doğru montaj yapıldığı takdirde hiç bir performans kaybı yaşanmadığı gibi, herhangi bir patlatma riski de kesinlikle yoktur.

    Dünyada geçerli olan ECER 67.01 standardını Zavoli, Türkiye'de basta İzmir, Ankara, İstanbul, Konya ve Adana olmak üzere tüm yurtta 200'ün üstündeki yetkili servisleri ile uygulamaktadır.

    Dünyanın en büyük Elektronik Kontrol ünitesi üreticisi İtalyan A.E.B. Firmasının Zavoli için özel üretimi olan ECU (Electronic Control Unit), LPG enjektörlerinin enjeksiyon zamanını mikro saniye hassasiyetinde kontrol ederek sistemin sorunsuz işlemesini sağlamaktadır.

    Zavoli'nin bazı buluşları gerçekten pratik ve giderek tanınmakta: motorda her pozisyonda monte edilebilen Regülatör, tek-tek yada 2li, 3lü, 4lü gruplar olarak monte edilebilen modüler, çelik kasalı PANEVO enjektörlerimiz.

    Zavoli Sıralı Oto Gaz Sistemlerinin Türkiye ve 30'u askın ülkede en üst seviyelerde olmasının arkasındaki en büyük nedenlerden biri: Arızalı malzeme oranının çok düşük olması...!

    Zavoli Enjeksiyonlu Oto Gaz Sistemleri diğer sistemlere oranla daha yüksek yakıt tasarrufu sağladığı gibi, sistemin kesinlikle koku yapmaması ve arıza lambasının yanmaması da, sistemin rakiplerine göre en büyük avantajıdır.

    Türkiye Distribütörü olarak ZAVOLİ POLARİS-LPG 2 yıl ya da 100.000 km garanti vermekle birlikte, ithalatçı olarak sistemde kullanılan malzemelerin garantisini en hızlı ve kaliteli bir şekilde sağlamaktadır.







  • Bu forum da dahil çok araştırdım, tavsiyeler aldım, gittim dönüşüm yapan servislerle konuştum, araştırdım, okudum okudum ve aracımı bayram öncesi Ömer Usta Otogaz da dönüşümü yaptırdım. Şimdilik çok çok memnunum, en ufak bir performans kaybı hissetmedim. Bütçem elverseydi gönlüm daha çok Teleflex den yanaydı ancak o dönüşüm mantığına da en yakın kit olarak Zavoli aklıma zaten yatmıştı.

    Bu süreç içerisinde defalarca aradığım Polaris LPG İstanbul sorumlusu Ufuk bey her seferinde sabırla verdiği cevaplar, defalarca yaptığımız görüşmler sonrasında gösterdiği ilgi yakınlık ve dönüşüm esnasında yaptığı Subap koruyucu hediyesi gibi jest sonrasında Zavoli dönüşümüm gerçekleşti.

    Umarım sorunsuz ağız tadıyla uzun süre aracımı kullanırım, zaten en büyük korkum aracın subap yatklarındaki hassasiyettiydi. o konuda da Polis A.ş nin arızanın LPG ile direk ilişkisi servis raporuyla belgelenmesi durumunda sigortadan masrafın karşılanması taahhütü ürünlerine olan güveni ve kitlerini arkasında olduğunu hissettirdi. Zaten bu güvenceyi ve güveni sadece Zavoli ve Teleflex verebilmişti!

    Teşekkürler...




  • bu ömer usta otogaz nerede hangi ilde ... söyleyebilirmisinz ?
  • beyler izmirde bir usta tanırım.
    O da çınarlıdaki YSF otogazın sahibi Alidir.
    Eylül otogazın ve polarisin çözemediği derdimi Ali çözdü.Sitesine baktığnıza montajını yaptığı araçlar size onun hakkında fiki vericektir.Porsche den lincoln mercedesdden bmw ye kristal den saab ına kadar...
    http://www.ysfotogaz.com/index.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BorAsi

    bu ömer usta otogaz nerede hangi ilde ... söyleyebilirmisinz ?


    İstanbul Florya. Mitsubishi Mar Oto ya çok yakın, Beşyol Sanayi Sitesinde.
  • http://www.omerusta.com.tr
    http://www.omerustaotogaz.com
    buradan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ionder -- 8 Mart 2011; 10:18:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ionder

    http://www.omerusta.com.tr
    http://www.omerustaotogaz.com
    buradan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz..


    Ömer usta sonunda web sitesi işini de bitirmiş alaşılan, hayırlısı olsun. Bizim aracın fotoları da çok güzel yakışmış, dönüşümü görenler montajın oldugunu anlamak icin biraz dikkatli bakması gerekecek!




  • arkadaşlar lpg ve cng sistemi nedir,hangisi daha ekonomik ve verimlidir,bunların + ve - yönlerini anlatabilirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sensei111

    arkadaşlar lpg ve cng sistemi nedir,hangisi daha ekonomik ve verimlidir,bunların + ve - yönlerini anlatabilirmisiniz

    Liquefied petroleum gas > LPG : Sıvı likit gaz
    Compressed natural gas > CNG : Doğal gaz (sıkıştırılmış)
  • ZAVOLI'nın yeni nesil motorlarla ilgili AR-GE çalışmaları var mı acaba? Örneğin; yüksek verimli ve yüksek beygir gücü üretmek üzere özel dizayn edilmiş TSI/FSI benzeri motorlara özel LPG kiti var mı?

    Benzinle çalışmak üzere tasarlanmış enjektörleri yakmayan, ya da özel dizayn yanma odalarına ve pistonların üzerlerindeki tepecikleri eritmeyen bir kiti var mı? OPEL yetkili servisleriyle anlaşmalı bir marka (La***) bu alanda iyi olduğunu söylüyor. Sıfır Opel araçlara sadece bu markayı taktıklarında garantiyi bozmuyorlar. Acaba bu yni nesil motorlara zarar vermeyen başka markalar da var mı merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.