Şimdi Ara

Zalman Z11 Plus Kasası ve Daha Mükemmeli Varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kasayı almayı düşünüyorum 175 lira vatanda indirimle psu yok eğer daha güzel pencereli bildiğiniz aynı fiyata kasalar varsa önerilerinizi bekliyorum 200'ü aşmayacak şekilde.(Birde bu kasanın kablo saklama yeri varmı bilen varsa öğrenebilirmiyim.)Ha birde mod yapsam gidermi bu kasaya gerek varmı.

• 250 TL ye sana Lian Li Armorsuit P50-R vereyim hocam Hem modifiye etmene gerek kalmaz, hem de Zalman dan KAT KAT KAT üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandia -- 27 Nisan 2013; 22:03:05 >
  • 2. el için olsa düşünmeden alırdım kasa güzelmiş ama sıfırdan toplama sistem kuracağım için sıfır ve beraber almak sitiyorum cevap için teşekkürler
  • Rica ederim hocam, eğer düşünürsen ben buradayım
  • Teşekkür ederim düşünürsem ulaşırım
  • Bu kasayı kullanıyorum şuanda kablo saklama yeri var. Kasaya mod yapmaya gelecek olursak bence hiç gerek yok oldukça gösterişli bir kasa ama yine sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 59sercan -- 27 Nisan 2013; 23:08:44 >
  • zalman z11 kasasını bende çok beğeniyorum ama ben olsam corsair 400r alırım hem kalite hem ferah.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011011-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57746
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @59sercan

Fikrin için saol

@niirvana

Pek hoşuma gitmedi ama saol bunu alıcam galiba kullananlar yine yorumlarını atarlarsa sevinirim
  • Fiyatına göre güzel bi kasa ancak PSU yok ne kadarlık bir PSu alacaksınız oda önemli.

Aerocool XPredator serisini öneririm ama.Üzerindeki kendi fan kontrolcüsü ile exttra masraf yapmazsınız ve modifiye ile daha mükemmel bir hale gelebilir.
    İllede bu olacak derseniz buda işinizi görür.Ancak bu kasaya pek modifiye yapılmaz zaten yapılı bir hallde geliyo daha fazla neresini kesip biçeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~~hyperion -- 28 Nisan 2013; 0:31:20 >
  • @hyperion

doğru söylüyosun 600w alıcam neyse işimi görür modda yapmam iyi kasa zaten
  • z11 çoksa z9 plus öneririm bende var çok memnunum . kablo saklama falan filan gayet iyi.resmen aşık olduğum bir hdd montajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

@59sercan

Fikrin için saol

@niirvana

Pek hoşuma gitmedi ama saol bunu alıcam galiba kullananlar yine yorumlarını atarlarsa sevinirim

Corsair 400R'yi öneririm hem çok güzel bir kasa sade ve mod için baya uygun PSU'lu modeli Vatan'ın sitesinde var ordan bakabilirsin..

• Modla uğraşacağımı sanmıyorum bu kasa güzel ama pencereli olursa kasalar daha iyi olur tavsiyeleriniz için
  • quote:

Modla uğraşacağımı sanmıyorum bu kasa güzel ama pencereli olursa kasalar daha iyi olur tavsiyeleriniz için

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc600twm-wht-graphite-serisi%E2%84%A2-600tm-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57745

Al dostum on numara bir kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

quote:

Modla uğraşacağımı sanmıyorum bu kasa güzel ama pencereli olursa kasalar daha iyi olur tavsiyeleriniz için

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc600twm-wht-graphite-serisi%E2%84%A2-600tm-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57745

Ona bakmıştım psu da yok pahalı gelmişti neyse zalman iyidir bunu alırım saolun tavsiyeler için

• quote:

quote:

quote:

Ona bakmıştım psu da yok pahalı gelmişti neyse zalman iyidir bunu alırım saolun tavsiyeler için

Önemli değil dostum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil dostum

Eywallah :)

• Kasa tip olarak guzel tabi ama bi konuda bi arkadas.icinin dar oldugunu soylemisti icine kuracagin sisteme gore sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 680
    m5a97
    fx 6300

Sistem bu iyimi bu kasa bunlar için çok tereddütlüyüm
  • Kasayı bende çok beğeniyorum.yabancı forumları inceleyebilirsin zalman z11 clubbütün sayfaları tek tek gez çok güzel fotolar koymuşlar:)

gtx 670 27 cm

Asus GTX 680 DirectCU II TOP 11,8 inç =30 cm * bu bilgiden emin değilim araştırıyorum.

gtx 690 28 cm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.