Şimdi Ara

Zara iş görüşmesine çağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar zaraya bi kac hafta önce is basvurusunda bulunmustum geçen gün dönüş yaptilar bugün saat 3 e randevu ayarladilar. Daha önce zaranin mulakatina katılmış arkadaşlar varsa yardimci olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Sa arkadaşlar zaraya bi kac hafta önce is basvurusunda bulunmustum geçen gün dönüş yaptilar bugün saat 3 e randevu ayarladilar. Daha önce zaranin mulakatina katılmış arkadaşlar varsa yardimci olabilir mi

Maasi da soylersen yaptigim yuksek lisansa ragmen bir boka yaramiyor. Belki boe islere basvururum bende maasi iuiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Sa arkadaşlar zaraya bi kac hafta önce is basvurusunda bulunmustum geçen gün dönüş yaptilar bugün saat 3 e randevu ayarladilar. Daha önce zaranin mulakatina katılmış arkadaşlar varsa yardimci olabilir mi

Maasi da soylersen yaptigim yuksek lisansa ragmen bir boka yaramiyor. Belki boe islere basvururum bende maasi iuiyse

Satis temsilciligi muhtemelen max 1200. Ne bekliyodun ki maasi iyiyse diyosun. Piyasadan haberin yok heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Satis temsilciligi muhtemelen max 1200. Ne bekliyodun ki maasi iyiyse diyosun. Piyasadan haberin yok heralde.

Bende 1200 aliyorum. Sorun orda zaten. O kadar okula disardan egitimlere yuksek lisansa 1200 aliyorsam hic gerek yok bu alanda durmama

• Zara part time'a 1250 full time'a 2300 gibi ücret veriyor
  • Zaranın mülakatına git sanki nasaya eleman alıyorlar gibi 3-4 ayrı mülakat falan yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustteki adamı eksilemişsiniz ama part timeye min1200 gibi rakam veriyorlar.full olursan 2000e yaklaşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş görüşmem vardı gitmedim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zarada part time mağazadaki kişi sayısına ve aylık satışına göre min 1200 TL maaş alırsın. Full time 2000 TL ile 2200 TL arası değişiyor. İlk 2 mülakatı merkez ofiste işe alım departmanındaki kişiler ile yaparsın. Merkez ofisteki görüşmede olumlu olumsuz diye pek ayırmıyorlar. Çok fail geçmediği sürece olumsuz olmazsın. Ardından seni mağazalardaki boşluğa göre dağıtıyorlar tabii çalışmak istediğin lokasyonu da göz önünde bulunduruyorlar. Mağazada da mağaza 2. ve 1. müdürü ile 1 ya da 2 mülakata giriyorsun. Asıl olumlu-olumsuz ayırımı burada oluyor mağaza müdürleri seninle çalışmak istemezlerde CV'in inditex tabiri ile no'lanıyor. Umarım işe alınırsın. Inditex çok şey alır ama aldığı kadar da bir sürü şey katar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.