Bildirim
Zaman12deki mat sorusu nasil yapiliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anlatabilecek var mi anlayamadim
Moduler aritmetik sorusu ilk kutu 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 rakamlar gelir yani 10 bir tekrarliyor ikinci 9 da bir yani ornek bakarsan 128 sayisi 10 bolursen bolum 12 kalan 8 yani ilk kutucuk 8 sonra bolum olan 12 9 a bolersen kalan 3 bolum 1 yani ikincu kutuya 3 son olarak bolum 1 olani 10 a bolersen kalan 1 olur o kutucuk bir olur ayni sekilde siklari 1111 olan cevap boyle yaparsan kutucuktaki rakamlar cikacak.Kisacasi kalan sayilar kutucukdaki rakamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙ -
Girmedigim tek sinav en cok ovulen oldu.Diger problemler de boyleyse cok pisman olurum.
Ben daha düz mantık düşündüm. 89.kilometreden sonra 100.kilometreye başlıyor sayaç yani 89 km bitiriyorsun 90-91-92 ... 99 sayılarını atlıyor sayaç yani 10 km fazla gösteriyor her 100 km'de. 1200 kilometrede 120 km fazla gösterir. 1200'den 1231'e kadar da zaten absürd bir durum yok normal gittiğini sayıyor. _____________________________ İkinci olan ilk kaybedendir. -
quote:
Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7
Ben daha düz mantık düşündüm. 89.kilometreden sonra 100.kilometreye başlıyor sayaç yani 89 km bitiriyorsun 90-91-92 ... 99 sayılarını atlıyor sayaç yani 10 km fazla gösteriyor her 100 km'de. 1200 kilometrede 120 km fazla gösterir. 1200'den 1231'e kadar da zaten absürd bir durum yok normal gittiğini sayıyor.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler