Şimdi Ara

ZAMANLAMA-TIMING ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum tamamen zamanlama ile ilgili dolar kurunu ve stokları düşünür isek şu önümüzdeki 3 ay içerisinde laptop almak ne zaman mantıklı olur ?
    Bazı yerlerde şu anki stokların eski dolar değerine göre olduğu,ileri ki aylarda stoklar yenilenirse yeni değere göre olacağı söyleniyor gerçek midir?
    Kdv indirimleri ya da okul başlangıcına özel indirimler olur mu ?
    yoksa tamamen karambole mi?
    TEŞEKKÜRLER

• Bunu ben de merak ediyorum Eylül'ün sonuna kadar bir laptop almam lazım artık. Yeni nesil ekran kartları çıkacak deniliyor ne zamandır, eski modellerde hatrı sayılır bir düşüş olur mu acaba onlar piyasaya sürülünce? Bir yandan da dolar korkutuyor beni 5'in üzerine çıkarsa şaşırmam. Almalı mıyız yoksa biraz daha beklesek olur mu fikir verin lütfen.
  • Hp pro book(2SX95EA ) cihazınnı 1 ay kadar önce 3000 civarı aldım. şu an 3400-3600 civarı seyrediyor. Bir yerde 4600 küsür bir fiyat gördüm. Telefon piyasasıda öyle devamlı artıyor. Bir an önce almakta fayda var bence. Çok profesyonel işler yapmıyorsanız 1 nesil eski olması pek bir şey ifade etmez alın geçin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 18 Temmuz 2018; 0:8:4 >
  • Ben pek hepsiburadanin KDV indiriminden başka elle tutulur kampanyayla bilgisayar sattığını görmedim.

5lira olmadan almak lazım. Şu an tam kura göre arttırıyorlar fiyatları beklettikleri yok. Yazın başında 3100 olan PC 3500 oldu.

Bence hemen almaya bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    o zaman kdv indirimlerini yakaladığımız an almak gerek ama onlarda ne zaman olur muamma
  • Merhaba,
    Zamanınız varsa beklemek için N11 in 11 ayın 11i kampanyası gerçekten indirimli ve avantajlı oluyor.Yada hepsi burada yı takip edin msı ürünlerinde bazen güzel indirinler yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NON ECC NEDIR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.