Şimdi Ara

Zamanında size yüz vermeyene tepkiniz nolur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise yıllarında ve dershane ortamlarında bu kızlar benimle çok az konuşuyordu ve apaçi diye tanımlanan kişilerle çıkıyorlardı

şimdi ise durum değişti bunlar bana yazılıyor.ben hakaret ederek bunları defetmek istiyorum ama daha farklı en acı yöntemi neler varmı fikirleriniz

yada siz benim yerimde olsaydınız napardınız, zamanında ilgilendiniz o kızlarla(şuan için 4-5 kişi) ve onlar size yüz vermedi.şimdi herşey tersine döndü? varmı bu durumda olan

çeşitli planlar var aklımda ama bunu yapacak kadar bile SAYGI DUYMUYORUM o kişilere, napmalıyım bilmiyorum(faceyi uzun zaman sonra açtım üyeliğimi hepsi geldi hemen ve karşılıklıda var görüştüğümüz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 24 Nisan 2012; 0:29:39 >

• benimle çok az konuşuyordu ve apaçi diye tanımlanan kişilerle çıkıyorlardı

sebep bu mu :)

intikam alman için bir sebep olmalı, yok gibi duruyor.. o sebeple, normal muhabbetini sürdürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

benimle çok az konuşuyordu ve apaçi diye tanımlanan kişilerle çıkıyorlardı

sebep bu mu :)

intikam alman için bir sebep olmalı, yok gibi duruyor.. o sebeple, normal muhabbetini sürdürebilirsin

hocam sadece bu değil tabiki

hani derler ya gösteripde vermedi diye o gibi durumlar.ama +18 değil tabiki

öyle bir yazıyorlarki msjlarda sanki 40 yıllık sevgiliymiş gibi yani kısaca mal yerine koyundum.sosyal hayattada bazıları yanlış yaptı.ama sıra bana geçti, dünyada tek kız onlar kalsa yazılmam ama illaki birşeyler yapmam lzm bir taktik verin.en aşalayıcı şekilde benimkileri yaparsam çok feci olur çünkü(yaş 23e geliyo,şuan üni okuyorum açıkta)

kızlar harbi güzel ama ajdarla çıkarım onlarla çıkmam, ama sinirimden deliriyorum.karşılık vermem lzm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 24 Nisan 2012; 0:41:01 >

• Anladım, bilmiyorum ki.. ben bu konuda yardımcı olamam herhal :) Arkadaşlar cevap atar, olmadı konu dışına açarsın
  • Yerinde olsam iyice uğraştırirdim onları. Ayni durun zamanında bana da oldu. Ilk istemedi beni, birkAc ay sonra yazmays basladi ve ben hep onu oyaladim, o haz gibisi yok;-)
  • bir kere intikam alınacak hırslanacak bir durum yok, çıkıp da ters laflar edersen önemsediğini yaran olduğunu gösterirsin, umursamaz sallamaz takılırsan daha anlamlı olur

ha illa intikam alıcam diyorsan da çıkman gerekmiyorki kızla, ben ciddi birşey düşünmüyorum adını koymak istemiyorum böyle işine gelirse dersin keyfine bakarsın, gerisinde de tavrın sana kalmış
  • Sende onlara yüz verme mesaj yazdıklarında geç cevap ver fazla umursama yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi intikamlık bir durum yok sadece Türk kızlarının kronik bir sorunu olsa gerek lise'de piçlerle ilgilenirler sonra efendi adamlara ilgi duyarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burada hırs yapacak bir şey yok diyen arkadaşlar buna benzer bir şey yaşamadılar sanırım yada o tercih edilen apaçi tipli arkadaş sınıfındaydılar.kötü bir şeydir tercih edilmemek.bu herkes için böyledir kız yada erkek fark etmez.şimdi bu her önümüze gelene eyvallah diyeceğimiz anlamına gelmiyor ama bir kere hayır dediğin,yüz vermediğin,burun kıvırdığın kişiye hiçbir şey olmamış gibi geri dönmek kadar kemiksiz bir davranış yok.sana gelen kişiyi iyice incele,eğer hoşuna gittiyse tamam de ama gitmediyse hayır de ve geri dönme.kızlar hep böyledir öğrencilik döneminde gezme tozma peşindedirler ama üniversite bitmeye yakın tercih etmedikleri adamlara kanca takmaya çabalarlar çünkü bilirler ki o eğlenceli adamdan koca olmaz.en azından git gel içinde değilsin hocam kararın net.

ne yapacağın konusuna gelirsek hiç alengirli yollara baş vurmana gerek yok direk git takır takır anlat derdini.zamanında aklın neredeydi tarzı şeyler işte.sonrada kısaca olmaz hayatta sana başarılar de ve ortamdan sıvış zaten onun midesine oturursun taş gibi

• sağolun herkesin yorumunu dikkate alacağım

evet en iyisi kafamdaki saçma intikam planlarını yapmamak.sizinde dediğiniz gibi hiçbir şekilde konuşmamak onlar yazdığında veya dışarda ortamda karşılaştığımızda hiçbir şekilde muhatap olmamak en doğrusu
    laf sokmaları yapmassam olmaz ama tabi inceden inceye içlerinde atom bombası patlaması gibi otursun o laflar, hakaret olmadan tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 24 Nisan 2012; 15:05:17 >
  • bu face ortamı zaten herkesin 2.hayatı artık

hiçbirini silmicem ondanda vazgeçtim zatne cvpda vermiyorum başka birşeyde yapmıyorum, onlar yazıp yazıp dursunlar ve yaptıklarımı uzaktan takip etsinler için için kendilerini yesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 24 Nisan 2012; 15:14:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.