Şimdi Ara

ZAMAN DENEMELERİ İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dersanede danışman hocamız kesinlikle abone olcaksınız dedi.Çünkü sınava en yakın sorular oluyormuş içinde yani öyle dedi.Ben gazeteyi almadan sadece denemeleri alabiliyormuyum?Birde bu denemeler ne zmana başlar?

• Bizim hocada dedi fakat 216 tl olduğunu duyunca sınıfta kimse kabul etmedi. Sanırım gazeteye ve yanında gelecek ygs-lys dergilerine abonelik şart fakat sen yinede bi araştır.
  • 1-2 ay içinde başlayacak dedi bizim hoca fiyatını söylemedi herhalde gözümüz korkmasın diye
  • Sınav.zaman yaz google çıkar sınav takvimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman çok abartı sınava yakın soru felan çıkmıyo. gazete satmak için diyolar benim fikrimce.
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene abone olmuştum.Soruları mükemmel.Aşağı yukarı ondan ne yaparsanız gerçek sınavda öyle geliyor(en azından bana ve arkadaşlarıma öyle oldu).Bunun dışında matematiği gerçekten zordur moral bozabilir.
  • .Soruları gayet iyi ama gazete satmak için yapılmış bişi
  • 500 tl olsa bile alirim, fem hazirliyo sonucta ve 100.000 kisi arasinda yerini goruyorsun

• Sinavlar iyi guzel sinava yakin ama gazeteyide satacaklar ya iste ser..fsizlik valla sonrada tiraj imiz 1 milyon diye gezerler ben biliyorum bi aileye 5 yerden abonelik yaziyorlar :)

• gazeteye abone birini bulun sizin için akrabam felan desin öyle halledin,ben öyle halletmiştim.Zaten gerçek ygs-lys ile alakası olmayacak.

• 7kasimda basliyomus :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Dersanede danışman hocamız kesinlikle abone olcaksınız dedi.Çünkü sınava en yakın sorular oluyormuş içinde yani öyle dedi.Ben gazeteyi almadan sadece denemeleri alabiliyormuyum?Birde bu denemeler ne zmana başlar?

Ben yeni duydum zaman denemesi olayını .bu sınavlar sadece deneme seti gibi birer birer mi veriliyor istediğin zaman çöz şeklinde yoksa saatleri var katılıyorsun dereceni görüyorsun felan öyle mi pek anlayamadım da?
  • Zaman denemeleri kalite bakımından çok iyi ayrıca mini bri ygs/lys gibi oluyor.Yaklaşık 100 bin kişi katılıyor sınavlara.Ama gazetesini okumuyorum evde üst üste koyduk öyle duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admilx

quote:

Dersanede danışman hocamız kesinlikle abone olcaksınız dedi.Çünkü sınava en yakın sorular oluyormuş içinde yani öyle dedi.Ben gazeteyi almadan sadece denemeleri alabiliyormuyum?Birde bu denemeler ne zmana başlar?

Ben yeni duydum zaman denemesi olayını .bu sınavlar sadece deneme seti gibi birer birer mi veriliyor istediğin zaman çöz şeklinde yoksa saatleri var katılıyorsun dereceni görüyorsun felan öyle mi pek anlayamadım da?

bEN de tam bilmiyorum bize hoca dersaneye gelcek denemeler dedi sonra bir gün belirleyeceklermiş ve o gün yapacaklarmış.Hoca zorunlu alcaksınız dedi.Türkiye geneli olcakmış.Derecemizi falan görcekmişiz.

• quote:

quote:

quote:

bEN de tam bilmiyorum bize hoca dersaneye gelcek denemeler dedi sonra bir gün belirleyeceklermiş ve o gün yapacaklarmış.Hoca zorunlu alcaksınız dedi.Türkiye geneli olcakmış.Derecemizi falan görcekmişiz.

Zorunlu alma diye bisey yok ben katilmayacam arkadas denemenize dedikten sonra kim ne diyebilir ki ama bence katilin iyidir tr geneli degerlendiriliyor o sinavlar ama dersaneye bagli tabi en kotu internetten cvplarini veriyorsun oyle degerlendiriyorlarda onla kim ugrasacak :)

• Bizede öyle dediler ama herhafta sınava nedense 30.000 kişinin sonucu filan değerlendiriliyordu..
    Arkadaşlar bence internetten indirin evde kendiniz çözün,gidin 50tl'ye yazıcı alın geri kalan toner masrafınız filan baya eksik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

quote:

quote:

Zorunlu alma diye bisey yok ben katilmayacam arkadas denemenize dedikten sonra kim ne diyebilir ki ama bence katilin iyidir tr geneli degerlendiriliyor o sinavlar ama dersaneye bagli tabi en kotu internetten cvplarini veriyorsun oyle degerlendiriyorlarda onla kim ugrasacak :)

Zaman gazetesine üye olduğumuzda kendi dershanemizde mi sınav oluyoruz anlayamadım? Birey e gidiyorum daha başlamadı her dershaneye söylüyorlar mı ? geçen sene final e gidiyordum zaman mış denemeymiş ilk defa duyuyorum valla

• Hocam bu zaman denemesi cemaat dersanelerinin bir uygulamasi o yuzden bilmemen normal disardan katilim olurmu bilmiyorum gidip sormak lazim :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.