Şimdi Ara

Zamanı Yetiştirme Konusunda Tavsiyeleriniz ve Bu Tarz Parargaf Sorusu Nasıl Çözülür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle size geçmiş olsun diliyorum umarım istediğiniz sonuçları alırsınız... Haftaya kpss'ye girecem siz daha iyi bilirsiniz diye, size sormak istediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler

1) Genel olarak zamanı yetiştire konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ?

2) Aklıma başka şeylerin geldiği çok oluyor, sınav ne kadar önemli olsa da yine de aklım başka yerlere gidebiliyor. Buna özel bir tavsiyeniz var mı ?

3)Resimdeki gibi bir parargafdan 3 soru sorulduğunda nasıl çözüyorsunuz ? Bir kere okuyup sorulara bakıyım dediğimde hepsini yapamıyorum kaçırdığım yer oluyor, 3 soruyu da okuyum sonra parargafı okuyum diyorum ama ne sorulduğunu unutuyorum bende mi sıkıntı var bilmiyorum Resimdeki soruyu çözüp ben bu tarz sorularda şöyle yapıyorum tarzı bir şeyler söyleyebilirseniz çok sevinirim

Zamanı Yetiştirme Konusunda Tavsiyeleriniz ve Bu Tarz Parargaf Sorusu Nasıl Çözülür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 16 Temmuz 2018; 10:9:41 >

• Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Boşver çok kasma gerçeğinde yetiştiremicen zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin tarzı başkadır elbet ama hangisine cevaptır şöyledir böyledir derse önce soruyu ve şıkları okurum ardından paragrafı okurum . Zaten paragraftan sonra şıklara döndüğünde şıklar hemen hemen aklında oluyor okurken rahat çözüyorum . Ama Bol paragraf sorusu çözmekte fayda var tek yol pratik yapmak .

Aklın başka yere gidebiliyor dersen günde 2 saatini kitap okumaya verirsen bu işin üstesinden gelirsin çünkü kitap okumak hem okumanı geliştirir hem anlamanı geliştirir hem de dikkatini toplar . Çünkü o kitabı okurken mecburen ona o yazıya odaklanmak zorundasın ama kendini yoklayarak yap bunu aklın baska yere gittiği anda hemen topla kendini odaklanmaya çalıs .

(Bu kitap işi elbet bir süre zarfı istiyor tabii uzun vadeli en güzel çözüm . )

Sınav haftaya oldugu için bence direkt pratik yapmalısın bol sorudan baska soylecek bir şeyim yok bu iş ne yazık ki boyle yapılıyor.
    Hiç bakmadım ama Ales Türkçe soruları gayet güzel uzun kaliteli diyorlardı onları çöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akyol.10 -- 16 Temmuz 2018; 10:54:22 >

• Akyol.10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Çok yavaşsan sorularla iki kere uğraşma, normalsen üç kere uğraşma diyebilirim. Özellikle matematikte sonradan döndüğünde daha kolay yapıyorsun bunu unutma. Bir de üç sorulu paragraftan da bu kadar korkma kpss'yi çok iyi bilmesem de çok çıkmaz zaten diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYGD G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.