Şimdi Ara

Zaman Denemelerini Farklı Kılan Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Femin şişirmesinden başka bir esprisi yok bence.
  • Sadrce katilim sayisi yoksa bi esprisi yok

• Eğer espirisi yok demenizden kasıt , şu olanlardan sonra benzer soruların çıkmasının olanaksız olduğu ise katılıyorum.

Lakin kaliteli soruların geldiğide yadsınamaz.

Ama şu ana kadarki sınavlarda cevap anahtarlarının daha önceden yayınlanması gibi saçma durumlardan dolayı gözümdeki kalite algısını düşürmüş olduğunuda belirteyim.

Bu durumun nedenine gelirsen eğer , adamların daha önceki ciddi sınavlardan ( polislik , kpsss , ygs ) önce cevapları elemanlara servis etme alışkanlığından olsa gerek.

Asıl suçlu olan ise bunlara çanak tutup şu ana kadar gelmelerine destek veren , sağlayanlardır. Hesabına geldiği kadarıyla herşey güllük gülistanlık , hesabına gelmediği zamanda ise şeytan. bkz. ( şeytan taşlıyoruz diyen içbakan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 18 Şubat 2014; 12:04:58 >
  • zaman denemesi bile kalitesizse hangi ygs denemeyi çözcez ?
  • zaman soru kalitesi bakımından gayet güzel cemaati sevmem hatta nefret ederim ama adamların yaptığı deneme kalite güncellikten ödün vermiyor yalnız cemaate para kazandıracam diye biraz pahalı orası kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyru12

zaman soru kalitesi bakımından gayet güzel cemaati sevmem hatta nefret ederim ama adamların yaptığı deneme kalite güncellikten ödün vermiyor yalnız cemaate para kazandıracam diye biraz pahalı orası kötü

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cemaat ile pek işim olmaz ama adamlar gerçekten sınav-soru bankası ve konu anlatım gibi eğitim yayınlarında bir numara zaman denemeleri genel anlamda çok zor değil ama kaliteli femin tam isabet kitabına bakarsanız geçen yıl ygs de tutturduğu soruların(!) çoğunluğu zamanda çıkanlar o yüzden alın çözün kesin bir şey kaybetmezsiniz hatta bir bakmışsınız ygs de aynıları çıkmış
  • Yav bizzat ben bu yıl giriyorum sen bakma bunlara kardeşim Zaman denemelerinin hiç bir espirisi yok kazık kazık soruyorlar sonrada vay efendim kaliteli yok abi öyle bi dünya yazıldığıma bile pişman oldum.
  • orjinal soru, kaliteli deneme diye diye kafayı sıyırdınız lan.
  • The Big Brother T kullanıcısına yanıt
    Aynen .
  • Benim için moral bozmaktan başka bir faydası dokunmadı.
  • Piyasadaki diğer denemeler çöp, onları hiç çözme daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Eğer espirisi yok demenizden kasıt , şu olanlardan sonra benzer soruların çıkmasının olanaksız olduğu ise katılıyorum.

Lakin kaliteli soruların geldiğide yadsınamaz.

Ama şu ana kadarki sınavlarda cevap anahtarlarının daha önceden yayınlanması gibi saçma durumlardan dolayı gözümdeki kalite algısını düşürmüş olduğunuda belirteyim.

Bu durumun nedenine gelirsen eğer , adamların daha önceki ciddi sınavlardan ( polislik , kpsss , ygs ) önce cevapları elemanlara servis etme alışkanlığından olsa gerek.

Asıl suçlu olan ise bunlara çanak tutup şu ana kadar gelmelerine destek veren , sağlayanlardır. Hesabına geldiği kadarıyla herşey güllük gülistanlık , hesabına gelmediği zamanda ise şeytan. bkz. ( şeytan taşlıyoruz diyen içbakan )

yanlış anlamadıysam sıkıntının cevabı şu.. zaman denemeleri çarşamba günü gazetede verilir. Ama gazetede verilmeden önce yani pazartesi günü dershanede toplu olarak sınav yapılır. Sınava giren öğrenci 2 gün bekletilmez haliyle cevap anahtarı verilir. Dershane her ne kadar çarşamba öğleden sonra da yayınlamak istese de cevap anahtarını. Öğrenciler internette resmini çekip paylaşıyor. Haliyle dershanenin bilgisi dışında zaten paylaşılıyor. Sonrasında ilgili kişilerin başı ağrıyor.. Geçen sene böyle oldu. O yüzden bu yıl cevap anahtarlarını pazartesiden yayınlıyorlar. Sanırım yardımcı olmuşumdur.. Sürçi lisan ettiysek affola :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

Femin şişirmesinden başka bir esprisi yok bence.

Yapma Allah aşkına mübarek
  • kesinlikle
    en nefret ettiğim şey, kitapta sayfalarca çözdüğümüz soruların deneme sınavında çıkmamasıdır. zaman denemesi bana mod, perm. komb ve problem sorularıyla bu sene kafayı yedirdi. biz açıyoz işçi havuz faiz çözüyoruz adamlar hocalara bile götürdüğümüzde hocaların afalladığı sorular soruyorlar.
    bu deneme benim umudumu kırdı. hiç bir katkısının olduğunu düşünmüyorum. belki gerçek sınav daha kolay gelebilir, belki de gelmez. zaman denemesi haklıdır belki. ama asla öyle olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 18 Şubat 2014; 21:57:53 >
  • Arada bir degisik sorular cikiyor, sanirim hepsi bu. Ayrica YGS'de artik buna benzer sormalari imkansiz diyoruz da, ne kadar farkli sorular sorulabilir ki belli basli konular altinda?

• Tanesinin 10tl olmasi

• ya femin gelir kazanması için zor bi sınav yapması ve milletin zor ile kaliteyi birbirine karıştırması sonucu ortaya çıkan gereksiz zorluktaki saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

Tanesinin 10tl olmasi

ben 5 tl diye biliyorum tipe göre mi kazık atıyolar ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.