Şimdi Ara

Zalman Z11 Plus Kasası ve Daha Mükemmeli Varsa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus 7970 top : 11 inch = 28 cm rahat gibi.. geçen kasasını ölçen arkadaş 30,5 cm yer var dedi.
  • oww shit :D iyiymiş vortex 2 sığar o zaman neyse saolasın
  • Gigabyte GeForce GTX 680 OC Edition

ncelikle soğutucunun ve kartın genel tasarımından söz edelim. Gigabyte GTX 680 OC Edition, isminden de anlaşılabileceği gibi hızı aşırılmış bir kart. Hızı aşırılmış pek çok kartta olduğu gibi, ekstra bir soğutucuyla soğutuluyor. Resimlerde de görebileceğiniz üzere, 3 tane fan ile soğutuluyor. Çevresi parlak bir plastikle kaplanan ekran kartı, fanların ve bu plastiğin altında oldukça geniş bir alanda metal yapraklar bulunuyor. Bu yaprakların içerisinden geçen ısı boruları, GPU'nun soğumasını sağlıyor. Gigabyte elini bu konuda rahat tutarak, 3 tane neredeyse yarım santim kalınlığında bakır ısı borusu kullanmış. Bakır ısı boruları, ısıyı iyi iletmeleriyle ve daha iyi soğutma sağlamalarıyla ünlü.
    Kartın uzunluğu 27.5 cm olduğundan, küçük kasalara rahatlıkla sığması açısından güç girişleri yukarıya yönlendirilmiş. Böylece kartın uzunluğunun üzerine kabloların uzunluğu eklenmiyor. Kart, bu haliyle hemen hemen her kasaya sığabilecek durumda. Fakat güç bağlantıları için ekstra çeviriciye veya iyi bir güç kaynağına ihtiyaç duyuluyor. Çünkü kart, 1 tane 6 pinli, 1 tane de 8 pinli güç girişine ihtiyaç duyuyor. 6 pinli güç bağlantısı neredeyse tüm yeni güç kaynaklarında yer alıyor olsa da, 8 pinli güç girişine sahip güç kaynakları 800 watt civarından başlıyor.
    Kartın arka tarafında, hala daha kullanımıyla karşılaşmadığım DisplayPort'un yanısıra, HDMI ve 2 tane DVI portu yer alıyor. Bağlantı konusunda yeterli bir çizgide olan GTX 680'in en büyük artısı Mini HDMI portunun yerini standart HDMI bağlantısına bırakmış olması. Zira çeviricilerle uğraşmak veya kablosunu aramak hiç de keyifli olmuyordu.

http://www.teknokulis.com/Incelemeler/DonanimDiger/2012/08/23/gigabyte-geforce-gtx-680-oc-edition
    sıkıntı yok gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 3 Mayıs 2013; 23:18:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zyperX

Gigabyte GeForce GTX 680 OC Edition

ncelikle soğutucunun ve kartın genel tasarımından söz edelim. Gigabyte GTX 680 OC Edition, isminden de anlaşılabileceği gibi hızı aşırılmış bir kart. Hızı aşırılmış pek çok kartta olduğu gibi, ekstra bir soğutucuyla soğutuluyor. Resimlerde de görebileceğiniz üzere, 3 tane fan ile soğutuluyor. Çevresi parlak bir plastikle kaplanan ekran kartı, fanların ve bu plastiğin altında oldukça geniş bir alanda metal yapraklar bulunuyor. Bu yaprakların içerisinden geçen ısı boruları, GPU'nun soğumasını sağlıyor. Gigabyte elini bu konuda rahat tutarak, 3 tane neredeyse yarım santim kalınlığında bakır ısı borusu kullanmış. Bakır ısı boruları, ısıyı iyi iletmeleriyle ve daha iyi soğutma sağlamalarıyla ünlü.
    Kartın uzunluğu 27.5 cm olduğundan, küçük kasalara rahatlıkla sığması açısından güç girişleri yukarıya yönlendirilmiş. Böylece kartın uzunluğunun üzerine kabloların uzunluğu eklenmiyor. Kart, bu haliyle hemen hemen her kasaya sığabilecek durumda. Fakat güç bağlantıları için ekstra çeviriciye veya iyi bir güç kaynağına ihtiyaç duyuluyor. Çünkü kart, 1 tane 6 pinli, 1 tane de 8 pinli güç girişine ihtiyaç duyuyor. 6 pinli güç bağlantısı neredeyse tüm yeni güç kaynaklarında yer alıyor olsa da, 8 pinli güç girişine sahip güç kaynakları 800 watt civarından başlıyor.
    Kartın arka tarafında, hala daha kullanımıyla karşılaşmadığım DisplayPort'un yanısıra, HDMI ve 2 tane DVI portu yer alıyor. Bağlantı konusunda yeterli bir çizgide olan GTX 680'in en büyük artısı Mini HDMI portunun yerini standart HDMI bağlantısına bırakmış olması. Zira çeviricilerle uğraşmak veya kablosunu aramak hiç de keyifli olmuyordu.

http://www.teknokulis.com/Incelemeler/DonanimDiger/2012/08/23/gigabyte-geforce-gtx-680-oc-edition
    sıkıntı yok gibi :)

Eywallah Reis

• http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX670DC2T2GD5/#specifications

sanırım bu karta yöneleceğim.Çoğu kişi 680 den farkı yok gibi diyor.ve kasa içinde çok uygun gözüküyor.

gtx 680 top : 11,8 inch=29,7 gtx 670 dci top : 10,7 inch=27,2 cm..

bu kart güzel ve gtx 670 li kasa fotolarıda mevcut sana yolladıgım sitede :)

fiyatıda uygun 680 e göre performans farkını biraz araştırayım:)
  • sanırım buldum ne alacağımı hem gtx 680 hem 4 gb :))

http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC24GD5/#specifications

boyutları : 10.7 " x 5.4 " x 1.7 " Inch=27,2 cm gtx 680 directCU2 4gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 4 Mayıs 2013; 0:05:44 >
  • Ama o pahalı reis bence en iyisi 7970 vortex hem ucuz hem daha performanslı
  • ZOTAC GTX680 AMP GDDR5 2GB 256BIT = 1168 TL

SAPPHIRE HD7970 VAPOR-X O.C. GDDR5 6GB 384BIT = 1280 TL

ASUS GTX670 DIRECTCU II TOP GDDR5 2GB 256BIT = 995 TL

ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT = 1360 TL 27,2 cm

ASUS HD7970 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT = 1004 tl 28cm

fiyatlar bu civarlarda ve birbirlerine yakın gibi 4 gb modelide bence yakında ucuzlar.yeni modeller gelecek yakında 680 e bakmayacak kimse 700 lere gececek belkide:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 4 Mayıs 2013; 0:07:04 >
  • Bakacaz ama nvidia alasım gelmiyor benim nedense neyse bakarız artık dediğim gibi ucuzlayınca
  • SELAM GENÇLİK. BEN BU KASAYI KULLANIYORUM. ASUS GTX670 TAKTIM SIKINTI YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbiter

SELAM GENÇLİK. BEN BU KASAYI KULLANIYORUM. ASUS GTX670 TAKTIM SIKINTI YOK

Kardeş performans testlerinden biraz bilgi verirmisin mesela crysis 3 kaç fps hangi ayarlarda
  • FPS 70 90 ARASI DEĞİŞİYOR. PINGLER GENELLİKLE YÜKSEK OLDUGU İÇİN AYRIYETTEN SİSTEMİ KASTIRIP YAVAŞLAMASIN DİYE BU AYARLARDA OYNUYORUM.
     Zalman Z11 Plus Kasası ve Daha Mükemmeli Varsa Zalman Z11 Plus Kasası ve Daha Mükemmeli Varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasretbiter -- 5 Mayıs 2013; 0:36:58 >

• Güzel sağol
  • Arkadaşlar yeni konu açtım performansla ilgili Cevap yazarsanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_74796514/f_//tm.htm#74796514
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.