Şimdi Ara

Zaman Denemesinden 65 ettim(yıkıldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm yim 75 üstü beklerken 65 geldi. 30 tr 25 sos 10 mat. Özellikle matematiğim çok kötü arkadaşlar sene başında sınavda 90 yaparım diyordum şimdi 70 üstü bile zor gelcek gibi.Moralim çok bozuk arkadaşlar hedefim 80 üstü yapmak şuan.türkçe hep 30-35 sosyalde 25-30 ama matematik çok rezil..Sizce kalan günde matematiği 20 üstü yapabilirmiyim?

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    şu 20 gün içinde karekök veya 3-4-5 devir birde problem fasikülü yapıştır son 30 güne 90 deneme çöz günde 3 tane sabah 2 tane gece 1 tane +30 üstü yapmazsan gel yüzüme tükür.
  • Alfa Bey A kullanıcısına yanıt
    Geometri için de tavsiyen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Bey

şu 20 gün içinde karekök veya 3-4-5 devir birde problem fasikülü yapıştır son 30 güne 90 deneme çöz günde 3 tane sabah 2 tane gece 1 tane +30 üstü yapmazsan gel yüzüme tükür.

Sağol kardeşim 3-4-5 alacağım.30 değil 20 benim işimi görüyor.20 üstü edersem tükürmem öperim seni.
  • OksiToksi O kullanıcısına yanıt
    şahsen benimde geometrim pek sağlam değil ama kolay soruluyor ygs de güvender kolay al işini görür 3-4 tane yaparsın. birde katı cisimle cember için ayrı fasikül al kesin 3 tane çıkıyor oradan zaten.
  • 2 Hafta Öncesine kadar matematiğim 10-12 arasında geziyordu denemelerde son iki denemede 20 yaptım ve kendimce işe yaradığını düşünüyorum uyguladıgım şeyin.Önceki denemelerde bildiğimi yapıp öbürlerini boş bırakıyordum son 2 denemede ise uğraştım arkadaslar yani değer verdim , şıklardan gittim, sağından düşündüm solundan düşündüm ve şu sonuca vardım ki mat 1 mantık yürütülerek de yapılabiliyormuş bunu bana önce dediklerinde hadi lan diyordum şuanda 20 üstü bana ne kadar yeter bilmiyorum ama konu eksiğimi kapatırsam 25 e ulaşabilrim diye düşünüyorum , deneyin arkadaslar dediğimi bişey kaybetmezsin tr sos 1 saat 20 dk da biter ortalama 1 saat 20 dakika da matematiğe ayır yani özetle yapamadığının üstünde uğraş inan ki oluyor.

• "Hayatta yenilenler değil,pes edenler kaybeder." MRTCN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Seni biliyorum hocam simetriden çalışıyodun diyodun niye böyle oldu aynı sorun bendede oldu dedim yemişim simetrisini ezberci ktap simetriye ayar oldum bıraktım yukardaki arkadaşın tavsiyesine uy bende artık soru bankasından gidiyorum şimdi dahada pekiştiğini farkettim konuyu videolardan izle hocalara geldik her salı soru çözüm ekliyo bunun yanında matakademi var evrenhoca var bir de mustafa hoca var bu 4 kanaldan soru çözüm izle ilerleterek filan sonra yardır soru bankasından "konunun mantıgını" öğren boşver soru tipini o soruyu öyle çözmemimizin nedenini "sorgula" eğitim sistemimiz bildiğin gibi leş böyle yaparak arttırcaz netleri ben keske simetri çözmeseydim simetriye verdiğim vakti 2 tane soru bankasına verseydim şuan efsane bir durumda olurdum ama daha vakit var Allah'tan hızlı bir şekilde gidiyorum şuan zaten konuların büyük kısmı bitti sende sıkma canını he birde düzenli tekrar et böyle yaparsan artacaktır emin ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.