Şimdi Ara

ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA[363 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Alınır mı? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt

İhtiyacınız varsa kesnlikle alın hocam 4 rbg fan ile gelmekte ön tarafı MESH panel burası kasanın sogutma performansı açısından çok önemli bir olay vede tabiki fiyatı çok uygun

• Kasanın fanları sabit rgb. Renk değişmiyor. Fanları gayet sessiz ve iş görür soğutma performansı mevcut

Neüdüğü belirsiz kasaların fiyatına Zalman kalisi.

Kaçırmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalman kalitesi tartışılmaz. Bu fiyata kapılır.

Bu rakamlarda GameTech kasa tercih ediyorum. Gayet kaliteli Çin diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Kasım 2020; 13:23:22 >
  • Ürünü kullanıyorum fanlar rgb degil sadece rgb efekti verilmiş ben yaklaşık 70-80 tl fazlasına almış oldum bu fiyata tavsiye ederim sessiz ve sogutması iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 fanlı mesh zalman ihtiyacı olan varsa bu fiyata kaçmaz, rgbler kapatılıyorsa ki galiba kontrolcüsü varmış, cillop gibi kasa olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA[363 TL]

ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA[363 TL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Kasım 2020; 14:12:28 >
  • Arkadaşıma bilgisayar topluyorduk, dark n10 önerdim kendim kullandığım için ama bu daha f/p sanırım. Saphire nitro 5700xt alacak rahat sığat gibi (36 cm destek var kart 30.5cm), şimdi bunu önerdim bakalım. 7 fan olması +

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasa dediğiniz şey ihtiyaç bile değil, uzay sistem şeklinde bile kullanılır -tavsiye edilmez-. Muhtemelen bu kasada eksik olarak toz filtreleri yoktur, eğer dert etmiyorsanız alın geçin. Sonuçta mesh ve 4 fanlı bir yapısı var, ne kadar kötü olabilir?

• Bu öndeki en üst fanı sökü üste takarsanız, 2 giriş 2 çıkış olur tadından yenmez.

• aldım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

https://forum.donanimhaber.com/msi-mag-forge-100r-tempered-glass-argb-usb-3-2-mid-tower-kasa-469tl--146581234?source=t.me/donanimhabersicakfirsatlar

Hangi kasa alınır aradaki farka değer mi?

Görsel olarak msi daha iyi, argb fan fiyatı farkı zaten 100 lira eder. Zalman soğutması msi dan daha iyidir. Msi açık ara şık duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

https://forum.donanimhaber.com/msi-mag-forge-100r-tempered-glass-argb-usb-3-2-mid-tower-kasa-469tl--146581234?source=t.me/donanimhabersicakfirsatlar

Hangi kasa alınır aradaki farka değer mi?

Tercih yaparken zalmanda sıvı soğutma desteğinin olmamasına dikkat edin. Hepsiburada'da bu şekilde bilgi verilmiş yanlış olabilir. Bunun dışında 2.5"HDD yuvası zalmanda 1 tane daha fazla görünüyor. Msi'da fan kontrolcüsü yok ama zalmanda buda mevcut. Gördüğüm diğer farkta Msi'da 3.2usb girişi mevcut ama zalmanda 3.0 olduğu yazıyor.

Bonus kartımla siparişi geçtim. %10 bonus kampanyasına katıldım. Katılım ve kargo dahil bana 343tl ye gelmiş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/garanti-bonus-yuzde-10-puan-kampanyasi-toplam-80-tl--146285557

Edit : ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 20 Kasım 2020; 22:59:28 >

• Fanlar tek renk olacak şekilde ayarlanabiliyor mu yoksa hep rainbow modunda mı yanıyor?

• Son bilgisayar parçam olan kasayı da buldum demiştim ki videolarda yan kapağın çok koyu olduğunu farkettim, yani RGB bi donanımınız yoksa parça gözükmüyor neredeyse, yan kapağın amacı aslında kasanın içini göstermesidir bana göre fakat bu kasada çok koyu geldi yoksa videolarda mı öyle gözüküyor tam emin olamadım, daha önce kullanan var mı acaba?

• outofnick O kullanıcısına yanıt

sadece rgb yanıyor fanlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.