Şimdi Ara

Zamanında sevdiğiniz kişi unutuluyor mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @Luka Modric Hocam ustunden nice hatunlar gecti ama tik yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutuluyor sadece zamana ihtiyacın var , sana belki de hiç unutulmayacak gibi gelebilir normaldir de ama üzerinden belli bir zaman geçince , anı olarak kalacaklar sende sadece. Sende gülüp geçeceksin .
  • Yaşadıklarıniz aşk beyler:))

    Aşk hem tassavuf hemde iman öğesi yani gönül bağı. Böyle istemekle o duygular hemen gitmez.

    Aşkı mecazi yaşanılan. Bunu aşkı hakikiye yani Allaha yoneltin istesenizde kalbinize gelmez.

    O yüzdendirki bu acıyı çekenler konuda görüldüğü üzere ya sarhoşluğu verir veya Allah a.

    Forumun çoğu bunu sarhoşluga vurduğu için aşkı mecazi zamanla gider. Aslında o kişi ile 10 yıl boyunca aşk olmasında imkansız. Zira aşk bir zaman sonra kendini hakikate bırakır.

    Bu yüzden ki tüm hakikati vermek istediğiniz mahbub fanı olduğundan kalbinizde alakayı bir anda keser. Yani sizin istememiş ile alakalı değildir. Gerçek aşkı bulmanız dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka şeylerle uğraştıkça, aklına gelmedikçe yavaş yavaş silinir.ha hatırladıkça üzülürsün ama yapacak bir şey yok çekeceksin acısını oyun oynamıyoruz burda sonuçta (:
  • Bende bir kizdan 3_4 defa ayrıldım, çok kötü bir durum..
    Kalbiniz size çok şey söylüyor onunla ilgili çok şey hatırlatıyor, onunla ilgili her güzel anı gozunuzun önüne getiriyor ve siz bu iç duyguların çok konuşması yuzunden unutamiyorsunuz, benim sorunum kalbim ve duygularımın önüne zor geçebilmem..

    İki üç ay içinde farklı ilçeler de olduğumuz için 4-5 defa anca gorustun,, genelde herşey telefonda geçti.. ben sakin çekingen ve içine kapalı biriyim, kendide tam aksine neşe dolu girişken birisi..
    Bir şekilde beni aradı ve ayrılalım dedi, asıl sebebi benim sessiz olmam.. bana anlattığı kendisinin daha cafcaflı bir hayat yaşamak istemesi ve benim buna yetişemez olacağım,,,, neyse ayrıldık,
    Gençler o ilk iki üç gün bana nasıl geçti anlatamam, onu yanımda hissediyorum özluyorum, ufak yakınlaşmalar geliyor gozunun önüne, çok dayanılmaz bir duygu,,, sabah işe gittim, en ufak şeyde nerdeyse ağlayacam,,, iside pek sevmiyorum yani o anda işlerde istemedigim gibi gitse birakacam, o derece... O ilk iki gün hasta gibiydim yaa, revire gitsem ne diyecem. Neyse 1 ay sonra kız aradı, tabu ben havalara uçtum heyecandan,, 1 ay gorustuk, sonra hine ayrıldık,,, sonra hine kendisi döndü fakat ben artık yoruldum ve buna gitt dedim, çünkü acı çekmek ve bir insanın size 2. 3. Defa istemiyorum demesi artık yeter dedirtiyor..
    2 ay gorusmedik, sonra hine kendi aradı, tabi benim kalbim hine sevindi, hine heyecanlı,,, neyse arkadaşça devam ettik, artık sevginin aşkın tadı kaçmıştı, bir kişiye soğu sonra hine ısın aşkım de, sonra hine senli benli ol, sonra ısınınca hine aşkım de,, heralde bu olay 3. Olunca toparlayamadık, ama evlenelim diyorduk, KPSS sinavina 6 ay vardı, o zamana kadar arkadaşça takılacaktik, çünkü sınav onun için çok önemliydi ve ben onu sevdiğim için onu kırmak uzmek istemedigim için ve ona bağlı olduğum için sabır edecektim ve ona bu süreçte sınavına çalışmasına engel olmayacaktım,,, bir sure sonra aradı dediki; ben çok düşündüm, senle benim ilerimiz yok,, şimdiki düşüncem bu dedi,,,,, lann ileriki nin simdisimi olur,, hem ilerisi olmaz diyor hemde şimdiki düşüncem bu diyor, telefonda tamam canım falan dedim, telefonu kapatınca,,, seninde ilerininde, simdikininde,,, böyle ilişkinin..... Ama benim lanet kalbim, arkadaşça yürütmeye hine meyilli, kopamiyorum kızdan,,, bir ara patlak verdi kalbim,, 1 hafta görüşmedim, sonra dayanamayıp aradım hine, neyse şimdi sinavada girdik çıktık,, hala gorusmeye devam,, bir yerde patlak verecek hine benim canım yanacak ama nasıl bilmiyorum,,,
    ""Ne olur bana bir fikir verin, birakamiyorum""" onunla bir-iki gün önce buluştuk, sırf onu ozlememek için evde acı çekmemek için yanaşmadım sarilmadim, oysa yanımdaydı, ama birbirimize olan saygı ve dostluğumuz onunla öylede mutlu ediyor beni,,,, sevdiğim biri olmasa, özlemeyecegim biri olmasa, yanımda kız var sonuçta öper koklarim,,, ama inanın insan sevince olmuyor, acı çekeceğini biliyorsun onu kıskanacağını biliyorsun,,, Ne olur bir fikir verin,, başkasına kalbim buz gibi. Kız görmeye gittik, sanki benim elimi kelepçeleyip gidiyorum, kalbim geride, bedenim önde sanki,fiziksel olarak benim için alımlı biri olacakki ona birşey hissedim, yoksa kalbim duygularım başka yere ait sanki, yarın sevdigimle hine buluşacağız, sevgili gibi değil, şehir merkezinde işi olduğu için, yoksa niye buluşalım. Akil diyo , başlarim acısına, sevdiğin gelmiş öp sarıl,,, ama artik bittim onu benimsemiş olmaktan, kiskanmaktan .. Ne yapim siz söyleyin,, param var ama kötü kadınlarla tanışmak istemiyorum, hastalığı var vede çok günah haram.. Sevdiğimin arada bir günaydın mesajı ile gündelik mesajlar ile idare ediyorum, ondan gelen veya benim ona yazdığım bir iki mesaj yetiyor bana,, kadınlara veya uckuruma duskun değilim sevgilimlen nerdeyse 1 senedir o konuda yazismiyoruz, başka kadına gitmedim, bundan sonrada gitmem Allah uzak etsin.... Çok iyi bir insanım, benden kötü niyetli diğer arkadaşlarim,,, lan adi şerefsiz,,, sevdiğime olmadıysa, ..... (Sex) Yapip birakacakmisim, lan it seninde kızın var, senin kızına aynısını yapsalar, benim sevdiğim hakkında nasıl konuşuyorsun, bide Abi olacak öneriye bak..
    Zaten ilerde sevdigim kızın başkası ile evlenecek olmasi düşüncesi de beni bitiriyor,,,, evet forum sakinleri,,,, ne yapim ben,, hayatıma yeni biriside girmiyor. Bir akıl verin, akıl varda, kalbim susmuyor işte....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 24 Ekim 2016; 9:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.