Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TL yüklemesi değil, öner kazan için kod gönderme olayını da yeni mi yaptın? Sitede 31 martta bitti gözüküyor da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum malesef hattım geçince bayiden kendileri yapacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturali tarifeye para mi yukluyonuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetlerini aradım, haydi gel +1gb kampanyası bitti dedi, başka bir ek kampanya da yok sadece 5gb olacak dedi. son günlerde bu kampanyaya geçip 6gb yapabilen var mı?
  • Hat bugün açıldı. Biraz bilgi vermek istedim. Pazartesi mobil internetten başvurmuş, ertesi gün kurye gelmişti, cuma sabahı da aktif oldu. online başvuru olduğu için 4ay boyunca 2GB internet hediye verdi. fatura kesimi ayın 10u yapmışlar.

Hepsi bir arada isimli tarifeden faydalanmaktasınız diye mesaj yolladılar ama diğer bir mesajda Firsat 5GB yillik abonelik kampanyasi ile 34tl'ye neler kullanabileceğimizi yazmışlar. Akıllı fatura kampanyanız başlamıştır mesajı geldi.

Bir de tarifen yurt dışında geçerli özelliğini açmışlar, bunu kapamamız gerekir mi? kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz diyor ama günlük ücreti de 24.90tl.

İlginçtir bir tek TV+ 5GB paketinin yenilenme tarihi ayın 20'si. Fizy ise ilanda 5gb yazıyordu ama turkcell uygulamasında kalan kullanımlarda sınırsız yazıyor. Fizy'de bazı şarkıların tamamını çalıyor, yanında 30 ibaresi olanların ise ilk 30 saniyesini çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md1 -- 20 Temmuz 2018; 12:49:41 >

• md1 M kullanıcısına yanıt
    Online başvuruda paket seçme kısmında bu paket 59 TL gözüküyor.Sonradan mı yıllık abonolik veriliyor da ücret 34 TL ye düşüyor?
    Yardımcı olabilirmisinz
    Gerçi turbo paket diye geçiyormuş ama orada lifecell çıkmadı
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/numara-tasima#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalürjist -- 20 Temmuz 2018; 11:51:32 >
  • Metalürjist M kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla bizim paket (Lifecell Fırsat 5GB) altlarda idi (hatta en sondaki olabilir), yanında 34TL fiyatı da yazıyordu.
    Yok maalesef sadece turbo ve platinium gözüküyor.Neyse artık aranmak için numaramı bıraktım.Yİnede sağol
  • sinerjik_adam kullanıcısına yanıt
    Haydi Gel kampanyası 30 eylüle kadar devam ettiği yazıyor.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/haydi-gel-kampanyasi-?source=CMS&place=campaigns_category
  • Türktelekomda EGM 12 tarifesine 31 TL ödüyordum ama bu sene hiç bi şekilde indirim yapmadılar. Uyuz oldum bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum... Acama 5+1 GB yetermi ? Salla kazandan sürekli internet geliyormu?
  • Vodafone dan bu pakete geçicem .

1-Faturalı da haydi gel kampanyası varmı

2-extra internet nelerden kazanırım

3-lıfecell için Turkcell in çakması diyorlar doğru mu ?

• plus007 kullanıcısına yanıt
    Siteden okuduklarımı sanada söylim.

Haydi gel 1gb veriyor 12 ay boyunca
    Birde siteden başvurursan 4 ay boyunca aylık 2 gb hediye ediyor

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Linkteki kampanya açıklamasında yazılanlara göre faturasız hatlar için geçerli gözüküyor. Faturalı için ise "Kampanya faturalı bireysel ses hatlarında Turbo Yeni 2GB paketi, GNÇ paketler ve Şanlıurfa’da bulunan Turkcell noktalarından yapılan bireysel ses yeni tesis ve numara taşımayı kapsar. " yazmışlar.

Telekom gerçekten bu sene hiç indirim yapmıyor, ben de o yüzden geçtim. Salla kazandan ekstra ne kadar internet geliyor biri yazarsa makbule geçer.

• Salla kazan fazla güvenmeyin son 4 haftadır.verdikleri bip, paycell, lifebox , dakika hep boş şeyler. bana faydası yok .
    ne yazıkki haydi gel kampanyası sadece turbo ve gnc paketlerine geçenlere özelmiş
  • Hangi tarifeyi secerseniz secin ekstra 1 gb ve 500 dk ilave oluyor.
    Not: ILEOZEL yazip 2200 a sms atmaniz yeterli.
    Kampanya Şanlıurfa, Aydın, İzmir, Sinop ve Samsun illerine özeldir, sadece belirtilen illerde bulunan Turkcell noktalarından yapılan bireysel ses yeni tesis ve numara taşımayı kapsar. Kampanyadan son 90 gün içinde belirtilen illerden numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell’li olan ses hatları faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor1905 -- 21 Temmuz 2018; 20:34:57 >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netten başvurdum. 2gb yüklenmiş (toplam 8gb hediye). Ama İzmir için 1 GB vermedi. Netten başvuru olduğu için mi acaba? 2200 e ile özel yazıp mesaj attım. Şartlar sağlanmıyor dedi.

• Türkcell'in internet sitesinde tarife 31 temmuzda bitiyor.Tarife süresi uzar mı bilgisi olan var mı ?
  • Uzar inşallah

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.